2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bir sorum var, özellikle son dakika golü olarak Covid olanlara sorum
ben bugün öğrendim ki Covid pozitifim :S
bütün yapılan planlar değişti, doğum yapacağım hastane Covidli hasta kabul etmiyor, bu yüzden devlet hastanesinde yapmam lazımmış. Yarın Nst ye girmem gerekiyordu, iptal oldu tabi. Benim kendi doktorumun dediği tek şey "doğumunun başlamasını bekle, doğum başlayınca da hastaneye git. Eğer 10 güne kadar doğurmazsan ve negatif çıkarsan zaten bizim hastanede yaparsın doğumu" bu kadar. Yani ben doğuma kadar hiç Nst ye giremicek miyim? belki sıkıntı var bilmeden öyle suyum gelsin diye beklicek miyim ayın 10 una kadar. Çok saçma. Benim yaşadığım ülkede maalesef sezaryen yapılmıyor sen istediğinde. Covid li olduğum için dışarı çıkmam da yasak, ben yine de devlet hastanesine gidip konuşmak istiyorum.
Sizin süreciniz nasıl gelişti? Nst yapmanıza izin verdiler mi, hemen hastaneye kabul mu ettiler, yoksa eve mi yolladılar?

Hangi ulkedesin canım
Turkiyede degilsen surecin nasıl işlediğini bilemeyiz ama
Cok gecmis olsun
Tez vakitte atlatırsın ins
Bana kalirsa Nst yi kafana takma
Bebegin hareketlerini takip eder ona gore davranırsın

Ben bu çeyrek muhabbetini bilmiyorum vereceklerini bilsem doğururum
Sen dogur illaki bi veren olir
Her sene yeniyil haberi yaparlar kaçırdın mı
İste yikin ilk dogan bebesini bilmemne valisi ziyaret etti tam altın takti filan
Tabi altının şahlanışndan sonra ceyrwk takarlar artik

Çok geçmiş olsun.

Covidden bağımsız olarak benim yaşadığım ülkede gebelik rutinse nst bakılmıyormuş. Geçen randevumda sormuştum, nst ne zaman yapılacak diye, eğer bir şikayetin olmazsa yapmıyoruz demişti.

Ben de şu an covidim, dün konuştuk doktorla, hiç nstden bahsetmedi bile. 4 hafta sonra ultrasonla bakılsın dedi, zaten 6 hafta var doğuma

Hımm, her yerde farklı işliyor tabi. Aslında ben de önceleri Nst yi çok ciddiye almıyordum ama böyle olunca bir an panik oldum. Çocuğun suyu falan biter mi, plasenta ayrılır mı kordon dolanır mı gibi felaket senaryoları yazmaya başladı kafam :) benim doğum çok yakın bir de, yani zamanlama bu kadar mükemmel olabilirdi. Umarım çocuk kendi tarihinde gelir de fazla beklemek zorunda kalmam :/
Sana da çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce negatife dönersin

Sen dogur illaki bi veren olir
Her sene yeniyil haberi yaparlar kaçırdın mı
İste yikin ilk dogan bebesini bilmemne valisi ziyaret etti tam altın takti filan
Tabi altının şahlanışndan sonra ceyrwk takarlar artik

Ay akrabalardan kaçıyoruz vali ziyaret etmesin bir zahmet

Evet benimki sağ şişiriyor ama genelde

Aşırı geriliyor kasilinca ondan galiba . Az kalmış seninde yavaştan vücut hazırlıyor kendini demekki
Bunlarin kasılma olduğunu bilmiyordum doğal hareketler sanıyordum sağ siserken solda bir baskı da hissediyorum ben poposu ise ayağını da sola vuruyor diye düşünüyordum

Herkesler doğurdu buralar boşaldı cümleten günaydın efenim
Nasıl bir ocak anası topiki ya
Ocak gelmeden bittiler nerdeyse
Ben buranın bekcisiyim malum
Daha cok beklerim
Herkeslere gunaydınnnn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…