Ben de o moda giremiyordum canim. Bu gripte bin bir turlu senaryo kurdum ve iyi oldugum gibiherseye baslicam dedim. Ya birde orada hava nasil bilmiyorum ama buralar cok soguk, yani izmir bile buz gibi dusun. Hep 0 derece veya -1 -2 falan. Insanin bisey yapasi gelmiyor. Biraz gunes gorsek belki psikolojik olarak da duzeliriz.Kolay gelsin canııımm iyi yapmışsın bi yerden başlamak gerek . Ben bir türlü baslayamıyorum hiçbir şeye neden bilmiyorum enerjim yokher şey çok zor geliyor .
Vakumlu hurcun sıkıntısı kiristirmasi yoksa aklima gelmedi degil. Organizer'ler var, onlara yerlestirmeyi dusundum. Cunku ben evimde degilim. Bulundugumuz evde de odasi dolabi olmayacak. Kendi esyalarimi koydugum kucucuk dolaba sıkıştirmaya calisacagim.Senin mesajından yazayımbir arkadaş yıkayıp ütüleyip park yatağın içine koymuştu kıyafetleri. Görürse ona da fikir olsun. Misafir nevresimleri uzun süre kullanılmayınca dolap kokusu oluyordu. En son sinir olup vakumlu hurca koyup ağzını kapadım. En az 2 ay olmuştur. Dün açtım hala mis gibi kokuyor. Ütüleme sonrasında vakumlu hurca koyup kaldırırsanız hem toz olmaz hem kokusu gitmez
![]()
Sorma canim cidden agirlasma tabirini yasiyorum. Doguma Allah bilir nasil agir gidecegim.Ooooh güzel bir Şubat sizi bekliyor desenepaylaşımlarını bekliyoruz
Ne güzel hazırlanmışlar yaEğlenceniz bol olsun
Ooh başladıysan devamı da hızlıca gelir canım. İnşallah bir daha böyle bir grip olmazsın ama ağırlaşıyoruz da yavaş yavaş. İyi yapmışsın bence başlamakla![]()