2022 Mart ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.672
2.660
mart9.jpg


Mart 2022 Gezegene Genel Bakış

Bu Mart ayı şaşırtıcı olacağa benziyor! Gerçekten de en az dört gezegen: Merkür, Venüs, Mars ve Satürn Kova burcunda buluşuyor. Bu önemli kavuşum kesinlikle toplumsal düzeydeki temel soruları yeniden canlandıracaktır: Kova tam toplumsal, birleştirici ve insani rolünü oynuyor. Ama aynı zamanda, ilgili tüm insanlar için bireysel düzeyde.

Baharın başlangıcıyla bağlantılı olarak dünya enerjisinin yükselmesinin iki anlamı vardır: Bu elbette yaşamın enerjisidir, ancak Satürn gezegeninin Mars gezegeniyle (tam olarak) buluşması dikkati çekmelidir. Savaş Tanrısı, Satürn ile pek iyi karşılaşmaz, ikincisi onu siperlere iter. Bu nedenle, Bu dünyanın Büyüklerinin bilge olacağına ve doğru yolu izleyeceklerine şahit olacağız.

Gökyüzü su ve toprak, Uranüs'ü Balık'taki Jüpiter'e bağlayan olumlu yön tarafından destekleniyor. Bu enerji kombinasyonu, onlara mutlu ve faydalı fırsatlar göndererek evrimlerini kolaylaştırır. Hızlı gezegenler tarafından güçlendirilen Oğlak burcundaki Plüton ile, isteyenler sağdan başlayabilir veya bir durumu lehlerine çevirebilirler. Bu güzel tesirler sayesinde bu burçlar rahatlık kazanacak ve amaçlarına ulaşmak için imkanlarla karşılaşacaktır. Pek çoğumuz ilişkilerimiz ile ilgili olağanüstü bir destek bulacağız. Diğerleri yeteneklerini en iyi koşullarda kullanabilecekler. Arzu edenler, hareket alanlarını genişletme fırsatına sahip olacaklardır. Hava ve ateş belirtilerine gelince, onlar hala Kova'daki Satürn'ün boyunduruğu altındadır. Mars'ın bu burçta gelişiyle, dışarı çıkmaya çalışacaklar ama manevra sınırlarının daraldığını hissedecekler. Bir şeyleri zorlamaya çalışmak yerine, Satürn bilgeliği onlara doğru anı beklemelerini tavsiye eder. Bu beklentinin faydalı ve verimli olması için, en cesurların hazır olmaları için fikir ve planlarını mükemmelleştirmeleri gerekir. En sabırsız insan bile bu enerji ile zamanı ona karşı savaşmak yerine kendi yararına kullanmayı öğrenmelidir.



Mart 2022'de En Şanslı 5 Burç
1. İkizler
2. Aslan
3. Başak
4. Terazi
5. Balık


Mart 2022'de En Şanslı Burçlar Nelerdir?

1. İkizler

Aşkta şanslı

Mart 2022 İkizler aşk ilişkileriniz güçleniyor, aşk hayatınızda uyum ve zarafet olacağını müjdeleyen enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ayın üçüncü haftasında daha fazla tutku ve keyif olacak.

Kariyer ve Finansta Şanslı

Güneş burçlarına göre bu ay iş arayanlar için fırsatlarla dolu. Gökyüzü hayatınızda size sunulan tüm fırsatları değerlendirmenizi istiyor. Önünüzdeki birçok fırsattan size en uygun olanı alacaksınız. İş ararken sabırlı olun ve asla pes etmeyin çünkü pes etmek asla bir seçenek değildir.

Hiçbir şey seni durduramaz; Karşınıza ne tür engeller çıkarsa çıksın doğru kişi olduğunuzu göstererek hedeflerinize ulaşacak güce sahipsiniz. Kazanma havası sizin lehinize oynuyor. Jüpiter yükselişinizi destekliyor. Hevesli, kararlı, çabalarınızda başarılı olmak için mükemmel bir konumdasınız. Aşırıya kaçmayın. Gereksiz düşmanlığı çekme riski altında, mütevazı kalın. Hayatınızı dönüştürmek için gelişme yeteneğinize güvenin. Şu anda bunu yapmak için gerekli araçlara ve arzuya sahipsiniz.

Ortaklık işi bu ay sizin için çoğunlukla iyi olabilir. Herhangi bir sözleşme imzalamadan önce dikkatlice düşünün. Yabancı kaynaklardan iş alanınız dışındaki alanlarda iş ortaklığı anlaşmaları alabilir, bu ay yatırım ufkunuzu genişletirseniz zengin olabilirsiniz.

Mart ayında, Mars gezegeni ikizler üzerinde en önemli etkiye sahip olacak. Size durumunuz hakkında düşünme ve kendi kaderiniz için inisiyatif alma gücü verecektir. Bu, esas olarak iş açısından görülebilir. İster kendi işiniz olsun, ister bir şirkette çalışıyor olun, her zaman yeni fikirlere hayran kalacaksınız. Ancak, bu gezegenin yapıcıları onu güçlendirebileceğinden, huzursuz ve gelgitli doğanıza dikkat edin. Ayın ikinci yarısında, bu dönemde kırılmaya daha yatkın olabilecek üst ekstremite yaralanmalarına karşı dikkatli olun ve fiziksel eforunuzu azaltmaya çalışın.

Mart ayında, sizi başarının zirvesine götürecek doğuştan gelen sezginize koşulsuz olarak güvenebilirsiniz. Boş zamanınızı çalışmaya ve kendi becerilerinizi geliştirmeye ayırabilir ve buna değeceğini göreceksiniz. Mart aynı zamanda yaratıcılığınızı artırmak için harika bir zaman kafanız fikirlerle dolu, bu yüzden fırsatları boşa harcamayın ve onları maksimumda kullanın.

Özellikle işinizde terfi alabileceğiniz ve ev masraflarınız artık sizin tarafınızdan karşılanabileceği için, finans bu ay size iyi sonuçlar getirebilir. Sizi üzebilecek bazı beklenmedik harcamalar olabilir, ancak şans ve servet yanınızda olduğu için bu ay lüks bir yaşam tarzının tadını çıkarmak için bol miktarda paranız olacak. Gezegenler de size tanınma verecek. Harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat etmeli ve harcamalarınızı kontrol etmenin yollarını bulmalısınız. Ayrıca bu ay, birine borç para vermeden önce dikkatli olun.

Önemli sayılar: 1, 2, 6

Mart önemli tarihleri: 8, 17, 22, 28, 30

Özel not:

Duyguları ve aşk beyanlarını gösterirken, kendinizi kontrol altında tutmalısınız. Çok aceleci itiraflar sadece ilişkileri mahvedebilir. İlk önce, sevgi nesnenizin ciddiye alındığına dair kanıt toplayın, aksi takdirde kalbiniz kırılır.

Sağlıkta Şanslı

Mart, İkizler'e, gökyüzü burcunun bildirdiği gibi, İkizler'in esas olarak fiziksel durumlarının yararına kullanacağı çok fazla enerji ve güç getirecek. Ancak başlangıçta aşırıya kaçmayın,




2. Aslan

Aşkta şanslı

Gökyüzü aşk hayatınızda şanslı enerjileri müjdeliyor sizlere, mutlu hissedecek eş ya da sevgiliniz ile ilişkinizi güçlendirmenin huzuruna erişebileceksiniz. Gökyüzü ayın daha iyi bir bölümünde birbirinizden memnun olacağınızı öngörüyor. Her zaman birbirinizi doğru yöne yönlendirin ve birbiriniz için sahip olduğunuz duygu ve hisleri takdir edin. Niyetinizin bilinmesi için açık sözlü davranın. Eş yada sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi gösterin.

Kariyer ve Finansta Şanslı

Gökyüzü iş hayatınızda sizleri destekleyecek. Büyük bir hevesle, yolunuza çıkan her şeye başlayacak ve her şeyde mükemmel olacaksınız. Bu, başarınız kıskanacak olan çevrenizi üzebilir. Başkalarıyla birlikte, harika iletişim becerileri ve mizah anlayışıyla öne çıkacaksınız. Coşku dolu hikayeleriniz insanlarda ilgi uyandıracak, gözde olacaksınız.

İş yerinde doğru kararlar alırsanız ve daha profesyonel olursanız bu ay iyi olabil Bu ay, Mart ortasına kadar, doğum veya düğün gibi aile hayatınızda bazı olumlu değişiklikler getirebilir, ancak bundan sonra, bazı aile harcamalarıyla ilgili sizi strese sokabilecek ve üzebilecek bazı aile kavgaları olabilir. Aile ve seyahat için para harcayabilirsiniz. Fakat her ne olursa olsun mutluluğunuz gölgelenmeyecektir.

Bu ay iş yerinizde sizin için mutlu bir ay olacak. Bugün bulunduğunuz yere gelmek için çok şey yaptınız ve sonunda beklediğiniz o terfiyi itibari rahatlığı alacaksınız.

Ailede Şanslı

Mart 2022 Aylık Burç, aile ilişkileri için harika bir zaman öngörüyor. Aile üyeleri arasında iyi bir anlayış olacaktır. Ailenin büyükleri ile ilişkiniz düzelecek saygı duyulacak ve onların teşvik ve kutsamalarına sahip olacaksınız.

Bu ay, ailenizin işlerinin neşeyle ilerlemesi beklenebilir, çünkü bayan servet sizi kutsamak için bir ruh halindedir. Çoğunuz evlilik ilişkilerinizde tatmin olmasını bekleyebilirsiniz. Karınızdan çok fazla sevgi alacaksınız ve tüm ev sahnesi büyük bir memnuniyet kaynağı olacaktır.

Çocuklar, derslerdeki ve diğer müfredat dışı etkinliklerdeki mükemmel performansları ve iyi huylu davranışlarıyla refah duygusuna katkıda bulunurlar. Pandit'in bildirdiği gibi, finansal olarak da, genel aile gelirinde sanal bir kesinlik artışıyla hepiniz oldukça iyi geçinmelisiniz.

Önemli sayılar: 6, 11, 14

Mart önemli tarihleri: 3, 5, 8, 14, 23

Özel not:


Özel yaşamınızda aşka sahip çıkıp kararlı olmayı seçmelisiniz. Ay'ın, Venüs'ün, Mars'ın ve Jüpiter'in Aslan burcundaki konumu size çok yardımcı olacak.

Sağlıkta Şanslı

Gökyüzü bu ayı sağlık için çok iyi beklentiler öngörüyor. Gezegenler, mükemmel bir esenlik sağlamak ve neşeli bir eğilim sağlamak için elverişli bir şekilde ilerliyor. Çeşitli aktivitelerinizi uygun şekilde zamanlayarak her türlü stres ortadan kaldırılmalıdır. İyi fitness ve sağlık rutinlerine ek olarak gevşeme tekniklerine odaklanmalısınız. Küçük sağlık sorunlarını ihmal etmeyin ve uygun tıbbi yardım alın.

