Kızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep

Benim bir süredir iç bacak ağrım var ama şu iki gündür aşırı artmış durumda yürürken, ayağa kalkarken falan çok acıyo. Ağrıdan çok acı gibi. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Magnezyumda içiyorum ama kar etmiyo. Zor yürüyorum valla.
Oğlum çok hareketli sanki hiç uyumuyo gibi

bazen canımı acıtıyo ya da içim garip oluyo ama seviyorum hareket etmesini kendimi daha bir anne gibi hissediyorum o içimde oynayınca

Yine antibiyotik kullanımına bağlı mantar başladı ne yapacağımı şaşırdım artık. Enfeksiyon-mantar ikilisi peşimi bırakmıyor. Arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor o da enfeksiyona dikkat et erken doğuma sebep olabiliyor dedi. Tedavini ol dedi yani. 3 kere toplam 24 gün antibiyotik kullandım o da zararlı geliyo bana ama mecbur işte.
Zaman daraldıkça da hem heyecan hem korku oluyor. Maksimum 2 ayım kaldı. Nisana kalmıcaz gibi hissediyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey