2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar 😍
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 🙂
Daha önce de kilo verenler vardı, doktora sordunuz mu bu durumu, normal miymiş?
Ben vermistim ama ertesi gun aynen geri cikmisti kilom tarti sasirdi diye dusundm doktora sormama gerek kalmamisti. Ama ben son haftalarda biraz zayiflamak normal diye okumustm bi yerde

Günaydın kızlar 😍
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 🙂
Ben de veriyorum canım ama ben diyet yaptığım için. Doktora sormadım kilosu haftasıyla uyumlu diye

Kızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim

Tartı mı şaşırdı dedim hatta kızımla annem de tartıldı onlar aynı. Yarın bi da tartılayım bakayım.
Yememde içmemde hiçbir değişiklik yok hatta fazla bile yiyorumdur.
+12,5 kilo ile devam ediyorum bakalım.

Günaydın kızlar 😍
Gunaydin. Ben verdim 1 h ya 2 kati geri aldim 🤣🤣 doktor olabilir normal dedi cok ciddo kayip yoksa sorun yok dedi

Kızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim
Merhaba. Eger gebelikte yasadiginiz bu skintilar hayati risk olusturuyorsa geride 3 evladiniz olacak kismetse ben sahsen 4. Yu goze alamazdim baglatirdim. Ayrica baglattiktan sonra eger gerekli olursa geri acma ameliyati yapilabiliyor ancak riskleri nedir ne degildir bilemiyorum doktorunhzun gorusu onemli

😱 Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde

Bnm de ama bitti nasıl oldu anlamadım bir başlarsan sonu gelir inşallah cnm
Bebek için hastane çıkışı takımı 3 adet ben 10li set olarak almadım içinde eldiven alt üst takim şapka iç zıbın var. Ağız mendili 6 7 adet ,patik ,çorap yelek bir penye bir kalın örgü battaniye pişik kremi 20 adet bez temizleme pamuğu ayriyeten ıslak mendil her ihtimale karşı emzik ve biberon koydum. Hastanede ziyaret yasağı olduğu için sadece kapı süsü ve yastığını yanıma alıcam. Kendim için 2 takım pijama bir adet gecelik depend kilot bez 2 tane emzirme atleti göğüs pedi ve göğüs kapağı ve lazım olursa diye göğüs kremi terlik lohusa tacı havlu, ıslak mendil peçete yelek çorap ve patik koydum birde hastaneden çıkarken giymek için kıyafet aldım. Fotograf çekimi için makyaj çantamı ve düzleştiricimi ekleyecegim en son tamamdir ☺

Günaydın kızlar 😍
Bende vermistim 3 kilo hemde. Ama doktor olumsuz yorum yapmadi. Sadece diyeti birak ama karbonhidrat seker yemeden devam tabii dedi . Simdi o verdiklerimle beraber katlanarak aldim kilo.

Bu başka birinin söylemiyle alınabilecek bir karar değil. Doktorunuzdan en iyi Doğum kontrol yöntemlerini alsanız daha mı iyi olur. Tekrar istediğinizde geri dönülmeyecek bir müdahale ne kadar doğru bilemiyorum

Merhaba. Eger gebelikte yasadiginiz bu skintilar hayati risk olusturuyorsa geride 3 evladiniz olacak kismetse ben sahsen 4. Yu goze alamazdim baglatirdim. Ayrica baglattiktan sonra eger gerekli olursa geri acma ameliyati yapilabiliyor ancak riskleri nedir ne degildir bilemiyorum doktorunhzun gorusu onemli
Doktorum hiçbir hastam için gerekli olduğunu düşünmüyorum dedi. Bende zaten 4.yu göze alamıyorum Rabbim isteyenlere nasip etsin ☺️

Doktorum hiçbir hastam için gerekli olduğunu düşünmüyorum dedi. Bende zaten 4.yu göze alamıyorum Rabbim isteyenlere nasip etsin ☺️
Ee o zaman baglat gitsin 🤣🤣 dedigim gibi geri acma ameliyatini arastir doktorunla gorus isin sakasi bi yana ciddi bir karar. Kimsenin sozuyle yada fikriyle hareket etmek dogru degil etkilenme bence sonra pisman olabilirsin

Bu başka birinin söylemiyle alınabilecek bir karar değil. Doktorunuzdan en iyi Doğum kontrol yöntemlerini alsanız daha mı iyi olur. Tekrar istediğinizde geri dönülmeyecek bir müdahale ne kadar doğru bilemiyorum
Ben sadece fikir almak istedim☺️Bu bebekte dikkat ettiğimiz halde oldu ama iyiki de olmuş☺️Ben ceketini atsa hamile kalanlardanım galiba😂😂

kendime;
çakma crocs ilk doğumda giydiğim terlik 🤣
bir gecelik
1 paket L depend
1 emzirme sütyeni
gümüş kapak
1 pijama takımı
1 çoook kalın çorap
1 normal çorap
kağıt havlu
ıslak mendil

bebişime;
doğunca giymesi için şöyle bir hastane çıkışı yaptım ;
(çapraz çıtçıtlı body
üst zıbın,
2 patikli alt
çorap şapka eldiven 1 bez
nohut battaniye (bu takımı battaniyenin içine koydum hemşireye verilecek)
1 paket 30lu bez
yedek 2 zıbın 2 alt üst takım yedek çorap şapka eldiven yelek
ıslak mendil
hastaneden çıkarken giymesi için astronot tulum

of ben de yataktan kalkarken çatı kemiklerim beni mahvediyo
canım senin doğum ne zaman netleşcek? kontrol ne zaman ?
35 de gün vermek istemedi bekleyelim bişey olursa ara dedi cuma 36 olcaz bakalım gelen giden yok gün verir mi 37 yi bekler mi bilmiyorum ağrı olmazsa bekler gibi ama ilaçlar falan kesildi bu hafta bilmiyorum ne olacak 🙁

Günaydın kızlar 😍
Aralık annelerine çok vardı kilo veren, kilo alımı duran, bende son gittiğimde hiç kilo almamıştım, iştahım da normale döndü çok yiyesim yok inşallah bebiş doğana kadar bikaç kilo gider, lohusa döneminde affetmiyeceğim 😁

selam kızlar. benim haftadır ara ara göbek deliğimin parmak üstü biraz sol tarafı acıyor. doktora sordum kas ağrısıdır dedi. ama öyle bildiğimiz kas ağrısı gibi değil. elimi üzerine süründe sızlama gibi bir acı ama deriden kaynaklı da değil içten acıyor. sizlerde böyle birşey oldu mu? ben çok fazla yere eğiliyorum. acaba ondan doku zedelenmesi falan mıdır acaba ?

Back
X