Sağlığınız bu ay mükemmel olacak çünkü kendinize iyi bakıyorsunuz. Ancak, daha az beklediğiniz zaman sinsice yaklaşan küçük hastalıkların farkında olmalısınız.





3. Başak

Aşkta şanslı

Gökyüzü Partneriniz için olumlu bir romantik durum yaratabilir ve gerçek duygularınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Bekarsanız, sevgiliniz bir meslektaşınız olabilir, ancak diğer meslektaşlarınızın ilişkinizi öğrenmesi bazı olumsuz olayları da beraberinde getirebilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Uzlaşma ve uyum herhangi bir ilişkiyi kurtarabilir. Partnerinize güvenmeniz ve egonuzu teslim etmeniz gerekiyor. Aşk konularında size yardımcı olabilecek yakın bir arkadaşınıza duygularınızı açabilirsiniz.

İş ve çalışma tarzınızdaki pragmatik düşünceniz bu ay çok para kazanmanıza yardımcı olacak. Mesleğinizde saygınlık kazanmanız olasıdır. Büyük şirketler sizinle iş yapmak isteyebilir. İş seyahatleri de uygun olabilir. Anlaşmalar sizin lehinize olacaktır. Ancak değişken zihniniz sizi kızdırabilir. Kontrol edebiliyorsanız, işinizde biraz şansınız olabilir.

Bu ay, düşünce esnekliğiniz ve değişme isteğinizle insanları cezbedecek siniz. Terfi bekleyenler beklenmedik bir gelişme görebilirler, ancak korkmayın, çünkü sonunda işler sizin için yoluna girecek. Yaratıcılığınız ve sıkı çalışmanız patronunuz tarafından takdir edilecektir. Her gün dua ettiğiniz ve meditasyon yaptığınız sürece iş seyahatleri size iyi sonuçlar verebilir. Yurtdışına değil, ülkenizdeki seyahatlere odaklanmak daha iyidir. Kıymetli metallere ve eğlence endüstrisine yapılan yatırımlar iyi kazançlar getirecektir.

Sağlıkta Şanslı

Devam eden sağlığınız için yıldızların kutsamasına sahip olduğunuz iyi bir ay. Romatizma gibi kronik rahatsızlıklara yatkınlığı olanlar ve sindirim sisteminde aşırı rüzgar gibi şikayetleri olanlar bile büyük ölçüde rahatlayacaktır. Vücut diyetten iyi yararlanacak ve beslenme tamamen asimile olacaktır.

Üretken güçlerini değerlendirmeye verilenler, yetilerinin ortalamanın çok üzerinde olduğunu keşfettiklerinde hoş bir sürpriz olacaklardır. Bu, çok daha dolu ve zengin bir yaşam sürmek için bolca fırsata sahip olacağınız mutlu bir senaryodur. Sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda çok daha mutlu, zihinsel ve duygusal olarak güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Kronik hastalıklar kontrol altına alınacak ve devam eden problemler problem yaratmayacaktır. Ancak, kendinizi fazla zorlamamalısınız. Sıkı egzersiz ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları ile sağlığınızı koruyun.

Önemli sayılar: 9, 12, 14

Mart önemli tarihleri: 8, 17, 24, 29, 30

Özel not:


Finansal olarak, iyi bir zaman geçirmeyi vaat ediyor. Beklenmedik bir nakit enjeksiyonu portföyünüzün zenginliğini artıracaktır. Bununla birlikte, paranın kazanılmış bir şey olduğunu ve para biriktirmeye değer olduğunu unutmayın, çünkü iyi bir finansal başarı sonsuza kadar sürmez.





4. Terazi

Eğitimde Şanslı

Yıldızlar zorlayıcı bir ruh hali içinde olduğundan, bu, eğitim çalışmalarınız açısından oldukça uygun bir ay olacaktır. Teknik öğrencilerin performanslarından memnun olmaları için pek çok nedeni olacaktır. El becerisi gerektiren bazı çabalarda, bazılarınız kayda değer başarılar elde etmeye devam edecek.

Dans, drama, müzik, resim, heykel ve diğer güzel sanatlarla uğraşanların yaptıkları işten mutlu olmak için çok iyi nedenleri olurdu. Burada da bazıları yeni yer işaretleri belirleyecekti. Rekabetçi sınavlara girenler, hemen hemen normal bir çabayla hedeflerinde başarıya ulaşacakla.

Ailede Şanslı

Yıldızlar oldukça uygun bir şekilde yerleştirildiğinden, ailenizin işlerinin sorunsuz seyretmesi gereken enerjiler hakim sizler için. . Evliliğin gerçekleşmesini dört gözle bekleyebilirsiniz. Eşiniz size çok fazla sevgi verecek. Aslında, bu haliyle ev ortamı, memnuniyet için çok fazla neden sağlayacaktır.

Bunda, çocuklar derslerinde ve diğer ders dışı etkinliklerinde başarılı olarak katkıda bulunacaklardır. Mali olarak da, genel aile gelirinde sanal bir kesinlik artışıyla, hepiniz oldukça iyi geçinmelisiniz. Bütün bunlarla birlikte, aile ortamı oldukça hoş kalacaktı.

2022 Burcu , bu ay eşinizle harika ilişkiler yaşayacağınızı gösteriyor. Yaşadığınız tüm sorunlar çözülecektir. Aile üyeleriniz arasında iletişim anahtardır. Sizi etkileyen şeyler hakkında iletişim kurduğunuzda, her şey yoluna girecek çünkü onlara çözümler bulacaksınız. Çocuklarınız için orada olmak için zaman ayırın çünkü onlar size hayranlıkla bakarlar. Onlara disiplini ve ailelerinden olmayan insanlarla nasıl ilişki kuracaklarını öğretin.

İşyerinde Şanslı

Ortaklık işi, profesyonel yaşamınızda size yeni bir dönüm noktası verebilir. Bu ayki gezegensel yerleşimler, iyi iş ortaklarının bulunmasını destekliyor. Ortaklarla çevrimiçi konferanslar ve toplantılar yapabilir ve sanal iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Seyahat yeni fırsatlar da getirebilir. Ayrıca, zekanız iyi iş anlaşmaları yapmanıza yardımcı olacaktır. Becerileriniz nedeniyle, akranlarınızdan iyi tanınacaksınız ve eylemlerinizde cesur olacaksınız. Ticaret uygulamalarınızda yabancı dilleri kullanabilirsiniz.

Yıldızların kutsamaları ile sağlığın tadını çıkarmayı dört gözle bekleyebileceğiniz bir ay. Sisteminiz diyetinizden tam olarak yararlandığında, yalnızca sağlıklı olmakla kalmaz, aynı zamanda sağlıklı görünürsünüz. Üretken güçlerini değerlendirmeye meyilli olanlar, yetilerinin normalin üzerinde olduğunu keşfettiklerinde hoş bir sürpriz olacaklardır.

Bu sizi sadece oldukça aktif ve enerjik kılmakla kalmaz, aynı zamanda sizi mutlu bir duygusal ve zihinsel duruma sokarak çok daha dolu ve zengin bir yaşam sürmenizi sağlar. Göz enfeksiyonuna karşı korunmak için bazı nedenler vardır, bunlar zamanında tedavi edilirse olay yerini hiçbir şekilde bozmayacaktır.

Önemli sayılar: 2, 3, 10

Mart önemli tarihleri: 8, 18, 19, 23, 26

Özel not:


Ayın ortasında, bir an için size gelecek birkaç kişi tarafından ziyaret edileceksiniz. Söz verilmemiş olmasına rağmen onlara misafirperverliğinizi gösterin. Ziyaretlerinden ve beklenmedik karşılaşmadan memnun olmadığınızı bilmelerine izin vermeyin. Misafirleriniz üzerinde bırakacağınız izlenim, geleceğinizi etkileyebilecek bir sırrı size ifşa edip etmemesine bağlı olacaktır.





5. Balık

Aşkta şanslı

Aşk bu ay sizin için çok önemli olabilir. Gezegenler ilişkinizin her bir anının tadını çıkarmanıza yardımcı olacağından ve sosyal çevrenizde sizin için ciddi bir ilişki haline gelebilecek bazı aşk ilgisi olabileceğinden, doğru yönde ve stres olmadan gidiyor. Ayrıca artık romantik olacaksın. Sevgilinize para harcayabilir ve onu olabildiğince rahat ettirmek isteyebilirsiniz.

Mart 2022 Aşk ilişkileri için burç, aşk ilişkilerinin ayın 21'ine kadar sıcak ve anlamlı olacağını gösteriyor. Mars tutkunuzda dalgalanmalar yaratacak ve üçüncü haftadan sonra aşk hayatınız cıvıl cıvıl olacak. Balık Uyumluluğu, ayın ilk birkaç haftasında anlayışla dolu olacak ve harekete geçecek. Bundan sonra mali işler ön plana çıkacak. Bekar kişiler, ayın ikinci yarısında iyi romantik fırsatlara sahip olacaklar. Aşk ilişkilerine girmek yerine aşırı coşkunuzu dizginlemeli ve iletişim becerilerinizi kullanmalısınız. Beklenmedik bir şekilde aşkı ve hamileliği bulacaksınız.

Finansal konular şanslı

Balık için 2022 Mart ayı tahmini, mali açıdan keyifli bir ay olacağını öngörüyor. Miraslar ve beklenmedik kaynaklardan para bekleyebilirsiniz. İş ve ticaret gelirleri oldukça tatmin edici olacaktır. Hisse senetleri ve hisse senetleri ile uğraşıyorsanız, iyi karlar bekleyebilirsiniz. Ay, yeni iş girişimlerine başlamak için hayırlıdır. Fazla para, kârlı menkul kıymetlere yatırılabilir.

Bu ay, bazı finansal kazançlar için bir şans olabilir. Bu sizi ve aile üyelerinizi biraz heyecanlandırabilir ve rahatlatabilir. Bazı aile şirketlerine yatırım yapabilir ve hatta paraya ihtiyacı olan iyi bir arkadaşınıza borç para verebilirsiniz. Kıyafetlere ve araçlara para harcayabilirsiniz.

Mart ayında Güneş sizin üzerinizde en belirgin etkiye sahip olacak. Bu yıldıza benzer şekilde, güven ve cömertlikte bol olacaksınız. Patronunuzu veya iş ortağınızı akşam yemeğine davet etmek ve böylece kariyerinizi temelden değiştirebilecek bazı artı puanlar kazanmak için ideal bir fırsat.
Karşınıza çıkan yıldızların kombinasyonu oldukça uygun ve bu nedenle finansal olarak oldukça iyi durumda olmalısınız. Üstün zekalı, bilgili ve ruhsal statüye sahip insanlarla birliktelik, hayatınıza bir kültür ve mükemmellik boyutu ve ayrıca maddi kazanımlar verecektir.

