2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sicak ters etki yapti canim daha beter oldu buz daha iyi geldi lahana yapragi koydum ama zamanla gececek gibi
suan beton gibi sert sagmakla asla bitmiyor
Oglumu emziremiyorum tutmasi imkansiz sagip veriyorum
Sütün akması için sıcak kompres yaparsın canim ama sütün kesilmesi icin soguk bez konur yada soğuk şeyler konur göğüse. Rahatlamak için yaptığın sütünün geri kacmasina neden olur. Bende aynı durumu yasadim 750 ml süt çıktı 3 torba süt saginca anca göğsümün şişliği indi. Sende sık sık sag rahatlat memelerini yoksa sana çok ateş basar bir yerden sonra sütün geri kaçar.
Bugün hatta arabaya binip dere tepe gezdik ama bakalım
Kızım bende gezdim bugün bindim arabaya Karşıyaka, bostanlı, Foça gezdim hopladim zıpladım ama yok inmedi benim oglan tepemde midemi tekmeliyor

Bende öyle urla inciralti dağ tepe gezdik ama yok bilmiyorum gelmeye niyetleri mi yok acaba

Benimde 39 da olmuş oluyor işte dürtelim kızı gelir niyeti var dedi 40 41 leri bekle dese ben bekleyemem herhalde ya halim kalmadı
39+3 den bildiriyorum hala gelen giden yok 40+5 e kadar beklicem dedi doktorum, normal istedigim icin bir gun bile icerde kalsa kar
E 40 lari bekle derse sezeryan mi düşünüyorsun kuzum?

Çok heyecanlıyım bugün aşırı koşturmaca geçti anca duş aldım oturdum son suyumu içtim orucum artık yarın 8de yatış var dualarınıza talibim kızımı babanne sine bıraktık alt sitemizde oturuyorlar içim buruk döndüm eve Allah ayırmasın evlatlarımızdan ardında evlat bırakıp gitmekte cok tuhafmış yeniden anne olmakta karmakarışık adı olmayan duygular resmen çok korkuyorum heycanlıyım

39+3 den bildiriyorum hala gelen giden yok 40+5 e kadar beklicem dedi doktorum, normal istedigim icin bir gun bile icerde kalsa kar
E 40 lari bekle derse sezeryan mi düşünüyorsun kuzum?

Yok aşkısı ben çarşamba normal durterim dedi suni sancı falan gelmezse sezeryan alacağım dedi.
Rahim ağzını yumuşatıp suni sancı verecek yüksek ihtimal doğurursun dedi.
Sezeryan en son evre olacak

Yok aşkısı ben çarşamba normal durterim dedi suni sancı falan gelmezse sezeryan alacağım dedi.
Hadi inşallah çok bekletmeden kavuşursunuz o zaman 40 lari bekle deyince dedim Çarşamba diyordun noldu. Sende doğur bi ben kalayim burada demirbaş

Hadi inşallah çok bekletmeden kavuşursunuz o zaman 40 lari bekle deyince dedim Çarşamba diyordun noldu. Sende doğur bi ben kalayim burada demirbaş

39 oluyorum zaten 40 a ne kaldı
Valla dayanacak bedenim kalmadı cidden kalanlara başarılar sevgiler saygılar

İlk günler çok zor ya geçicek inşallah Allah kolaylık versin benim öyle cok sütüm olmaz yani sagınca cıkmıyodu ve gögsüm küçük ucu büyüktür ilk kızımda Bi gece süt indi ama ates tas GB olması ne zordu yarabbim bide o gece sokakta birine evlenme teklif ediliyıdu konfetiler maytaplar ne aglamıştım herkes egleniyo ben ne haldeyim diye

Dinimiz amin
Artık bende o levele gelmek istiyorum.
Hissi nasıl kokusu nasıl şampiyon ömre bedeldir dimi

Güzel düşün olumlu düşün hep.
Bak ne güzel kızın babannne de diğerini de sağ salim kucağına alıp geleceksin inşallah.
Her şey çok daha güzel olacak
Bende heyecan yaptım seninle birlikte olsun gönüllerimiz bir bak ne güzel bizde sana desteğiz

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin, yaşamadan bilinmez bu meme ağrısı,emzirirken yara olması şişmeler, mastit bambaşka.. o günleri hatırlıyorum içim kararıyor İnşallah bukez yaşamam dicem ama ikisinde de meme yarasıda yaşadım mastit de oldum. Hepsi geçiyor gidiyor elbet ama o ilk günlerin yorgunluğu bitkinliği fenaa unutulmaz ama bebişler tesellimiz işte çok güzeller..

Cok güzel bir doğum olsun isalllah çok heyecanli darısı başımıza.
Benim kızım da beni bırakıp mi gideceksiniz hastaneye diyor oyyy allahim dedim çok zor. Tamam sende gelirsin ailece odada kalırız yuzu güldü. Bugün bebegini kucağına al yarın evine döner kızına kavuşursun kardeşini görür mutlu olur biraz da kıskanır tabi ki artık o kadar olacak
Egzersiz yapiyor musun. Rahim ağzını falan rahatlat bacaklarının açılmasını sağla. Bugün, yarin 2 gün egzersiz yap kuzum. Benim vajinal giriş çok dar nasıl açılacak anlamadım galiba kullandığım rahim içi ilac nedeniyle orası sımsıkı olmuş. Hadi bakalim isallah normal olur seninki. Ben suni ile doğurdum açılma oluyor kendini rahat bırak normal doğum olur.
39 oluyorum zaten 40 a ne kaldı
Valla dayanacak bedenim kalmadı cidden kalanlara başarılar sevgiler saygılar
Beni bırakıyorsun hani Dolmuşa binip beraber doğuracaktık haftasonu futbol oynadım, yakan top oynadım (top atıcı olarak) aman oynam diyorlar birsey olmaz gelir artık zamanı doldu diyorum manyakmisim gibi bakıyorlar ama inmedi oğlan var olan sancilar da gitti. Erken doğmasın derken içimde kaldı ogluşum

Hayırlısı ile sağlıkla al bebeğini kucağına allah hayırlı evlat eylesin inşallah

Aşkısı vla benden bu kadar sen gel çarşamba günü beraber doğuralım
Neler yapmadım ki eşimi bile ayarttım ama şuan için hala çok az bel ağrım var onun dışında hala yok belirti
Umarım suni sancıyla doğururum

Oda oda yerleri Suat yaparak sileyim dedim fena bir şekilde açıldığını hissediyorsun ama ben dayanamadim evde büyük her gün bir oda silsem anca galiba bacak aram kemiklerim zonkluyor şu an dinlenirken sizleri okuyayım dedim

Nasılsınız bebeğinle sen? , doğum olmuştur ama daha yürümemişsindir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…