Cok haklısın endişe duymakta insan bir kere yaşayınca hep olabilir diye dusunuyor ama olmaz inşallah, benim ilk 26 hafta hep kanamam vardi, sonra o bitti, 28.hafta suyum gelmeye başladı ilk basts kanama sandim bisey boşaldi sandim bi baktim suymus, doktora gittim hemen belli bir seviye azalmisti, hemen ciger geliştirici igne yapıldı ve doktor hic kalkmadan yatacaksın dedi, sadece wc icin kalkıyorum, haftada 2 defa doktora gidiyordum bebegin suyunu kontrol ediyordu, ilki gibi cok bir daha olmadi ama hep sızıntı olarak devam etti, 35.haftada sanciyla hastaneye gittim ve dogum oldu, cok şükür kuveze girmedi, saglikli bir bebek olarak doğdu cok sukur suan 6 yasinda. Birde 2. Gebeligimde yine kanamam vardi bu sefer ki ilk gebeliğe göre daha yoğundu ve 20.haftada ani bir su gelişiyle bebegimi kaybettim bu sefer hiç durmayan bir suydu, seni korkutmak istemem ama benim yaşadıklarım bu sekildeydi, doktorlar benim bu su gelislerini kanamadan dolayi olusan enfeksiyona bağladılar. Ara ara sızintilar belki cok önemli olmayabilir ama dikkat etmek gerekir, malesef hareketlerin kisitlanabilir. Birde sıcak su ile banyo yapmamak lazım cok doktor bunu söylüyor ve suresini kısa tutmak gerekir, bebegimi kaybettigimde banyodan yeni çıkmıştım üstümü giyerken su akmaya baslamisti. O yuzden yine dikkat etmek gerekir. En önemlisi doktor takibinde olmak ve gerçekten dikkat etmek, ben artık kendimi ömrü varsa ne olursa olsun doğar, ömrü yoksa da yapicak birsey yok olarak avutuyorum ama her türlü tedbirimi de aliyorum. Insallah bir sorun yaşamadan bebegini kucagini alirsin