2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsin bebis

Bebek harektleri iyi kıpırdiyor kasılıyor toplaniyor bir yere
Çünkü benim.gorumcemde gitti bebek hareketliydi sancı hiç yoktu ne kadar suni sancı verdiler bir türlü olmadı 4. Çocuğu oldu ama bebeğin kalp atışı falan iyi değildi sezeryan oldu ilk 3 doğumu normaldi bebeği riske atmamak için dedik sezeryan ol açılma 3 cm den fazla olmadisancida olmadi

Benim uyuz gıcık eşimde tutmis bana diyir ki karnın burnunda diyor doguracan diyor rabbim bunların eline dusurmesin kimseyi
Amin cnm Hesaplarına nasıl geliyosa öyle davranıyorlar canım kendileri istedi mi illa olsun diyorlar biz dedik mi nazlanıyorlar benimkide bazen derdim hadi gel diyodu halim yok başım.agriyo bende benim.yerime sen diyorsun başım.agriyo diye

Bugun 37+0 olduk. Cati muayenesi yapildi. Normal doguma cok musaitsin ama hemoroidin evresinden dolayi sezeryan daha iyi olur dedi. 38+larda sezeryan olsun istedim ama doktorum 39+ lari daha uygun gordu. Tabi doktorun sozunun uzerine de soz soylemek olmaz. Ilk dogumun sende de bebekte de bi sorun yokken neden son haftayi beklemeyelim diyor. 18 nisan p.tesiyi teklif etti ama esimin islerinden dolayi 19 nisan sali gununde karar kildik. Olaki oncesinde bebis gelmek isterse acil sezeryana alinacagim.
38+ istememin sebebi annem bir an once gelirdi. Ne bilim artik manevi bi destege ihtiyacim var.
Bu arada boyu fazla uzun cikti ultrason hatasidir. Boyu 38+5le uyumlu.
Kilosu 3110gr. Doktor 3300-3500 arasi dogacagini on gordu.

Bugün kontrolde bebek doğum pozisyonuna girmiş dedi bende zaten 4 5 gündür ağrı hissediyodum kasıklarımda doğum pozısyonuna girdikten sonra doğumunuz ne zaman oldu şuan 36 hafta 4 günlüğüz heyecanlıyız

Bende son kontrolde 36 haftada doğum pozisyonuna girmişti ben sezaryan olacağım şu anda bir belirtim yok bel kasık ağrısı su an 38+2deyim

4.günden selamlar

Kontrolde doktorda sonuç bekliyoruz şuan
İşitme testinde sag geçmişti sol kalmıştı onu yaptırdık şükür sorun yok

Doktor kontrol etti sarılık var dedi testler istedi kan verdik, ikinci topuk kanını alırdık ömrümün yarısı gitti kıyamam kuzuma pert oldu uyudu şuan

Sonuç çıksın sonra doktora giricez inşallah cok yoktur

Sonrada kadın doguma gidip bandı cıkarıcaklar, korse taktım bide heryeri agrıyo eve gidip yatmam lazım yoruldum...

İlk 2 gün ablam 3.gün görümcem durdu yanımda dün annem gelmişti... Keske gelmeseymiş tansiyonu cıktı durdu bide onla ugrastım babamı aradım gel al dedim gece geldi aldı... Çok gücüme gidiyo 3 gün güçlü durdum filan dün bütün enerjimi sevincimi aldı cok üzdü beni...

Bugün kayınvaldem kayınpederim bize yerlescek ramazanda bereçabet geciririz herelde durdukları kadar, kayınpederim de yeni ameliyat oldu 8 platin takıldı beline o yüzden inşallah rahat eder sorun olmaz yoksa bizim onlara tasınmamız gerekir

Galiba başlamış senin doğum canım.hayirlisi olsun
Hastanedeyim kontrol etti doktorum sancilar var ama sık değildi eve gidecektim başım dönünce tekrar yatırıp nst yaptılar ve acilmama baktılar 2 cm den 5 cm çıkmış sancilar sık değil ama hızlı ilerliyor artık yatış yapıldı oğlum 1 Nisan sürprizi ki yapacak göreceğiz

İnşallah hızlıca kolay ilerler ve bebeğin ve sen sağlıkla atlatırsınız

Yaaaa maşallah cnm hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş cabuk ve kolay bir doğum.olsun cnm benimgüzel.haberlerini bekliyoruz bizlerede dua et cnm

Ayyy evet ya topuk kanı aldıklarında mahvediyorlar kuzucuklariüzme kendini fazla canım bebislere etkileniyo anne sütünden negatif enerji geciyo bebise insAllah çabucak toparlanirsin ramazanda güzel geçer sizin için kv den yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…