Yazarlar, ressamlar, heykeltıraşlar ve diğer sanatların uygulayıcıları hem maddi kazançlar hem de yaratıcı çıktılar açısından son derece tatmin edici bir zaman geçireceklerdi. Tüccarlar genel olarak iyi iş çıkarır ve dahası, karlarını tam olarak gerçekleştirebilirler. İklim, yatırım ve yeni girişimlerin başlatılması için de uygun olacaktır.

Sağlıkta Şanslı

Gökyüzü sağlık için harika sağlık beklentileri öngörüyor. Sağlık sorunlarının olmadığı durumlarda tavrınız enerjik ve neşeli olacaktır. Ciddi bir sağlık sorunu beklenmemektedir. Küçük olanlar iyi tıbbi müdahale gerektirecektir. Fitness programlarınızı ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı göz ardı etmeyin. İyi gevşeme teknikleriyle stresle ilgili sorunları azaltın.

Yıldızların en az özen ve dikkatle sizi sağlıkla kutsadığı güzel bir ay. Bununla birlikte, kısa bir uyarı notuna ihtiyaç vardır. Görüyorsunuz, bu ay sağlığınız büyük ölçüde genel çevrenizin doğası tarafından belirlenecek.

Bu nedenle, uygun olmayan çeşitlilikteki insanlardan ve yerlerden uzak durmanız çok önemlidir. Bunu yaparsanız, süre sağlığınız için uygun olduğu gibidir. Bu rahatsızlıklar küçük tahrişlere neden olabileceğinden, öksürük ve soğuk algınlığı için bir tür tonik almak da iyi bir fikir olabilir.

Seyahatte Şanslı

Yıldızlardan gelen enerjiler oldukça cesaret verici olduğundan, seyahatten zengin bir hasat elde etmek için mükemmel bir ay. Bu süre zarfında herhangi bir yurtdışı seyahatinin sizin için tekil olarak faydalı olacağına dair güçlü göstergeler var. Bir süredir kartlarda bu tür gezilere sahip olanlar, bu zamanda bir tane yapmalıdır.

Çoğunuz, iş veya resmi amaçlar için ülke içinde demiryolu veya karayolu ile oldukça fazla seyahat edeceksiniz. Bu çabalarda da başarı gösterilir. Genel olarak konuşursak, seyahat sizin için keyifli ve kazançlı olacaktır.

Önemli sayılar: 2, 3, 4
Mart önemli tarihleri: 7, 9, 21, 23, 27

Özel not:


Etrafınızdakiler size hayran kalacak ve sizi bir kaideye oturtacak, kendilerini size model alacak ve size bir otorite gibi davranacaklar. Işığın parlaklığından hoşlanmadığınız için mutlaka sevmiyorsunuz. Ancak, her zaman bu kadar sessizce oturmaya ve açılmamaya değip değmediğini ciddi olarak düşünmelisiniz. Pek çok yeteneğin var ve bunlarla övünmeye başladıysan, belki birileri onları geliştirmene yardım edebilir.





Şenay Devi
 
s.jpg

Düşünmek Başak’tan
Düşüne düşüne ağlamak
Balık-Başak’tan ...
Hüznün diğer adıdır
Kalp ile aklın kavgasıdır
Endişedir, değersizlik hissidir
Eleştiridir, en çok kendini eleştirmektir
Sabrın içindeki sabırsızlık
Sabırsızlığın içindeki ince sabırdır
Kontrol etmektir, görev bilincidir
Bazen kompleksler, aşağılık duygusu
Bazen özgüvensizlikten doğan
Aşırı özgüvendir
Şikayet etme, feda etme, feda olmadır
Çokça da;
Merhamettir, şifadır, empatidir
Seve seve bakmak, beslemektir
İlgilenmektir, inceliktir, nezakettir
Hizmet aşkıdır
Gönüllü teslimiyettir
Teslimiyet içinde kendini kaybetmektir
Mecnun gibi olmaktır
Aşktan çöllere düşüp
Leyla’yı aramaktır
Nihayetinde “Mevla” yı bulmaktır
Dertlere derman olmaktır
Balık-Başak

Bu dönem;
Düşüne düşüne ağlamak mı istersin, kendi derdine derman olmak mı , yoksa düşüncenle yarattığın gerçeklikler içinde kaybolmayı mı seçeceksin ?

18 yıllık döngü kapanırken, gerçekler ortaya çıkıyor Mart ayında...

✨
✨
Yükselen, Güneş, Ay veya Ay düğümleri Balık-Başak hattında olanlar el kaldırsın


Aysu Neslihan Çetin
 
aa.jpg

Mart ayında;

💫Yeniay yüz güldürecek. Sevgi, şans, evrenle bir hissetmek, merhamet ve yardımlaşma konusunda adım atmalısınız. Oğlak burcunun son derecelerinde kavuşan Mars ve Plüton’a dikkat! Bomba etkisi yaratabilir.

💫Dolunay başak burcunda Neptün’ün yaratacağı düş kırıklığı gölgesinde gerçekleşecek. İlham perinizi zorlayın. Daha çok düş kurun ve gerçekleştirmeye çalışın.

💫Güneş 20 Mart da koç burcuna geçtiğinde yeni bir yıl başlıyorcasına tohumlar atın. Ürünleri yıl boyunca toplayacaksınız.

💫27 Mart da Merkür de koç burcuna geçecek. Sorularınızın cevaplarını almak kolaylaşacak ve yeni düşünsel projeleriniz varsa, liderliğinizi ilan edeceksiniz.



Su Karakuş
 
mart0.jpg

Koç Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


2 Mart’ta gerçekleşecek yeni ay, bilinç altı alanlarınızı etkileyecek. Psikolojik olarak şifalandırma etkileri size gelecek diyebiliriz. Psikolojik alanlarınızda bu ay çeşitli çalışmalar yaparak kendinizi daha iyi hissetmeye çalışabilirsiniz. Yurt dışına iş yapan kişilerin bu ay yeni fırsatlarla karşılaşma olasılığı yüksek. Mart ayında eğer bekarsanız, ilişkinizi bir adım ileriye taşımak, evlilik için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bunun yanında evliyseniz ve uzun süredir boşanma ile ilgili düşünceleriniz varsa daha da baskın olarak bu durumu düşünecek belki de yeni adımlar atacaksınız. Kariyer alanınızda manipülasyona açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İş ortamında ve ilişkinizde daha fazla güç elde etmeye çalışabilirsiniz.

Boğa Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Geleceğe dair büyük planlarınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsanız sosyal çevrenizde tanıştığınız biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. İş arkadaşlıklarınızda yaşadığınız iletişim sorunlarının çözülmeye başladığı ve her şeyin yavaş yavaş konuşulduğu bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizde yaşanacak pozitif etkiler ile yeni iş anlaşmalarına, uzun soluklu projelere imza atabilirsiniz. Aldığınız elektronik cihazların uzun ömürlü olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Sosyal medya ve içerik üretimi ile ilgilenen kişilerin yaratıcılıklarının yüksek olacağını söyleyebiliriz.

İkizler Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Yeni ayın etkileri ile kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz. Balık yeni ayı ile statünüzde değişiklikler olacak durumlara girebilirsiniz. Bu, belki yeni bir işle veya beklediğiniz bir evlilik teklifiyle gerçekleşebilir. İş alanlarınızda kendinizi göstererek rakiplerinizin önüne geçtiğinizi hissedebilirsiniz. Jüpiter’in etkileri ile bu ay yaşadıklarınızı fazla fazla abartabilir, olayları büyütme isteği içinde olabilirsiniz. Bu sebeple ayaklarınızı yere sağlam basmaya dikkat etmelisiniz. Merkür ve Satur’ün kavuşum enerjisi ile eğitim alanlarınıza yatırım yapabilir, uzun vadede faydalarını görebilirsiniz.

Yengeç Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Uzun süredir almak istediğiniz ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İnternetten bir işe başlamak için doğru bir zaman dilimindesiniz. Mart ayında kendinizi çok hayalperest hissedebilir, istedikleriniz olmadığında hüsrana uğrayabilirsiniz. Elbette hayal kurmalıyız ama bu dönem çevrenizdeki kişilerden pek fazla beklentiye girmemelisiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilir, farklı şehirlere seyahat edebilirsiniz. Mars ve Plüton’un kavuşumu ile ilişkilerinizde baskın olmaya çalışabilir, karşınızdaki kişiler tarafından itici bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


2 Mart’ta oluşacak yeni ayın etkileri ile borç ödeme, miras, alacaklar ve ortaklı işlerinizde etki gösterecek. Bir süredir planladığınız ortaklı iş için yeni adımlar atabilir, yatırımlar yapabilirsiniz. Kriz ortamlarından uzaklaşarak kafanızı rahatlatacak sakin alanlarda vakit geçirmeniz psikolojik olarak bu dönemde daha rahat edeceğinizi bizlere gösteriyor. Bu dönemde verdiğiniz borçları geri alamayabilirsiniz. O yüzden yeterince güvenmediğiniz insanlara borç vermemenizi öneririz. Bir süredir iş hayatınız, günlük hayatınızın tam ortasında olduğu için bu dönemde yaşayacağınız iş ilişkilerindeki problemler ve tartışmalar sizi fazla etkileyebilir. Bu durumdan kurtulmak için sosyal hayatınızda yeni etkinliklere katılmanızı önerebiliriz.

Başak Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


İş ve ilişkiler anlamında yeni başlangıçlar yaşayacağınız bir dönem olacak. İkili ilişkilerinizde bu ay biraz gerginlikler hissedebilirsiniz. Bu anlamda baş başa yapacağınız özel sohbetler, birbirinizi daha fazla anlamanızı sağlayabilir. İlişkiniz yoksa kaderinizde olan kişiyle yeni bir sosyal ortama girdiğinizde tanışabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı bazı problemlerle bu dönemde karşılaşabilirsiniz. Güneşi görünce hemen yaz geldi gibi düşünmezseniz sağlığınızı daha fazla koruyabilirsiniz. Spora başlamayı düşünenler için güzel bir dönem diyebiliriz. Motivasyonunuz yüksek olacak.

Terazi Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Kış aylarını yavaş yavaş geride bırakırken yeni ayın etkileri ile kendinizi çok pozitif hissedeceksiniz. Çocuklarınız varsa bu dönemde onların üstüne düşmeniz gereken konular karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun süredir aklınızı karıştıran bazı konular olduğu bir gerçek. Bu problemleri atlattığınızda ilişkinizin çok daha sağlam temellendiğini fark edebilirsiniz. Stresli konularla karşılaştığında bu durumların üstesinden kıvrak zekanız ile hızlıca uzaklaşabileceksiniz. Aile konuları bu ay sizleri meşgul edecek ve ufak tefek dedikoduların canınızı sıkmamasını öneririz.

