Ben de bulantıdan çok çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum altıncı haftadan on üçüncü haftaya kadar üç kilo verdim ama 13.hafta gibi biraz hafifledi tiksinti hissetmemek bile büyük bir şeydi benim için umarım sizin de öyle olurÇok sağolun Allah razı olsun inşallah biz de bir sıkıntı olmadan atlatırızBen coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten. İnşallah faydası olur ama bulantıdan dolayı hiç bir şekilde beslenemiyprum o beni etkiliyor sanırım su bile içemiyorum zofer ilacına geçmeme rağmen bende pek etki etmedi
Ben 3 gündür perişanım ,öksürmekten kasiklarim ağrıyor artık, basim çok kötü ama test negatif çıktı, hos negatife olsa ,pozitifte olsa ilac kullanmadan perişanizSanırım bende öyleyim iki gunudr burnum akıyordu grip gibiydim bugün uyandığımda öksürük başladı birazdan tedbirli şekilde aile hekimine gidicem ama çok korkuyorum ..
Ben aile hekimine gidip geldim bana parol decavit andorex sprey verdi bunları kullan dediBen 3 gündür perişanım ,öksürmekten kasiklarim ağrıyor artık, basim çok kötü ama test negatif çıktı, hos negatife olsa ,pozitifte olsa ilac kullanmadan perişaniz
Canım bide unutmadan corasprin kullanman yine doktoruna danış ama pıhtılaşmaya sebebiyet veriyor covid , onunla önlemini alırsın Allahın izniyle
Allahın izniyle bir şey olacağını sanmam canımBi bardak içtim canım o da yanlışlıkla inşallah bir şey olmaz
Ben genel olarak iyiyim ama başım ağrıyor biraz bu aralar. Baş ağrısı yaşyan var mı acabaMerhabalar gebeliğiniz nasil heciyo arkadaslar nasilsiniz ben cok yorgun gibiyim yatağimdan kalkamiyorum ve tabi mide bulantisi off ne zaman gecer acaba hic gecmeyecek gibi sizlerin nasil durumlar
İnşallah canım benim. bebekler hareket ediyor şükürAllahın izniyle bir şey olacağını sanmam canım
Güzel anneler 11+4 sırt ağrısı olan varmı acaba benim gibi normal
Kaç haftalıksınız? Nezaman gitmek gerekiyor benim ilk hamilelik hiç bilmiyorum. Ama bende gitmek istiyorum hocaya.Eveet ben cok memnun kaldim , yine ona gidicem bu gebeligimde de..
Hamile değilim. Aslında hapı teyzem önerdi bana. Zamanında onun da çocuğu olmuyormuş. Aynı benim gibi prolaktin yüksekliği varmış. Doktor bi onun için ilaç vermiş bi de folbiol. O ay hamile kalmış. Yalnız teyzem bana önerirken adetin bilmem kaçıncı günü başla şu zamana kadar iç falan demişti sanırım. Onu bi sorayım en iyisiBen o zaman doktoruma dediğimde şaşırdı ve yeni ilaç yazdı. Başka Bi sorun olsa bilgilendirirdi. Ama hamileyseniz vitamin bile alırken doktora sormanızda fayda var. Doktor kontrolü olmadan içmeyin.
Butun kan degerlerim cok iyi cikiyor benim Hicbir seye ihtiyacin yok dedi doktor. Folik asit kullaniyorum sadece Onu da artik birakmali miyim diye soracaktim unuttum Diger randevuya kadar kullanmaya devam edicemKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Ben bu yil haziran ayinda gecirdim. Esimden dolayi test yaptirdom. Test yaptirmis olmasam asla covid oldum demezdim Hic bir tane bile belirti yasamadim. O yuzden cok da korkmuyordum. Ama dun aşımı oldum icim daha rahat artikKorkmayın lütfen benim bugün karantinada 14.günüm ben de ilk öğrendiğimde çok korktum ben eşim ve bütün ailem pozitiftik geçen gün bir arkadaşa daha yazmıştım hatta aynı şeyleri doktorum sadece Corasprin kullanmamı söyledi zaten ımom ve Decavit kullanıyordum onlara devam ettim Corasprin’i de sanırım pıhtı atmasın diye kullandırdı benim de iki tane Sinovac vardı en sonuncuyu da temmuz sonunda olmuştum sizinle aynı şekilde inanın hafif bir burun akıntısı çok az bir öksürük ile atlattım evdeki diğer kişiler benden daha çok semptom gösterdiler diyebilirim beslenmeme dikkat ettim protein ağırlıklı beslenmemi önermişti zaten doktorum bol C vitamini aldım meyvelerden bu şekilde eğer moralinizi bir kere bozarsanız düşüyorsunuz direkt kendinizi bırakmayın lütfen
Ya boyle seyler surekli ve yuksek dozda kullanildiginda zararlidir bence Hicbir seyin 1 keresinden bisey olacagini sanmiyorum. Haftasonu biz de geziyorduk, bahcede bolca feslegen vardi cok hosuma gitti. Saatlerce kac tane yaprak alip cignedim agzima . Sorun olacagini sanmam. Sakatat da yiyorum, hem de adanaliyim ben, bunun iyi temizlenmemisi makbuldur denilen o pis sakatatlari bileAyy ya gündüz eşime nane limon yap dedim nane yerine fesleğen koymuş yanlışlıkla ben de içtim zararı olur mu 18 haftalık hamileyim
Folik asitin öyle Bi kullanım şekli yok diğer ilaç için demiştir onu muhtemelen siz doktorla görüşün bence ama siz bilirsinizHamile değilim. Aslında hapı teyzem önerdi bana. Zamanında onun da çocuğu olmuyormuş. Aynı benim gibi prolaktin yüksekliği varmış. Doktor bi onun için ilaç vermiş bi de folbiol. O ay hamile kalmış. Yalnız teyzem bana önerirken adetin bilmem kaçıncı günü başla şu zamana kadar iç falan demişti sanırım. Onu bi sorayım en iyisi
Gebelikten once gebelik dusunenlere kolaylastirir diye heeer yerde folik asit tavsiyesi goruyordum ama ben deFolik asitin öyle Bi kullanım şekli yok diğer ilaç için demiştir onu muhtemelen siz doktorla görüşün bence ama siz bilirsiniz
Allah herkese sizin rahatlığınızdan versinYa boyle seyler surekli ve yuksek dozda kullanildiginda zararlidir bence Hicbir seyin 1 keresinden bisey olacagini sanmiyorum. Haftasonu biz de geziyorduk, bahcede bolca feslegen vardi cok hosuma gitti. Saatlerce kac tane yaprak alip cignedim agzima . Sorun olacagini sanmam. Sakatat da yiyorum, hem de adanaliyim ben, bunun iyi temizlenmemisi makbuldur denilen o pis sakatatlari bilekorkmuyorum ben sahsen. Salam sosisten de vazgecemedim, koladan da
Ben en onemlisinin kafa rahatlığı olduguna inaniyorum Kafa rahat olsun gerisi kolayAllah herkese sizin rahatlığınızdan versinciğeri sevmeme rağmen yemiyorum ben zaten kola gazoz içmezdm pek yine içmiyorum.
Aslında sakatat iyi diye duydum sanki ben de çok severim ohhh yarasın canım ama fazla tüketme zararlı deniyorsa... fesleğenin çayı kötüymüş canım ben de çayını içmiş oldum hem de 1 tatlı kaşığından fazla dediğin gibi düzenli içişte sıkıntı olur heralde allahın izniyle bir şey olmaz eskiden bu bilgiler mi vardı annelerimiz neler yemiş neler benim hap bile kullanmış düşük olsun diye ama maşallah sağlıklıyımYa boyle seyler surekli ve yuksek dozda kullanildiginda zararlidir bence Hicbir seyin 1 keresinden bisey olacagini sanmiyorum. Haftasonu biz de geziyorduk, bahcede bolca feslegen vardi cok hosuma gitti. Saatlerce kac tane yaprak alip cignedim agzima . Sorun olacagini sanmam. Sakatat da yiyorum, hem de adanaliyim ben, bunun iyi temizlenmemisi makbuldur denilen o pis sakatatlari bilekorkmuyorum ben sahsen. Salam sosisten de vazgecemedim, koladan da
Canım fitil olarak iyi yaaa peçete bırak önüne 1 saat de kalkma pek akmıyorProgestan hap beni mahvetti ya dünya dönüyor resmen fitil de pis oluyor akıntıdan dolayı
Ilac kullanmiyorum hic mesela. Onlar kimyasal cunku. Mesela fsslegeni yuksek dozda tüketmek kadar zararli olabilirler sonucta etken maddeleri geregi. Haa diceksiniz ki o yedigimiz hazir gidalar da kimyasal iceriyor, ee napalim ordan aliyoruz yeterince kimyasal bir de ilacla almayim işte :)Aslında sakatat iyi diye duydum sanki ben de çok severim ohhh yarasın canım ama fazla tüketme zararlı deniyorsa... fesleğenin çayı kötüymüş canım ben de çayını içmiş oldum hem de 1 tatlı kaşığından fazla dediğin gibi düzenli içişte sıkıntı olur heralde allahın izniyle bir şey olmaz eskiden bu bilgiler mi vardı annelerimiz neler yemiş neler benim hap bile kullanmış düşük olsun diye ama maşallah sağlıklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?