2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hakkında hayırlısı olsun cnm bebisler sağlıklı olsunda suni sancı veya kendi sandın fark etmiyo cnm veya sezeryan öyle yada böyle doğuyorlar bende ilk kızımda suni sancıyla doğum yaptım 2cm açıklığı vardı ama sandım falan yoktu kizimin ciğerleri gelişmiyordu diye 1 ay erken doğdu
Yok canım dün gittigimde söyledi doktor bugün çağırdı suni sancı veririz destekleriz dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum ama nişan falan gelmedi zaten

Peki suni sancı nasıl genelde herkes çok kötü diyorlar ama bilmiyorum nasıl ağır ki gercekten

Ay inşallah ya ben çok ama coook stres yapıyorum sanki dogmayacakmis gibi korkuyorum endişe ediyorum inan geveleri uyuyamıyorum bile 2 de uyuyorum 6/7 gibi uyanıyorum

Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina al canim insan her turlu heycan yapiyo stres oluyo korkuyo valla benim 3. Dogum 2. Sezeryan olacak bende korkuyorum acikcasi

Peki suni sancı nasıl genelde herkes çok kötü diyorlar ama bilmiyorum nasıl ağır ki gercekten
Canim herkesin agri esigine bagli galiba ben cok zorlanmadim ama cok asiri takatsiz dustum zaten zayiftimda gece 10 da yatis yaptık sabah 10 da kızım doğdu canim

Sağolasın valla, dün aklımdaydı açılır açılmaz gideyim diyodum. Kahvaltı edeyim derken hiç aklıma gelmedi, senin yazını görünce koştum gittim hışırtılı kitapla, kutudaki kelime kartlarından aldım

Hoş bulduk canım sağolamin evet hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza insAllah canimbenim kızlar ve etrafımdaki herkes benden çok daha heycanlı eşimde diyo biraz daha beklet bebeği ramazana alışalım dedim oldu canım ben oturup kalkamıyorum uyuyamiyorum sen diyosun biz alışalım sanki kendisi işleri yapacak bebeğe bakacak

Gözün aydın canım maşallah bebise kilosu falan iyi sende iyi toparlamışsın maşallah size

Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsin bebiş çabucak kolay bir doğum olsun insAllah canim

Canım istersen git doktora bebisi tehlikeye atma bi görün bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…