Akrep Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


İkili ilişkilerde ve aile ilişkilerinizde pozitif etkilerin yoğun olduğu bir döneme giriyorsunuz. Özellikle çocuk yapmak istiyorsanız bu dönemde beklediğiniz mutlu haberi alabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz varsa, onun başarılarının sizi mutlu edeceği zamanlar yaşayabilirsiniz. Riskli bir yatırımınız varsa pozitif sonuçlarını bu ay almanız mümkün hale gelebilir. Yeni bir yere taşınma planınız varsa bu ay taşınma için harekete geçebilirsiniz. İletişim ve sosyal alanlarınızda odaklandığınız konularda daha fazla güç elde etmek isteyebilirsiniz. Manipülasyonlardan uzak durmaya çalışırsanız kendiniz için daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Yay Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Aile ve güvenli alanlarınızda yeni fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ailenize yeni birileri katılabilir veya evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu ay baharın gelmeye başlaması ile kendinizi çok daha hayalperest hissedebilirsiniz, kafanız dağılabilir. Mart ayı size iyi gelecek diyebiliriz. Kontrat ve satış gibi işlerinizi bu dönemde tereyağından kıl çeker gibi çözümleyebilirsiniz. Mart ayında aldığınız yeni eşyaları uzun yıllarca kullanabilir, ürünlerden çok memnun kalabilirsiniz. Maddi anlamda daha güçlü olmak istediğiniz bir gerçek, bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz.

Oğlak Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Ticari alanlarda harekete geçeceğiniz bir döneme giriyorsunuz, yeni ay size yani iş kapıları ve uzun vadeli işler için göz kırpıyor diyebiliriz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza dikkat ederek mart ayını daha mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz. İş alanlarınızda durağan ve monoton bir dönem geçireceksiniz. Bunun yanında iş verenlerinizin sizi takip ettiğini unutmamanızı öneririz. İlişkinizde hissettiğiniz rutin yaşanan yeni gelişmelerle tekrar küllerinden doğacak diyebiliriz. Ailenizle ve evinizde daha fazla ilgilenmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu Mart Ayı Burç Yorumları​


Mart ayı yeni bir iş için sizlere kapı aralıyor. Bu ay kendinizi çok daha değerli hissedeceksiniz. Hayatınıza yeni girmiş kişiler sizleri çok daha mutlu hissettirecek ve eski arkadaşlarınızla aranıza biraz mesafe girmesine sebep olabilir. Bu dönemde kendinizi hayalleriniz konusunda aşırıya kaçıyor gibi hissedebilirsiniz. Büyük hayaller kurmak sizlere her ne kadar iyi gelse de gerçeklikten de uzaklaşmamalısınız. Para harcamalarınıza bu dönemde dikkat etmelisiniz. Maaşınızı alınca hızlı bir şekilde paranızı savurursanız, ay sonunu görmek için biraz zorlanabilirsiniz. Ayrıca ticari işlerinizde dolandırılmamaya dikkat etmeli ve iş anlamında yeni tanıştığınız insanlara çok fazla güvenmemelisiniz.

Balık Burcu Mar Ayı Burç Yorumları​


Uzun zamandır yoğun çalışma temposuyla biraz daralmış olabilirsiniz. Bu etkiyi üstünüzden atmak için haftanın birkaç günü kendi dinginliğinize ayırmalısınız. Böylece iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Yapacağınız doğa yürüyüşleri de size psikolojik olarak iyi gelecek. Sağlıksal konularda artık kendinizi çok daha iyi hissettiğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu dönemde ailenize daha fazla zaman ayırabilir, bol bol aile yemekleri yiyebilirsiniz. Yeni planlarınızla ilgili ful motivasyon çalıştığınızda bu çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı söyleyebiliriz. Uzun süredir görüşemediğiniz geçmişteki bir arkadaşınızla görüşebileceğiniz ortamlar oluşabilir.




Kaynak: populerakim
 

mart1.jpg


KOÇ BURCU: Mart ayında önemli bir değişim sizi bekliyor, hiç beklemediğiniz yerlerden yardım gelecek…

Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda içinde Jüpiter’in de olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız.Bu yeni ay beklemediğiniz gelecek yardımları ve şansları getirebilecek fakat dikkat etmek gereken ise aynı gün biraz sert etkilerin de devrede olması. Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin heğ hayal ettiğiniz uzun vadeli bir konuya karar vermeniz veya karşınıza bu konuda bir fırsat çıkmasını verebilir. Arkadaşlarınızla ilgili konulara ise bugünlerde biraz dikkat edin herşey göründüğü gibi olmayabilir, kime güvendiğiniz önemli…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmek gerekir. Sizin ise iş alanınızda olduğundan önemli bir projeye başlamak, kariyeriniz ile ilgili önemli bir karar veya yüksek mevkideki birinden alınacak güzel destek söz konusu olabilir. (Bu etkinin en doğru yanı bireysel haritadaki hikaye ile yorulur)

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor ve önemli bir karar anını getiriyor bu hem iş hem ilişkiler alanında olabilecek…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün biraz sert etkiler de devrede fakat tepki vermeden önce sevgide olmak ve yaklaşımlarınızı sevgiyle yapmak önemli olacak…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve sizin hem sosyal çevrenizi hareketlendiriyor hem de hayalleriniz yolunda harekete geçmeniz için iyi etkiler getiriyor…

7 Martta ise sürprizli etkiler devredeBoğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size parasal konularda güzel haberler getirebilecek…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor ve sizi biraz daha içsel alana çekiyor, kendi içinizde düşünmek, kapalı kapılar ardında çalışmalar yapmak için iyi etkiler devrede iken mantıklı kararlar yerine iç güdülerimizle karar almaya daha açık olacağız…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesini, özellikle iş alanında güzel gelişmeler yaşamanızı ve bazı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Sağlık alanında ise bazı gelişmeler olabilir…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı aynı zamanda Koç burçlarının da doğum günü zamanını anlatıyor, kendinize dönmek, kendi ihtiyaçlarınıza ve yapmak istediklerinize odaklanmak için yılın en iyi zamanı olacak…

20-21 Mart Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir ve bazı gelişmeler elde edebilirsiniz…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş ile sizin için hayat daha hareketleniyor, zihniniz aktif ve artık düşüncelerinizi hayata geçirme modunuz yüksek olacak. Potansiyeli yüksek ve bu güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…








BOĞA BURCU:
Kariyer alanında hızlı gelişmelerin olacağı, düşündüklerinizin hızlıca gerçekleşeceği önemli bir aydasınız, akışta kalmaya çalışın size iyi gelecek…

Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay size hayalleriniz yolunda adımlar atmanızı söylüyor, fakat dikkat etmek gereken ise aynı gün biraz sert etkilerin de devrede olması. Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin kariyer alanınızda bazı kararlar vermenize sebep olabilir. Önemli bir gelişme veya uzun vadeli işleri, ilişkileri içeren bir kararı bugünlerde verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmek gerekir. Sizin uzaklar, uzaktaki akrabalar, yurtdışı, yüksek eğitim ve hukuksal konular alanınızda olacak bu etki genel olarak birşeylere karar vermenizi, daha kararlı olmanızı getirebilecek… (Bu etkinin en doğru yanı bireysel haritadaki hikaye ile yorulur)

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor ve önemli bir karar anını getiriyor bu hem iş hem ilişkiler alanında olabilecek… Venüs sizin burç yöneticiniz olduğundan bu birkaç günlük süreçte biraz daha dikkatli olun risk almayın, ilişkilerde sabrınız taşabilir..

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir.

Boğalara bir not: isteyin ve gerisini hesap etmeyin, evrenin istekleri getirmek için sihirli yolları vardır!

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin kariyer, ilişkiler ve toplum önünde görünür olma alanınızı hareketlendiriyor. Kendinizi göstermek, yetenekleriniz ile ön plana çıkmak ve kariyer alanınızda güzel girişimler yapmak için harika günler…

7 Martta ise sürprizli etkiler devredeburcunuzda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor ve sizin sosyal çevre, dernekler, kulüpler, size destek veren kişilerle ilgili konularınızı hareketlendiriyor. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak maalesef, kalp sesini dinlemek en doğru yol olacak…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesini, özellikle aşk, çocuklar konularında güzel gelişmeleri getirebilecek bir dolunay olacak. Severek yapacağınız bir işe girişti iseniz sonucunu alabilirsiniz…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak fakat sizin zamanınıza gelmeden önce bu bir hazırlık zamanı olacak… Nisan ayı sizin ayınız olacak ve gelecek son derece hareketli dönem öncesi enerjinizi toplama ve planlar yapma zamanı…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle hep hayal ettiğiniz şeylerle ilgili…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizi biraz daha kendi içinizde düşünmeye ve planlar yapmaya açıyor. Hızı çok sevmeyen Boğalar belli ki bazı şeyleri içinde değerlendirecekler ve sonrasında harekete geçecekler… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







İKİZLER BURCU: Para ve iş konuları bu ayın gündeminde ön planda olacak, yeni girişimler ve kararlar için güzel bir aydasınız…


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin kariyer alanınızda olacağından yılın en güzel yeni ayı diyebilirim. İş alanında yeni başlangıçlar, yeni bir ilişki hatta evlilik kararı için de güzel bir yeni ay olacak… Yeni ve şanslı bir işe girişmek veya kendinizi ön plana çıkararak daha tanınır olmak veya başarılarınızı göstermek için harika bir dönem… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin eğitim, inançlar ve uzaklarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak ve önemli bir karar verme gerekliliğini getirecek. Kalıyor musunuz? Gidiyor musunuz? Ne düşündüğünüze dikkat etmeniz gereken ve düşüncesel anlamda sizi engelleyen alanları bulup iyileştirebileceğiniz sihirli bir etki devrede bugün… Önemli bir gelişme veya uzun vadeli işleri, ilişkileri içeren bir kararı bugünlerde verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmek gerekir. Sizin ortak para, finans, yatırımlar alanınızda olacak bu etki para konusunda önemli bir girişimi getirebilir…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu etki hem de özellikle ortak para ve yatırımlar alanında…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir.

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin uzaklar, yurtdışı, yabancılarla ilgili konular ve eğitimler alanınızı hareketlendiriyor. Bir seyahat veya bir hukuk konusunda mücadele bu dönemde gündeme gelebilir…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle hiç beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden…

10 Martta iletişim gezegenimiz ve sizin burç yöneticiniz Merkür Balık burcuna geçiyor aslında bu etki sizin için çok iyi olmayacak çünkü mantığını kullanmaya alışık ikizler için biraz kararsızlıklar durumu ön plana çıkacak. Hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları bu dönemde mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki!

