- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 29
Ayyy evet ooKız neydi o ya ahaha kullanıcı adını değiştirdi sonra sledva2040 mı neydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet ooKız neydi o ya ahaha kullanıcı adını değiştirdi sonra sledva2040 mı neydi![]()
Allah kurtarsın bacımAyyy evet oohatta beni izliyor olarak görünüyor niye anlamadım
![]()
Dur aman gelir melir bi daha yüreğine iner şimdibişey dicem ben o kızı çok kınadım sonra başıma geldi asasfdfa adet sonrası pozitifi gördüm![]()
Bence o kız bütün kadınlar kulübüne yazdı dalga geçiyodu ya resmen o kadar da deli değildir ne bilimmm ayAy bir tane vardı bana sürekli mesaj atıyordu abla adet oldum ama sence hamile miyim diye başta baya cevap verdim yok olmaz öyle falan en son cevap vermeyi bıraktım![]()
İnşaallah bir sıkıntı yoktur içini ferah tutBi anda bicak gbi kesildi ya bi degisik oldum vallahi sormayin
Seliz senin bu gittiğin doktorun kadar saçmalayanı görmedimBu doktorlar adamı hasta eder, bana da daha betam 60ken adete 5 gün kala dış gebelik bu tüpünde bir şey görüyorum demişti
baktım üyeliğini iptal etmiş tabi başka hesapla burda değilseAmann duymasınnnnn![]()
Aynen arladaşım sakinleş ve formun tadını çıkarBir daha gerçekten kimse için ağzımı açmayacağım. Hesapları ban yiyen üyeler benim şikayet edip banlattırdığımı düşünüyor birde halaa insanlara yalan yanlış söylemlerde bulunuyorlar. Kimseyi şikayet falan etmedim. Kendi söylemleri yüzünden ceza aldılar. Bende sırf savunma yaptığım için ceza aldım. Hiç kendimi burası için kasamıcam. Herkese keyifli hamilelikler diliyorum.
Bebeği kucağıma alıp odasına gidicem, bir zamanlar dış gebelik diye ağlattığın üzgün ama gururlu bir kadın vardı, tükür yavrum suratına dicemSeliz senin bu gittiğin doktorun kadar saçmalayanı görmedim![]()
İyi düşünelim kızlar kontrolünüz ne zaman inşaAllah herşey yolundaYa benimde göğüslerim söndü sanki bugün acısı da hafifledi niye böyle oldu ki![]()
Bebeği kucağıma alıp odasına gidicem, bir zamanlar dış gebelik diye ağlattığın üzgün ama gururlu bir kadın vardı, tükür yavrum suratına dicem![]()
Ben de 3.gün embriyosu sat a göre hesaplandıKızlar ben sat a göre hesaplıyorım bebişi ama tüp bebek 3.gün embriyosu acaba daha mı farklı çıkar bilemiyorum
Yok o başkaAyy o hamile miyim diyem kullanıcı bir de hemşireydi![]()
İnşallah okumaz bu yorumu 6 aydır adet görüyordu hala soruyordu hamilemiyim diyebişey dicem ben o kızı çok kınadım sonra başıma geldi asasfdfa adet sonrası pozitifi gördüm![]()
Belki adet tarihine gore vermistir bu tarihi. Yani ben kendi kafamdan uydurmadim anlattiklarimi. Benim doktorumun uygulamasi boyleydi. Kese gordugunde tarih vermedi bebegi gorunce tarih verdi, bebegin olcumune gore bebegin kac haftalik oldugunu soyledi. Hatta keseyi hic olcmedi bile. O yuzden oyle soylemistimBunda da sadece kese var ve tarih verilmis ama yine de siz bilirsiniz bence bebeği gormemesiyle bir alakası yok
Ya birde hemşire vardı hatta 6. Adetini görmüştü de gene de soruyorduYok o başka![]()
başıma sarmak istemem doğrusu :)İnşallah okumaz bu yorumu 6 aydır adet görüyordu hala soruyordu hamilemiyim diye
Hamileyse şimdiye doğurması lazım ama o gene tatmin olmaz bu sefer geç mi doğuruyorum diye panikler![]()
ben bi ara ciddi ciddi eşime nolur bi kere de sadece sürtünerek deneyelim de yanlışlıkla kaçsın belki öyle olur diyip kahkaha attığımı hatırlıyorumYa birde hemşire vardı hatta 6. Adetini görmüştü de gene de soruyordu![]()