• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyor🙄 çok hassaslaştılar
Ben 9+5 im hassaslik cok olmamakla birlikte var ama büyükte. Ya bunun en aci kısmı emzirme doneminden sonra oluyor. O dolgun, silikonlu memeler fis gidiyor

Kız senin için gittim buldum ilk haftalardaki ultrason kağıdını valla kağıda göre solda duruyo. O zaman erkek oluyo galiba yazıya göre. Yok anacım nerden bakarsam bakayım kız ihtimalini bulamıyom 🤭
O zaman yapacak bir şey yok ahhahaha 😂😂😂 hayırlısı allahtan canım

Erkek mi istiyordun tatlım 👼🏼🌸
Ben geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptım 😔 o bebeğim erkekti dolayısıyla eşya da almıştım erkek olursa bebeğimizin yeri dolacak yoksa kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun

Bahara giderken Bahara giderken canım merhaba. Ben çift yumurta ikizlerimden birini kaybettim 9. Haftada kalbi durdu.
Şimdi çok şükür diğer bebeğim benimle ve sağlıklı. Ben de çok endişelendim diğeri için ama şimdi yavaş yavaş büyüdüğünü gördükçe rahatlıyorum. Gerçekten ellerini kollarını gördükçe, hareketlendiğini gördükçe insan biraz daha rahatlıyor. Sen de zaman ver biraz kendine. Biliyorum zor ama olabildiğince kötüyü düşünüp yıpratmamaya çalış kendini. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🙏😍
Canım teşekkür ederim evet biraz zaman vermem gerekiyor sanırım. Amin inşallah sağ Salim kavuşalım hepimiz 🤲🏻😇

Kızlar cumartesi Dr gittigimde benimde kanama alani görüldü
Şeker yükleme yapıldı önceki hamileligimde çıktığı için 215 cikti bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Carsamba kanama alani için tekrar kontrole gidecegim
Mide bulantısı bi taraftan 😑

Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyor🙄 çok hassaslaştılar
Göğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum 😀😀
Benim rahmim çok büyüdü ya iç çamaşırlarıma sığamıyorum sağ tarafım balon gibi oldu 😕

Ben geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptım 😔 o bebeğim erkekti dolayısıyla eşya da almıştım erkek olursa bebeğimizin yeri dolacak yoksa kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
Yaa kötü bir durum çok üzüldüm geçmiş olsun :( Amaaa şuan daha GğZel bir şey var o da minicik karnın da ki mucize ❤️ Maşallah inş sağlıklı hepimiz kuçağımıza almayı nasip eder bizlere 🌸👼🏼

Benimde öyleydi sonra kaşıntıya döndü mantar ilacları kullandım. Kaşıntı geçti akıntı devam ettiği için akıntı kültürü istedi doktorum çünkğ mantar bebek için risk teşkil etmiyor ama akıntının sebebi önemli dedi. O yüzden emin olmak istedi. Bence gidebilirsin. Kulak çubuğu gibi bir aparatla akıntıdan sürüntü alıyorlar bilginiz olsun tedbirli gitmekte fayda var :)
Yaaaa teşekkür ederim bende akıntı bayadır var ama ya demek ki enfeksiyon nedeni ayyy bide bunun için mi ilaç kullanıcam valla ev ezcaneye döndü ya :(((((

Kızlar bana meyveli yoğurt için marka önerir misiniz ama içinde meyve parçacıkları olmasın midem bulanıyor o zaman

Geçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi ☹️2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.
Benim arkadaşım bir hafta kadar önce 5. Oğlunu doğurdu😁
Rabbim hayırlı evlat eylesin 🎈

Back
X