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesini, özellikle ev, aile, gayrimenkul konularında gelişmeler elde etmek için harika bir dolunay olacak… Aile içinde bazı gelişmeler ve kararlar bu dönemde gündeme gelebilir…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Hayalleriniz yolunda adımlar atmanız, sosyal çevrenizde güzel gelişmeler ve daha hareketli bir dönem getirecek bu geçiş…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle iş, kariyer ve evlilikle ilgili…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yine hayaller, umutlar ve sosyal çevre, organizasyonlar alanınızı hareketlendirecek… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







YENGEÇ BURCU: İkili ilişkiler, evlilik, ortak para ve seyahatler bu ayın ön planda olacak konuları arasında…


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin uzaklar, seyahatler, bir taşınma konusunu ve eğitimleri anlatan alanınızda olacak. Yabancı bir firma ile çalışmaya başlamak, yurtdışı ile ilgili bir karar veya adım atmak, bir hukuksal sürecin başlangıcı bu yeni ay ile mümkün. Yeni bir eğitime başlamak veya düşünce sisteminizde değişimler yapmak ise harika gelebilir, ne demişler neye inanırsan onu yaratırsın. Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak ve önemli bir yatırım, parasal konu veya karar bu dönemde gündeme gelebilir. Önemli bir gelişme veya uzun vadeli işleri, parasal konuları içeren bir kararı bugünlerde verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin tam karşıt alanınızda olacak bu etki birisi ile bir mücadele ve savaş durumunu anlatabilir. Bu evlilik veya ikili ilişkiniz olan birisi ile olabilir, bu dönemde agresyona dikkat edin…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu özellikle ikili ilişkileri içeren bir alanda olacak…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir.

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin ortak para, miraslar, yatırımlar alanınızı hareketlendiriyor. Bu konularda bir anda hızlı gelişen olaylar ve durumlar olabilir…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle hiç beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin ise uzaklar, düşünce sistemi, yurtdışı ile ilgili konular ve seyahatler alanınızda bir odak ve hızlanma olacak…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesini, bir sözleşme imzalamanız, bir konunun sonucunu görmek için iyi bir dönem olacak. Yine bu dönemde kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda gündeme gelebilir…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Yengeçlerin haritasının tepe alanını aydınlatacak bu etki size kuvvet verecek. Daha görünür olmak, iş yerinde parlamanız, yaptıklarınızın herkes tarafından takdir edilmesi, iş ve ilişkiler alanında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim kariyeriniz ile ilgili alanı iyice kuvvetlendiriyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







ASLAN BURCU: İş, parasal konular ve fırsatları yakalamak için harika bir ay!


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin parasal alanınızda olacağından ortak para, miraslar, yatırımlar anlamında harika bir dönem olacak… Parasal konularla ilgili adımlar atmak, ortak bir işe başlamak, yeni bir yatırım yapmak için en iyi dönem diyebilirim… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin ikili ilişkiler alanınızda olacak ve bu etki ile birisi ile bir anlaşma yapmak, uzun vadeli bir işe başlamak söz konusu olabilir…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak bu etki birisi ile bir mücadele ve savaş durumunu anlatabilir. İş yerinizde güç savaşına girmemeye ve sağlığınıza, riskli işler yapmamaya bugünlerde dikkat edin…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu özellikle iş, iş arkadaşları veya çalıştığınız yerle ilgili konularda olabilir…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum ortak para alanınızda olacağından güzel bir haber, fırsat veya bir kapının açılmasını getirebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin tam karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız veya beraber çalıştığınız, patron – müdür konumundaki kişilerle ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilecek…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle kariyeriniz, işiniz veya evlilik konularında. Bir evlilik kararı veya haberi gündeme gelebilir…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin ise ortak para, finans ve yatırımlar alanınızda olacak bu etki ile yeni bir girişim yapmak veya ortak para, yatırım, borsa konularına daha çok kafa yormak mümkün…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz, özellikle para konularında sıkışıklık yaşıyor iseniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesi, yine bir para veya alım atım konusunu gündeme getirmesi mümkün…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Aslanların haritasının uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular veya yurtdışında bulunan kişilerden haberler alanında olacak bu geçiş size bir seyahat, beklediğiniz haberlerin gelmesi, bir eğitime başlamak olarak yansıyabilir. Yine hukuksal konular anlamında da eliniz kuvvetli olacak…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular alanını iyice kuvvetlendiriyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







BAŞAK BURCU: ikili ilişkiler, ortaklık ve ortak para konuları açısından güzel ve şanslı bir ay olacak…


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik anlamında güzel etkiler ve başlangıçlar getirecek… Bu etki ile birisi ile ortak bir iş yapmaya başlayabilirsiniz veya bir ilişki başlangıcı da bu dönemde söz konusu olabilir. 2022 yılı birilerinden destek almak ve beraber çalışmalar yaparak kazanmak için iyi bir yıl olacak… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin iş, çalışma, üretme, beraber çalışacağınız kişilerle ilgili alanda olacak bu uzun vadeli bir kararın verilmesini ve anlaşmanın yapılmasını getirebilecek… Önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde veya uzun vadeli işleri, parasal konuları içeren bir kararı verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler, alanınızda olacak bu etki birisi ile bir mücadele ve savaş durumunu anlatabilir. İş yerinizde güç savaşına girmemeye ve sağlığınıza, riskli işler yapmamaya bugünlerde dikkat edin… Yine aşk konularında tartışmalara girmemekte önemli olacak, herşeyi en iyi siz bilemezsiniz biraz karşı tarafı da anlamaya ve empati yapmaya çalışın…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu özellikle iş, aşk veya kendi işinizi yaptığınız konularda olabilir…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum ikili ilişkiler alanınızda olacağından birinden çok güzel bir haber almak, bir fırsat veya bir kapının açılmasını getirebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından odağınız çalışma, üretme, ekip kurma veya birileri ile beraber birşeyler yapma alanında olacak… Sağlık konularına ise bu dönemde biraz dikkat etmek ve risk almamak önemli olacak… (özellike yükseleniniz Başak burcunuz Boğa veya Terazi ise)

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle uzaklardan gelecek bazı haberler veya birileri olabilir. Yine bir başvurunun sonuçları da bugünlerde gelebilir…

10 Martta iletişim gezegenimiz ve burç yöneticiniz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin ise karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızda olacağınızdan odağınız daha çok karşı tarafta olacak ve onlara uyum sağlamaya çalışacaksınız…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz, özellikle para konularında sıkışıklık yaşıyor iseniz…

18 Mart sabahında burcunuzda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Beklediğiniz haberlerin gelmesi, kendinizle ve hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar ve gelişmeler açısından önemli bir dolunay olacak…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Başakların haritasının ortak para, miraslar, yatırımlar alanını hareketlendirecek bu etki ile hızlı kararlar almak veya birşeyler yapmak isteyebilirsiniz. Finans, borsa ve yatırımlar alanında hızlı gelişmeler yaşanabilir bugünden başlayarak takip eden 1 aylık süreçte…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim ortak para, yatırımlar, finans alanına olan odağınızı iyice kuvvetlendiriyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…








TERAZİ BURCU: Çalışma, üretme, iş ve aile konuları açısından önemli bir ay olacak…


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin iş alanınızda olacağından yeni bir iş veya iş yerinizle ilgili güzel etkiler ve başlangıçlar getirecek… Bu etki ile iş yerinizde bir yenilenme, değişim veya sağlık problemleri yaşıyorsanız bir şifalanma dönemi olabilir… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işlerle ilgili alanda olacak bu uzun vadeli bir kararın verilmesini getirebilecek… Önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde veya uzun vadeli işleri, içeren bir karar verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin ev, aile, kökler, aile büyükleri ile ilgili konular alanınızda olacak bu etki birisi ile ilgili bir konuda mücadelenizi anlatabilir. Yine bir alım – satım konusu için uğraşma veya ev içinde bir tadilat gerekliliğini de getirebilir…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu yine aile ve eviniz ile ilgili bir konuda olacak… Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmek ve risk içeren işlerden uzak durmakta iyi olacak…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularda güzel haberler gelebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler, sanatsal konular alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olacak…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle ortak para, finans, yatırımlar alanında olabilir bu sürprizler…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu etki ile odağınız ve iletişiminiz bu alana kayacak… Yeni bir iş konusu veya iş yerinde bazı önemli konular gündemde olabilir…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz, özellikle para konularında sıkışıklık yaşıyor iseniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay hiç beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden gelecek haberleri anlatabilir. Bir sağlık veya operasyon konusu gündeme gelebilir… Yine eğer iyilik odağında iseniz ve iyilikler yaptıysanız hiç beklemediğiniz güzel gelişmeler, eğer başkalarının kötülüğünü isteyen biri iseniz aynı şekilde beklenmedik bazı negatif gelişmeler oluşabilir, yani sonuçlar hangi enerjide olduğunuza ve tabiiki bireysel haritanızın durumuna göre değişecek…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Terazilerin haritasının karşıt alanında olacak bu etki ile ikili ilişkiler, ortak yapılan işler anlamında güzel gelişmeler içeren 1 aylık süreç başlayacak…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle iş ile ilgili konularda.

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler alanına olan odağınızı iyice kuvvetlendiriyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







AKREP BURCU:
Aşk, çocuklar ve iş alanında güzel gelişmeler içeren bir ay olacak!

Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin aşk, çocuklar, hobi gibi veya severek yapılan işler alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel etkiler ve başlangıçlar getirecek… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin ev, aile, alım – satım konuları ile ilgili alanda olacak ve uzun vadeli bir kararın verilmesini getirebilecek… Önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde veya uzun vadeli işleri, eviniz ve ailenizi içeren bir karar verebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin kardeşler, kuzenler, seyahatler ve iş anlaşmaları alanınızda olacak bu etki ile önemli bir anlaşma veya iş birliği gündeme gelebilir. Bir seyahate giderseniz ise çok dikkatli olun çünkü kazalara açık etkiler devrede…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu yine bir sözleşme veya yakın akrabalarla ilgili konularda olabielcek…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum aşk, çocuklar ve severek yapılan işler alanında olacağından bu konularda çok güzel bir gelişme yaşanabilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin ev, aile, yatırımlar alanınızda olacak ve bu etki ile bir taşınma, alım – satım veya ailenizden birisi ile ilgilenmek gündeme gelebilir…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında. Birisinden güzel bir destek, haber veya teklif gelebilir…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin odağınız daha çok çocuklar, aşk veya hobi gibi yaptığınız bir iş tarafına kayabilecek…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz, özellikle para konularında sıkışıklık yaşıyor iseniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay hayallerinizle ilgili güzel gelişmeler getirebilir, yine sosyal çevrenizden alacağınız güzel bir haber, bir organizasyon veya dernekle ilgili bir konu bu dolunay ile gündeme gelebilir.

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Akreplerin haritasının iş, çalışma, üretme alanına güzel gelişmeler getirecek bu etki ile birlikte iş yerinizde, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konularda ve sağlık konularında güzel gelişmeler getirmeye aday olacak…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle ak, çocuklar ve işler alanında.

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim iş, çalışma, üretme ve sağlık alanına olan odağınızı iyice kuvvetlendiriyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







YAY BURCU: İş, kariyer ve para konularında güzel gelişmeler yaşayacağınız hızlı bir ay olacak…

Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay sizin ev, aile, yatırımlar, alım – satım konularında yeni bir adım atmanızı ve güzel bir yatırım yapmanızı sağlayabilir. Yine aileniz ile ilgili konularda ve eviniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin iletişim, sözleşmeler, işbirlikleri alanında olacak ve uzun vadeli bir kararın verilmesini getirebilecek… Önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde ve yeni bir ortama girebilirsiniz…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak Oğlak burcunda, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin para konularını anlatan alanınızda olacak bu etki ile önemli bir gelişme ve başlangıç gündeme gelebilir.

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor bu yine parasal konular ilgili alanda olabilecek…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum bir ev veya yatırımla ilgili konuda güzel bir gelişme getirebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin iletişim alanınıza hız ve hareket getiriyor…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin odağınız daha çok ev, aile ve alım – satım konularında olacak…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay kariyeriniz, işiniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler getirecek ve beklediğiniz önemli haberler gelebilecek…

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Yayların haritasının aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanı hareketlenecek ve size bol keyif ve eğlence getirecek bu etki…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle ak, çocuklar ve işler alanında.

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanına odağınızın artmasını sağlıyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…







OĞLAK BURCU: Para, iletişim, sözleşmeler konuları ön planda olacak Mart ayında!


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay size önemli bir haberi, girişim fırsatını, yeni bir iş sözleşmesi imzalamayı getirebilir… Yeni bir işe başlamak, bir eğitime başlamak veya bir işbirliğiğ yapmak için iyi ve şanslı bir dönemdesiniz… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak ve uzun vadeli bir kararın verilmesini getirebilecek… Önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde ve para, iş konusunda yeni bir başlangıç yaşanabilir…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak ve bu kavuşum sizin burcunuzda yaşanacak, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin burcunuzda olduğundan tartışmalara, güç savaşlarına, inatlaşmaya ve kaza, sakarlıklara ekstra dikkat edin…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor, hayatınızda birşeylerin bitmesi ve yeni başlangıçlar için hazırlanmaya başlamak mümkün…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum önemli bir imzayı ve haberi getirebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş para konularını anlatan alanınızı iyice hızlandırıyor bir para girişi ve çıkışı bugünlerde iyice hızlanacak…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobi gibi yapılan işler alanında…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin odağınız daha çok iletişim, işbirlikleri, eğitimler, kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda olacak…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay uzaklar, seyahatler, yurtdışı, eğitimler ve hukuksal konuları anlatan alanda gelişmeler, sonuçlanmalar söz konusu olabilecek. Emek verdiğiniz birşeyin sonucunu almak, bir eğitimi tamamlamak veya uzaklardan gelecek bazı haberler bu dolunayda takip eden 10 günlük süreçte mümkün.

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Oğlakların haritasının ev, aile, atalar, temel kurma ve alım – satım alanında olacak bu etki size güzel gelişmeler getirecek takip eden 1 aylık süreçte…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, önemli bir iletişim, bir haberin gelmesi veya bir sözleşme imzalanması bugünlerde mümkün…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin yukarıda bahsettiğim aile, ev,i alım – satım konularına olan odağınızın artmasını sağlıyor… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…








KOVA BURCU: Kovalar için hızlı, para ve işbirlikleri konularının ön planda olduğu bir ay olacak!


Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta Balık burcunda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız… Bu yeni ay size parasal konularda güzel bir gelişmeyi, yeni bir başlangıcı ve önemli bir adım atmayı getirebilir… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek burcunuzda ve bu etki sizin için elkstra önemli olacak ve hayatınız ile ilgili önemli bir karar, konuşma veya önemli bir gelişme yaşanabilir bugünlerde. Beklediğiniz bir haber ve başlangıç yapma enerjisi çok yüksek olacak ayın ilk yarısında…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak ve bu kavuşum Oğlak burcunda yaşanacak, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin için ise bu bir ameliyat, operasyon veya kapalı kapılar ardında yapılan bir konuşma anlamına gelebilir. Sizden gizli yapılan bir takım işler olabilir bugünlerde biraz dikkatli olmak ve insanların niyetini iyi anlamak gerekli olacak…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor, hayatınızda birşeylerin bitmesi ve yeni başlangıçlar için hazırlanmaya başlamak mümkün…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum para konusunda güzel bir haber veya başlangıcı getirebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya burcunuza geçiyor ve bu geçiş sizin hayatınızı iyice hızlandırıyor birşeyler sizi harekete geçirecek ve koşturmalı bir dönem başlayacak… Bu bir taşınma olabileceği gibi yeni bir işle ilgili de olabilir…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle ev, aile, alım – satım konularını etkiliyor olacak…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin odağınız daha çok para konularına kayacak, ödemeler, alacaklar yeni müşteriler veya bağlantılar kurmak için iyi bir dönem…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay ortak para, finans, yatırımlar, bankalarla ilgili konuları anlatan alanda güzel gelişmeler ve sonuçlanmalar getirebilecek…. Emek verdiğiniz birşeyin sonucunu almak, bir yatırımın geri dönüşünü almak veya beklediğiniz parasal haberlerin gelmesi bu dolunayda takip eden 10 günlük süreçte mümkün.

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Kovaların haritasının iletişim, eğitimler, işbirlikleri, sözleşmeler, yakın akrabalar alanında olan bu etki size güzel gelişmeler getirebilecek bu konularda takip eden 1 aylık süreçte…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir, özellikle parasal konularda…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş size yukarıda bahsettiğim iletişim, sözleşmeler, işbirlikleri ve kardeşlerle ilgili konularda güzel gelişmeler getirebilecek… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri getirir…






BALIK BURCU: Sizin ayınızda evrensel enerjiler hem sizin için hem de birin bütünün hayrına aktive oluyor! Hayallerinize odaklanma ve yaratım gücünüzü kullanma zamanı!

Mart ayına güzel etkilerle başlıyoruz, 2 Martta burcunuzda Jüpiter’in de içinde olduğu sihirli, şanslı ve şifalı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay size hayatınızla ilgili her konuda bir sil baştan başlama enerjisi getirecek. Bu güzel yeni ay ile şifalanmak, yeni bir hayata adım atmak veya en azından eski bağlardan kopmak mümkün… Eğer bugünlerde size negatif gelen bir konu olursa hemen yorum yapmayın ve tepki vermeyin çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya onun gibi bunun sonucunda da bir iyilik olma ihtimali yüksek…

2 Mart’ta Merkür – Satürn kavuşumu gerçekleşecek Kova burcunda ve bu etki sizin için düşüncelerinize dikkat etme, düşüncesel anlamda değişimler yapma, uzun vadeli kararlar alma zamanını getirecek… Beklediğiniz bir haber ve başlangıç yapma enerjisi çok yüksek olacak ayın ilk yarısında…

Yine 2 Martta – Mars – Plüton kavuşumu olacak ve bu kavuşum Oğlak burcunda yaşanacak, bu biraz sert bir etkidir bugünlerde kazalara ve sakarlıklara, yoğun bir mücadeleye girmeye dikkat etmek gerekir. Sizin için ise sosyal çevrenizde yaşanan bazı olaylar, hayalleriniz yolunda gitmeniz için kendi kendinizi engellediğiniz bazı düşünce ve davranış kalıplarını yıkmak anlamına gelebilir…

3 Martta ise bir önceki günkü etki artıyor ve işin içine Venüs’te giriyor, önemli bir karar anını getiriyor, hayatınızda birşeylerin bitmesi ve yeni başlangıçlar için hazırlanmaya başlamak mümkün…

5 Martta Güneş – Jüpiter kavuşumu olacak, oldukça iyicil bir etkidir bu ve kalpleri sevgiye, şifaya açmak için harika etkiler getirir. Bugün hep hayal ettiğiniz birşeye niyet edin hiç beklemediğiniz kişilerden veya şekillerde size gelebilir. Bu kavuşum burcunuzda olduğundan kalpten istediğiniz ve gerçekten olacağına inandığınız şeyler hızla hayatınıza gelebilir…

6 Martta Venüs ve Mars arka arkaya Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizin içsel dünyanızı, düşüncesel ve şifa alanınızı iyice hızlandırıyor, yapmak istediğiniz şeylerin üzerinde çalışmak için harika bir dönem olacak ama daha dışarıya sunma zamanı değil…

7 Martta ise sürprizli etkiler devrede Boğa burcunda gerçekleşecek Ay ile Uranüs kavuşumu size güzel sürprizler ve haberler getirebilir, özellikle iletişim, seyahatler, işbirlikleri ve sözleşme konularını etkiliyor olacak…

10 Martta iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor, bu dönemde hayallere dalıp gitmek, karar verememek ve akıl karışıklıkları mümkün. Mantıklı kararlar vermek için iyi bir dönem olmayacak ama kalp sesini dinlemek için ise harika bir etki! Sizin burcunuzda olacak bu hareket ile hem düşünceleriniz hem de iletişiminiz daha aktif olacak…

13 Martta gerçekleşecek Güneş – Neptün kavuşumu ise yine iyicil bir günü anlatıyor olacak bize… Bugünü güzel niyetler yapmak için kullanabilirsiniz…

18 Mart sabahında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ektiğimizi biçmemiz için güzel bir etki olacak. Bu dolunay sizin tam karşıt alanınızda olacağından eğer farkındalıklı olursanız ikili ilişkilerde olan konular aracılığı ile kendinizi ve değişmesi gereken alanları fark edebilirsiniz… Emek verdiğiniz birşeyin sonucunu almak, bir yatırımın geri dönüşünü almak, birinden beklediğiniz haberlerin gelmesi ve bir ilişki ile ilgili konuda (özel veya iş) bir sonuçlanma veya karar anı bu dolunayda takip eden 10 günlük süreçte mümkün.

