Stres yapma cnm hiçbir belirti yokken bir bakiyorsun doğum başlıyor bir vakti saati var onu bekliyor . Çok düşününce stres oluyor oda doğumu etkiler. Olumlu düşün. Karnında olmasını bile ozleyeceksin annesi
Hakkında hayırlısı olsun cnm bebisler sağlıklı olsunda suni sancı veya kendi sandın fark etmiyo cnm veya sezeryan öyle yada böyle doğuyorlar bende ilk kızımda suni sancıyla doğum yaptım 2cm açıklığı vardı ama sandım falan yoktu kizimin ciğerleri gelişmiyordu diye 1 ay erken doğdu
Yok canım dün gittigimde söyledi doktor bugün çağırdı suni sancı veririz destekleriz dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum ama nişan falan gelmedi zaten
Hakkında hayırlısı olsun cnm bebisler sağlıklı olsunda suni sancı veya kendi sandın fark etmiyo cnm veya sezeryan öyle yada böyle doğuyorlar bende ilk kızımda suni sancıyla doğum yaptım 2cm açıklığı vardı ama sandım falan yoktu kizimin ciğerleri gelişmiyordu diye 1 ay erken doğdu
Stres yapma cnm hiçbir belirti yokken bir bakiyorsun doğum başlıyor bir vakti saati var onu bekliyor . Çok düşününce stres oluyor oda doğumu etkiler. Olumlu düşün. Karnında olmasını bile ozleyeceksin annesi
Ay inşallah ya ben çok ama coook stres yapıyorum sanki dogmayacakmis gibi korkuyorum endişe ediyorum inan geveleri uyuyamıyorum bile 2 de uyuyorum 6/7 gibi uyanıyorum
Herkese merhabalar :) doğum yapmışlara hayırlı olsun bekleyen herkes de sağlıkla kucağına alır bebeklerini inşallah ben de yarın sabah sezaryen ile doğum yapacağım Biraz korkuyorum açıkçası… gerginim heyecanlıyım karmakarışığım anlayacağınız dualarınızı bekliyorum
Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina al canim insan her turlu heycan yapiyo stres oluyo korkuyo valla benim 3. Dogum 2. Sezeryan olacak bende korkuyorum acikcasi
Canim herkesin agri esigine bagli galiba ben cok zorlanmadim ama cok asiri takatsiz dustum zaten zayiftimda gece 10 da yatis yaptık sabah 10 da kızım doğdu canim
Bugün BİM yakın olanlar varsa bayağ iyi ürünler gelmiş hiç gitmem yakınımda yok ama eşim tesadüf gidince bayağ bişeyler bulmuş haberiniz olsun Özellikle hışırtılı kitap çok iyi fisher price .
Hoşgeldin canım. Sorunlarını çözüp aramıza dönmene sevindim. Bu arada seninle aynı gün doğum yapicakmisiz, benim sezeryan da 11 Nisan da olcak nasipse. Rabbim ikimize de güzel doğumlar nasip etsin inşallah ve tabiki hala doğumunu bekleyen diğer arkadaşlara da... Evlatlarımızın mis kokusunu içimize çekelim bir an önce
Hoş bulduk canım sağolamin evet hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza insAllah canimbenim kızlar ve etrafımdaki herkes benden çok daha heycanlı eşimde diyo biraz daha beklet bebeği ramazana alışalım dedim oldu canım ben oturup kalkamıyorum uyuyamiyorum sen diyosun biz alışalım sanki kendisi işleri yapacak bebeğe bakacak
Kızlar bende dogum yaptım. Çok sükür iyiyiz. Genel anestesiyle oldu. Bu ikinci sezeryanim. Ilkine gore cok iyiyim. Ilki cok agir yasamistim. Ayaga kalktim dolastim. En son Ultrasonda 3200 demisti doktor. 3100 kg dogdu. Emmesi filan iyi az daolsa süt geliyor. En son yeme icmemi keserken humman anne cayi icmistim. Simdi yine iciyorum. Bol bol icecek tuketmek lazim. Herkese iyi sanslar.
Bende sancı başladı. . Son 4 saattir hafifvagri ile baslamisti şimdi daha yoğun kasik ağrısı var. Sabah randevum var bakalım ne çıkacak. Yalanci sanci mi? Gerçek mi? Ya gelip giden bir sancı da değil süre tutamıyorum. Düzenli olarak kasiklarimda geçmeyen yoğun ağrı var.
Ayyy ne güzel kuzum ya inşallah sabaha da doğum olur rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına verir.
Bende valla biraz önce duş aldım alttan parmak yaptım 3 parmak oluyor ama sancı yok yok yok kasılmada yok ama pazartesi gününe kadar bekleyeceğim o zamana kadar dogmazsa bakalım neler olur.