2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tavrını hic begenmedim doktorun. Hasta psikolojisini negatif etkileyip kendi istedigi yere yonlendirmeye çalışıyor anladigim kadarıyla. Tıbbi olarak bakar, normal olmamasını gerektiren bir durum olur anlarim ama acıya dayanabileceksen gibi bir cumle hic hos olmamış

İçeri kimse giremediyse ben de mi devlette yapsam suratsız gorumceden ve dirdirci kaynanamdan kurtulmuş olurum .Gerçi benimkiler bacadan da girerler.
Yok canım imkansız birinin girmesi ciddi güvenlik var. Sadece babası doğum sonrası kısa süreliğine alınıyor taburcu olana kadar daha da alınmıyor. Refakatçi de tek kişi oluyor o da kadın olmak zorunda kaynanam bebeği ben çıkana kadar göremedi(doğum sonrası 5 gün kaldım orda)

Kesinlikle öyle doktorumdan memnunum ama bu tavrı saçma geldi. Böyle depresyona girdim gibi moralim bozuldu dün biraz toparladım hatta normal doğumla ilgili kitap sipariş ettimm kitabı okuyup rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Bilemedim ama devam ederse en kotu ihtimalle 112 yi ara doktora yonlendiriyorlar sikayetini anlatirsan fikir verebilir gerekli gorursede gelir zaten

Doktorunun dayanabileceksen demesi gercekten de sacma olmus korkutmamasi gerekiyordu.
Cati muayenesi allattn muayene ayni sey ikisinede elle bakiliyor sonuc olarak kendini kasmazsan acimiyor

Benim de kapalı alan korkum olduğunu biliyor. Vajinal Muayene olurken rahat değilim. Doğumda baktırmam dersen diyor. Muayene olurken de baktırmam demedim ama rahatsız olduğum belli oldu.
baktırmama gibi bir lüksüm olmadığını söyledim.
Panik bile olsam risk anında anı tepki vermeyeceğimi eminim.Korkarım yanlış bir şey yapmaktan. Ama panik anı benim tansiyonum değişir mi Doğuma engel olur mu ondan korkuyorum.
Eğer panik olacaksan sen karar ver ne istediğine dedi. O yüzden ben de biraz tereddütte kaldım. Bu şekilde söylemesi beni de gerdi bilmiyorum ne yapacağımı.

Bızım endıselerımız dr lar ıcın yersiz oluyor nedenseetrafımdaki herkes eşim de dahil ters bısey olsa soyler dıyorlar ama guven ilişkisi kuramadığım ıcın adamla ıcım rahatt degıl. Miyomları alsa bari Dogumda, arkadasıma oyle yaptılar 2 kez stresten kurtuldu

Dogum aninda tansiyon vs makinaya baglisin zaten gidise gore mudahale ediliyor serum vs takili zaten (yani bende oyleydi ) biraz sezeryana direk yonlendirmis gibi sanki

Ohhh huzur valla ..Çok iyiymiss.Benim ihtiyacım olan tam olarak buuu

Dogum aninda tansiyon vs makinaya baglisin zaten gidise gore mudahale ediliyor serum vs takili zaten (yani bende oyleydi ) biraz sezeryana direk yonlendirmis gibi sanki
Ben doğumdan hemen sonra bebeği görür görmez acayip heyecanlanmıştım hatta heyecandan saçma saçma şeyler söylemişim kafam iyi gibi eşim anlattı sonradan
Doktor fark etmiş nedenini meğer elime bağladıkları serum çıkmış Allah bilir ne kadar önce çıkmıştı o. Doktor hemşireyi bi azarladı kontrol etmiyor musunuz diye.

Hahahaha benide en son hoca tokatliyordu iyisin sakin ol iyisin die basimi seviyordu hafif tokatliyip
Hic unutmuyorum guldum dedim ki nasil dogurdum ama ( ben yapamicam ben doguramiyorum die bagirmistim surekli ) oda dalga gecmisti tabi sen tek dogurdun zaten die

Devlete bagli degil o zaman oylemi
Hastanenin ıcınde özel muayene yapıyorlar devlet hak tanıdı ya doktorlara. Pandemi nedeniyle mecbur kaldım resmen bu adama Ankara gıbı yerde unv hastanesınde gebe takıbı yapan doktor yok. Hepsı ozel muayehanelerınde bakıyor. Daha techızatlı dıye unv hastanesi tercih ettim guya hem de dıger kontrollerim de yapılır dıye ama kesınlıkle kımseye tavsıye etmem hacettepe unv nı. Su dogumu hayırlısıyla yapayım onumden bıle gecmeyecegım

Ben de çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam demişim
Bebeği görünce sarhoş olmuşum resmen mutluluktan

Nefessiz kalıyorum, normal hastaneye gidince de kalabalıksa su içiyorum kendimi rahatlatıyorum ama Doğum anında nasıl yaparım bilmiyorum.
Tünelden falan geçerken de yine o şekilde kendime telkinde bulunuyorum. Biliyorum birazdan geçecek. Ama işte Doğum ne zaman olacak belli değil o belirsizlik beni daha da panik yaptırır mı . Bilmiyorum .

He mesai disi muayeneye gidiyorsun. İst da da bazi hastanelerde var. Ama ozel muayenehaneye hak tanindigindan haberim yok wala. Ankarada olsam zahide kucuk var hastayim o kadina millet sehir disindan yurt disindan geliyor kadina. dogum paketleride makul fiyatli bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…