20 Mart akşamında Güneş Koç burcuna geçiyor ve yeni bir döngü başlıyor! Baharın başlangıcı hepimizin içini neşe dolduracak ve bu geçiş size de güzellikler getirecek. Yükselen Balıkların haritasının parasal alanını hareketlendirecek bu etki size güzel gelişmeler getirebilecek bu konularda takip eden 1 aylık süreçte…

20-21 Martta Merkür- Jüpiter kavuşumda olacak ve bu da aslında güzel bir etki getirecek. Düşünceleriniz gerçek olabilir, bugünlerde ne düşündüğünüze çok dikkat edin… Hiç beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir…

27 Mart öğlen saatlerinde ise iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu geçiş size yukarıda bahsettiğim parasal konularla, kaynaklarla ilgili konularda güzel gelişmeler getirebilecek… Potansiyeli yüksek ve güzel etkilerle dolu ay umarım size gönlünüzden geçen şeyleri kolaylıkla getirir…




Güliz Kına
 

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.





file.png




Koç Burçları ve Yükselen Koçlar


Mart ay’ının yenilenme içeren enerjileriyle ruhsal ve zihinsel farkındalıklarımız artabilir ve ilk haftalarda kendimizi kalabalıklar içinde izole etmek ve yalnız kalmak isteyebiliriz. 14 günlük süreç içinde uykuya dalmakta zorlanabilir, sezgilerimiz güçlenebilir ve yoğun enerjiler içinde haberci nitelikte rüyalar görebiliriz. Evrenin bizi duyduğuna inancımız artabilir ve önemli eş zamanlılıklar deneyimleyebiliriz. İçimizdeki yaratıcı gücü ortaya çıkarabilir ve kendimiz adına bereketli olabilecek bir kazanç kapısı oluşturabiliriz. Kariyer alanlarımızda toplum önü statümüzde değişim ve dönüşüm içeren günleri deneyimleyebilir, iş ve sektör değişikliği yapmayı planlıyorsak şanslı fırsatlarla da karşılaşabiliriz. Üstlerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla gergin olabilecek ve içsel olarak bizi kısıtlayabilecek kontrolümüz dışında olan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı ve sakin kalarak gereksiz krizlere sürüklenmemeliyiz. Uzun süredir devam eden ilişkilerini bekar olan Koçlar evliliğe taşıma kararı alırken bazı Koç burçları da sorunlu giden ilişkilerinde yollarını ayırma kararı alabilirler. Hedeflerimizin ve geleceğe yönelik planlarımızın peşinden vazgeçmeden gitmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde zihinsel olarak yorgunluk yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren dikkat dağınıklığından kaynaklı olabilecek kazalara açık bir enerji üzerimizde hâkim olabilir. Günlük rutinlerimizi bir kâğıda not etmek iyi bir fikir olabilir. 18 Mart tarihinde dolunay enerji ile sağlığımızla ilgili uzun süredir devam eden gündemlerimiz var ise beklediğimiz yönde olumlu bir tamamlanma yaşayabiliriz. Kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerle ve üstlerimizden olumlu yönde desteklerle karşılaşabiliriz. Madde aleminden daha çok mana alemine huzurlu bir yolculuk yapmayı önemseyebileceğimiz ay genelinde ruhsal şifa içeren çalışmalara yönelerek, bol sıvı tüketerek daha çok soft renkli kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, deniz kıyısı yerlerde uzun yürüyüşler yaparak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png




Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle sosyal çevremiz tarafından önemsendiğimizi hissedebilir ve güzel gelişmelerle yeni bir döngüye başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde daha çok kariyer alanlarımıza odaklanabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Önümüze çıkabilecek yeni fırsatları doğru değerlendirmeye özen gösterelim. İçimizdeki üretken enerjiyi rahatlıkla ortaya çıkarabilir ve yaşamımızda belki de özlemini duyduğumuz dengeyi ve huzuru yakalayabilir daha çok ilişkilerimizde çözüm odaklı olabiliriz.Ay ortasından itibaren beklemediğimiz yönde düşmanlıklarla karşılaşabileceğimiz bir enerji üzerimizde hâkim olabilir.Olgunlaşmamış projelerimizi arkadaş çevremizle paylaşmamak iyi bir fikir olabilir. Alma verme döngümüze hassas yaklaşmalı ve ruhsal enerjimizi aşağıya çekebilecek gündemlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Finansal gelirlerimizde artış yaşayabiliriz. Ticari faaliyetlerimizde şanslı bir zamanı deneyimleyebilir ve uzak yerlere seyahat programları içinde yer alabiliriz. Vize, pasaport ya da yurt dışında okumak için yapmamız gereken baş vurularımız var ise rahatlıkla ayın ikinci yarısını değerlendirebiliriz. Sosyal medya üzerinden bir iş ya da tanıtım yapıyorsak şanslı etkileşimleri de huzurla deneyimleyebiliriz. 18 Mart dolunay enerjisiyle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarına çekilebilir ve çocuklarımızla ilgili gündemler içinde olabiliriz. Var olan bir özel ilişkimizde kadersel bir tamamlanma yaşayabilir ve hayatımıza yeni bir yön verebiliriz. Kadersel yeniliklere açık ay genelinde sosyal yardımlaşma derneklerinde gönüllü olarak yer alarak, hayvan barınaklarına bağış yaparak, kafein alımını azaltarak, mavi ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, açık hava yürüyüşleri yaparak olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.jpg




İkizler Burcu ve Yükselen İkizler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle geçmiş aylarda yarım bıraktığımız projelerimize yönelebilir ve hızlı bir şekilde ilerlemeyle birlikte var olan umutlarımız adına şanslı fırsatlar yakalayabileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde yaşamımızda daha çok denge ve güven arayışı içinde olurken yüksek frekansta olabilecek ruhsal şifa enerjilerini huzurla deneyimleyebiliriz. Kariyer alanlarımızda ve toplum önü statümüzde değiş yaşayabilir ve bereketi bir döngüye giriş yapabiliriz. Düşüncemizle dönüştürebilme gücümüzün yüksek frekansta olabileceği bereketli bir zamanı deneyimleyebiliriz. Finansal anlamda geçmişten ödemeyi unuttuğumuz bir borç ile karşılaşma ihtimalimizin yüksek olabileceği bu süreç içinde gereksiz harcamalarımıza karşıda tedbirli davranmak iyi bir fikir olabilir. Var olan bir borcumuzda yeniden yapılandırma yapmak istiyorsan ayın ortasından sonra ki zamanları rahatlıkla değerlendirebiliriz.18 Mart dolunay enerjisiyle yer değişikliği gibi gündemler içine olurken kariyerimiz ve aile yaşantımız arasında dengeyi bulmakta zorluk yaşayabiliriz. Ailevi yaşantımızı tehlikeye atmadan kariyer alanlarımızda yakalayabileceğimiz yükseliş fırsatlarını kontrollü bir şekilde yürütmek bizler için daha iyi olabilir. İş değişikliği gündemimize gelebilir. Alabileceğimiz radikal karar ile yeni başlangıçlara açık olabilecek bir ayı deneyimleyebiliriz. Hayallerimizin peşinden gitmek isteyebileceğimiz ay genelinde sabırlı olarak, karşımızdaki kişilerden beklentilerimizi yüksek tutmayarak, ihtiyacımız var ise bir danışmanlık alarak, bolca suyla temas ederek, kırmızı tonlarda kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png




Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle beklettiğimiz ailevi konularımıza odaklanmak isteyebilir ve onların sağlıkları ilgili gündemleriyle meşgul olarak başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde seyahat planlarımızda artış yaşayabilir uzun zamandır arkadaşlarımızla birlikte beklettiğimiz bir tatile çıkma kararı verebiliriz. Hayata bakış açımızın ve görüşlerimizin değişime uğrayabileceği bir zamanı deneyimleyebiliriz. Yakın çevre ilişkilerimizde ay ortasında üzerimizde gergin bir enerji hâkim olabilir. Sevdiklerimize karşı empati duygumuzu kaybetmemiz gereken bu döngüde dürtüsel davranışlar sergilemekten uzak durmak faydalı olabilir. Aktif ve çabuk dağılan bir zihinsel enerjiye geçiş yaparken dikkat kaynaklı olabilecek kazalara karşıda temkinli olmayı ihmal etmeyelim.18 Mart Dolunay enerjisiyle yakın çevremizle ilgili konularda bir tamamlanma yaşayabilir ve çevremizde radikal kararla değişimler yapmak isteyebiliriz. Yurt dışı eğitim hukuksal konular da ve yurt dışı bağlantılı işlerimiz adına şanslı bir döngüde olurken beklettiğimiz başvurularımız içinde rahatlıkla değerlendirebiliriz. Kadersel karşılaşmalarla yaşamımızda yeni deneyimlerimize açık ay genelinde kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, toprağın ve suyun şifasından faydalanarak, tabiat anaya ufak bir tohum hediye ederek, yabancı ve farklı kültürlere ait filmler izleyerek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.








file.png




Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle duygusal olarak kararsızlık yaşayabileceğimiz ve zaman zaman enerjimizin düştüğünü hissedebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. Fakat + 14 günlük süreç içinde empati yeteneğimiz yükselebilir ve yaşamımız adına beklettiğimiz kararlarımızda çok daha cesur başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Bu süreç içinde kendimize ekstra bir kazanç kapısı oluşturabilir ve finansal olarak rahat bir nefes alabiliriz. Ay ortasında kariyer alanlarımızda bizi biraz şok edebilecek türden hızlı bir yükseliş yaşayabiliriz. Hızlı kararlar almadan önce iyice düşünmemiz gereken bir süreç içinde olurken ayrıca sağlığımıza da ekstra önem göstermeyi ihmal etmemeliyiz. 18 Mart dolunay enerjisi ile çalışma arkadaşlarımızla aramızda gerginlik içeren durumlar söz konusu olabilir. Bu enerjinin farkında olarak gereksiz olabilecek krizlerden uzak durmayı denemeliyiz. İşimizde olabilecek bir değişim isteğini ve yaşamımızda hızlı gelişmeleri deneyimleyebiliriz. İkili ilişkilerimizde daha çok önemsenmek isteyebileceğimiz ay genelinde dürtüsel davranışlardan uzak durarak, kahve ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, toprakla temas ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








başak burcu




Başak Burcu ve Yükselen Başaklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle ikili ilişkilerimizde şanslı deneyimler yaşayabileceğimiz ve iş sorumluluklarımızın artabileceği bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç için de biraz yorucu olabilecek gündemler içinde yer alırken bedensel enerjimizin yüksekliğinden kaynaklı olabilecek zihinsel gerginlikler yaşayabiliriz. Uzaklardan beklediğimiz haberleri alabilir ve kadersel yol arkadaşlarımızla ilgili yeni farkındalıklar yaşayabiliriz. Ay ortasında yeni olabilecek bir iş ortaklığı teklifi alabiliriz. İkili ilişkilerimizde fazla iyimser olmaktan kaynaklı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz ve bazı gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Yakın çevremize fikirlerimizle ve sevginin gücüyle yardımlaşmayı deneyimleyebiliriz. Akademik olan çalışmalarımız, sosyal medya duyurularımız ve reklamlarımız için oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Gelir ve giderlerimiz arasındaki dengeyi korumamız gerekende bir süreç içinde olabiliriz, riskli yatırımlara girmeden önce detaylı düşünmek iyi bir fikir olabilir.18 Mart dolunay enerjisi ile dış görünüşümüzde ufak değişimler yapmak isteyebilir ve yeni olabilecek aydınlanmalarla yakın çevre ilişkilerimizde tamamlanmalar yaşayabiliriz. Miras, nafaka prim, borçlarımızı yeniden yapılandırma gibi beklentilerimizde var olan bir sorunumuz ay sonunda çözüme kavuşabilir ve rahat bir nefes alabiliriz. Spiritüel konulara odaklanmak ve astroloji eğitime başlamak içinde oldukça ideal bir zaman olabilir. Bekar olan sevgili Başak burçlarının kapısını yeni bir aşk çalabilir. Bereketli ve şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay boyunca toprakla bolca temas ederek, bol sıvı tüketerek, deniz kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png




Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle gündelik işlerimizde tempomuz yoğunlaşırken sağlığımız ile ilgili gündemlerimizin olabileceği bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde beklettiğimiz bir cerrahi operasyonumuzu gerçekleştirme kararı alabilir ve beklettiğimiz sağlık kontrollerimize yönelebiliriz. Partnerimiz ve çocuklarımızla aramızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve zaman zaman agresif bir tutum sergileyebiliriz. Sevdiklerimiz ile aramızda kontrolümüz dışında gelebilecek kazalara açık bu enerjinin farkında olarak aramızdaki dengeyi korumaya özen gösterelim. Yeni bir beslenme şekline geçmek ve spora başlamak içinde ideal bir zaman içinde olabiliriz.Ay ortasından sonra geçmişte değerlendirmediğimiz bir iş teklifi tekrar önümüze gelebilir. Farklı olabilecek ikinci bir iş fırsatı yakalayabilir ve finansal olarak bir istikrar içinde olabiliriz. Artan iş yükümüz ve sorumluluklarımız sağlığımız adına tehdit oluşturabilir bu enerjinin farkında olarak bağışıklık sistemimizi korumaya özen gösterelim. 18 Mart dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde tamamlanma yaşayabilir ve uzun süredir devam eden birlikteliğimizi evlilikle taçlandırmaya karar verebiliriz. Gayrimenkul alım satım fırsatları ile karşılaşabilir, beklemediğimiz bir miras haberini alabilir ve beklettiğimiz bir kredi başvurumuz ya da var olan borçlarımızı yapılandırmak adına şanslı bir ayı deneyimleyebiliriz. Yoğun gündemleri içinde olabileceğimiz ay genelinde krem ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, kafein alımını azaltarak, bağışıklığımızı yüksek tutarak, nefes, yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png




Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler


Mart Ayının yenilenme enerjileriyle hayatın keyif veren neşeli alanlarına çekilmek isteyebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde ebeveyn olmayı planlayan Akrep burçları için gökyüzü olumlu yönde destekleyici bir enerji içinde olabilir. Beklediğiniz bir evlilik teklifini alabilirsiniz. Ev içi küçük kazalara ve ailemizle olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara açık bir enerji içinde olabiliriz. Empati duygumuzu yüksek tutmamız gereken bir süreç içinde olabiliriz. Beklettiğimiz bir ev içi tadilatı içinde oldukça destekleyici bir zamanda olabiliriz. Ay ortasından itibaren çocuklarımızla ya da partnerimizle aradığımız dengeli ve huzurlu iletişimi yakalayabilir ve aramızdaki duygusal bağı güçlendirebiliriz.18 Mart dolunay enerjisi ile kimin dost kimin düşman olduğunu fark edebilir ve arkadaşlık ilişkilerimizi mercek altına alarak bazı tamamlanmalar yaşayabiliriz. Cesaretimizin yüksek olabileceği ay genelinde şehir değişikliği ya da bir anlık kararla taşınmaya karar alabilir ve ufak yatırımlarımızdan finansal olarak kazanç elde edebileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz. Değişim enerjileri içeren ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, kontrolümüz dışında gelişen olaylara teslimiyet göstererek, değişime direnmeyerek, akışta kalarak, kırmız ve pembe tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png




Yay Burcu ve Yükselen Yaylar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle kariyer yaşamımız vesilesi ile yeni bir yere taşınmaya karar verebilir ve ailemizin sağlığı ile ilgili gündemler içinde olabileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. + 14 günlük süreç içinde finansal olarak risk içeren yatırımlarımızda ve kontrolsüz olabilecek harcamalarımıza karşı tedbirli olmayı ihmal etmeyelim. Kısa seyahatlerimizde yoğunlaşma yaşarken trafik kurallarına uymayı ve araç bakımlarımızı zamanında yaptırmaya özen gösterelim. Daha rahat ve ailemiz için şartlarının daha iyi olabileceği bir mekâna taşınmaya karar verebiliriz. Ay ortasından sonraki süreçte kariyer alanlarımızda hayal kırıklığı yaşayabilir ve hak etmediğimizi düşündüğümüz durumlarla karşılaşabilir ve bu sebep ile iş değişikliğine karar verebileceğimiz gündemler içinde olabiliriz. Çalışma arkadaşlarımızla aramızda beklemediğimiz yönde krizlere açık bu enerjiyi göz ardı etmeden tedbirli ve temkinli davranmak iyi bir fikir olabilir. 18 Mart dolunay enerjisi ile iş ve ailemiz arasındaki dengeyi kurabilir ve kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerimizle birlikte tamamlanmalar yaşayabiliriz. İş gelirlerimizde artış yaşayabileceğimiz şanslı fırsatlarda önümüze gelebilir. Yaşamımızda yeniye yer açmak bize hizmet etmeyen eski duygularımızdan arınmak ve cesaretimizle gelecek hayallerimize ulaşabilmek içinde oldukça destekleyici bir enerji frekansı içinde olabiliriz. Psikolojik sağlığımıza özen göstermemiz gereken ay genelinde suyun şifasından faydalanarak, sauna, hamam, havuz gibi ortamlarda kendimizi dinlendirerek, manevi şifa içeren çalışmalara yönelerek, yeni beslenme alışkanlıklarını tercih ederek, krem, toprak rengi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.








file.png




Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle yakın çevre ilişkilerimizde iletişim trafiğimizin artabileceği ve sosyal çevremizin genişleyebileceği yeni arkadaşlıklara hayatımızda yer vermek isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde yeni bir teknolojik alet almak planlıyorsak rahatlıkla ilk iki haftayı tercih edebiliriz. Çocuklarımızla aramızda dengeli bir ilişki kurarken onların artan ihtiyaçları belki de eğitim hayatları için ekstra finansal harcamalarla karşılaşabiliriz. Ay ortasından sonraki süreç içinde bedensel ve zihinsel enerjimizi doğru kullanmak bizler için önem kazanabilir. İsyankâr düşünceler içeren bir zihne sahip olabiliriz. Yeni iş sözleşmeleri gündemimizde yerini alırken hayatımızda sürpriz deneyimlere vesile olabilecek uzak yerlere seyahate çıkma fırsatı yakalayabiliriz. Sosyal medyada yeni bir sayfa açmayı planlıyorsak, internet üzerinden bir iş yapıyorsak ya da reklam yapmayı planlıyorsak oldukça şanslı bir zaman içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. 18 Mart dolunay enerjisi ile cesaret içeren kararlar alabilir ve kendi işimizin patronu olmak isteyebiliriz. İş ve kariyer alanlarımızda dengesiz durumlar ve söylemlerle karşılaşabiliriz bu enerjide ruhsal olarak yara almamaya özen göstererek akışta kalmayı ihmal etmeyelim. Aile içi kırgınlıklarımızı sonlandırmak adına da oldukça şanslı ve dengeli bir zaman içinde olabiliriz. Hayatımızda büyüme ve ilerleme kaydedebileceğimiz ay genelinde kırmızı, pembe ve mavi tonlarında kıyafet aksesuarlar tercih ederek, deniz kenarlarında yürüyüşler yaparak, kafein alımını azaltıp bol sıvı tüketerek, nefes çalışmalarını tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png




Kova Burcu ve Yükselen Kovalar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle yeni finansal gelir fırsatları yakalayabileceğimiz ve aynı zamanda sevdiklerimizin de desteğini huzurla hissedebileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde duygusal iniş ve çıkışları zaman zamanda ruhsal kısıtlanmaları deneyimleyebiliriz. Kalabalıklar içinde çok yoğun gündemler içinde olmak yerine içsel huzurumuzu koruyabileceğimiz ortamlarda olmak daha iyi bir fikir olabilir. Yalnız kalarak üretmek ve geleceğimize odaklanarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Kontrolümüz dışında gelişebilecek olaylara karşı susmayı tercih etmek ve teslimiyet göstermek ruhsal olarak olaylara daha kolay adapte olmamıza olanak sağlayabilir. Ay ortasında zihinsel enerjimiz çok yükselebilir, sorumluluklarımız artabilir ve finansal anlamda bereketli olabilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. 18 Mart dolunay enerjisiyle birlikte gelir ve giderlerimize yönelebiliriz. Radikal fikirlerimizle kariyer alanlarımızda iş yerlerimizde olumlu sonuçlarla tamamlanmalar yaşayabiliriz. Zihinsel enerjimizin artabileceği şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, mavi, lacivert ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, zihinsel enerjimizi rahat akışta kullanabileceğimiz aktivitelere yönelerek, yabancı bir parayı cüzdanımızda saklayarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png




Balık Burcu ve Yükselen Balıklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileri üzerine burcumuzda gerçekleşen yeniay hayatımızda sürprizlerle dolu olabilecek huzurlu bir enerjiyle başlangıç yapmamıza olanak sağlayabilir. +14 günlük süreç içinde bedensel enerjimiz çok yüksek olabilir ve adeta girdiğimiz ortamlarda güneş gibi parlayabiliriz. Hayatımızda anlamlı, bereketli ve huzurlu bir enerjiyi deneyimleyebiliriz. Dış görünüşümüzde değişim yapmak isteyebiliriz. Fikirlerimizi ve kendimizi daha net ifade edebileceğimiz bu süreç içinde yakın çevre ilişkilerimizde beklemediğimiz yönde fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren düşüncelerimiz çok hızlanabilir ve sık sık karar değiştirebileceğimiz gelişmeler yaşayabilir ilerleyen zamanda ani verebileceğimiz kararlarımızdan pişmanlık duyabileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. 18 Mart dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde kadersel olabilecek tamamlanmalar yaşayabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak yaşamımıza değişim getirebilecek kararlarımızı son bir kez daha gözden geçirmeyi ihmal etmeyelim. Bireysel olarak yanılma payımız yüksek olurken aynı zamanda karşımızdaki kişiler üzerinde de hayal kırıklığı oluşturabiliriz. Kadersel tamamlanmalara açık ay genelinde krem, kahve, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, suyun şifasına yönelerek, deniz kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak, kalabalıklar içinde kendimizi biraz inzivaya çekerek, kafein tüketimini azaltarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
X