2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de anneme bunu söyledim.yatak ile sifonyer alicam. Bir de yeni çıkmış bazı sifonyerler ileride çalışma masası oluyor. Onlara da bakicam.

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-25-15-25-49-126_com.instagram.android.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar epeydir yoktum mesajlar o kadar birikmiş ki hepsini okumam çok zor inşallah herkes iyidir. Ben de bugün doktora gittim son zamanlarda bacaklarıma kramp giriyodu özellikle uykuda aniden oluyodu. Doktorum magnezyum takviyesi verdi. Multivitamine de devam etmemi söyledi. Bu arada cinsiyetimiz kesin olarak erkek önceden %90 erkek demişti eşim %10 luk umutla kız olmasını istiyodu bugün hayalleri yıkıldı

Günaydın kızlaarr

D denisada @Eezoo21 nifty yaptıracaktınız sonuçlarınız geldi mii umarım tertemizz gelmiştiir
Canim birkaç doktor tanıdığimla görüştüm bve ikili test sonucumun endişelenecek şekilde olmadığını söyledi kendi doktorum da öyle demişti vazgeçtim ( aslında bu tarz seyleri çok takarım ama nasıl olduysa attım kafamadan olumsuz düşünceleri ,iyi düşünelim iyi olsun mottom) düşünüp sorduğun için çok teşekkürler mutlu ettin beni

Ayy iyi yapmışsın zaten detaylı ultrasonlarımıza da çok az kaldı miniklerimizi uzun uzun inceleyeceklerr detaylıya gün verdiler mii yoksa henüz karsr verilmedi mii

Ayy iyi yapmışsın zaten detaylı ultrasonlarımıza da çok az kaldı miniklerimizi uzun uzun inceleyeceklerr detaylıya gün verdiler mii yoksa henüz karsr verilmedi mii
Aynen o var diye biraz da rahatım inşallah hepimizin güzel çıkar.1Kasimda benimki .Senin?

Kızlar bu arada bebek odası yapmayı düşünmüyorum 6 ay zaten yanımdan ayıracağımı da düşünmüyorum Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebeğimin odasını kurmayı planlıyorum. Sadece anne yanı beşik alırım yüksek ihtimalle. Ama yine de net değilim. Bu arada bugün ilk defa 2 parça tulum aldım. Bebek elbisesi alırken neyi nereden ne kadar almak gerekir? Açıkçası yakınımda sorabilecegim kimse yok. Bebek alışverişi nasıl yapılır hiç bilmiyorum Bunun için de acaba bir alışveriş günlüğü gibi bir şey oluşturup oradan birbirimize fikir verebilir miyiz ?

Aynı durumdayım valla ne ne zaman alınır hiç bilmem yine de emzik aldım avent ultra air gece fosforlu olanlardan 80e almıştım 90 olmuş.
Heralde zıbın çok kullanılacakmış kakaları çıkıyomuş sürekli 0-3 ay tulumlar alt üst takımlar daha sonrs 3 -6 aya hızlı geçiş yapıyolarmış 3 6 ay zıbın vs de hazırda tut o yüzdenn
Ağız mendili önemli dediler müslin örtüler
2 tane hastane çıkışı takım yetermiş
Öğrendiklerim bu kadar

Ben henüz bunları da bilmiyorum o derece yabancıyım 2 tane tulumumuz var o kadar

Aaa kendisi mi yapacak çok iyii beni başka doktora yönlendirdi sonucu ona götürcem aynı gün detaylıya gircez o zaman çok heyecanlıı
Yok canım sanırım ultrasona alıp ondan sonra yönlendirecek kendisi bakmıyo öncesinde kontrol için çağırdı

Hani bir tek bana ifşalamıştın kendini yalançı Duygularımla oynanmış hissediyorum

Ben trendyoldan bakıyorum bunu alayım ay bu çok tatlı derken Bi bakıyorum sepet dolmuş taşmış sonra aldıklarımı elemeye çalışıyorum. Sonra elediklerimde kalıyor aklım. Böyle bir kısır döngüdeyim o yüzden hala bir şey alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…