2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah benim başıma da geldi oğlumun ayak serçe parmagina sac dolanmıştı ve tum gece cocuk uyumadi en son soydum dedim bi yeri mi ağrıyor biraz daha gec kalsam kangren olacakti kac gün kendime gelemedim

Ah benim başıma da geldi oğlumun ayak serçe parmagina sac dolanmıştı ve tum gece cocuk uyumadi en son soydum dedim bi yeri mi ağrıyor biraz daha gec kalsam kangren olacakti kac gün kendime gelemedim
Cok zor kotu bir pskoloji bende kizin elini kirec gibi bembeyaz gorunce soka girdim herseyi gec buyudugunde ne cevap verirsin ki cocuga benim dikkatsizligim ozur dilerimmi diceksin ayyy allah yasatmasin bir daha kimseye

Kar yiyince cocugun sismesi mi dondurma yiyince usur bebek gibi bisi olmus bu. Tamamen hurafe bence.
Bogaz agrin icin zencefil limon ve tarcin karisimi cay demle ic bogazini hafif yakar iyi gelir epeyce

Cok zor kotu bir pskoloji bende kizin elini kirec gibi bembeyaz gorunce soka girdim herseyi gec buyudugunde ne cevap verirsin ki cocuga benim dikkatsizligim ozur dilerimmi diceksin ayyy allah yasatmasin bir daha kimseye
Amin amin cok dikkat etmek gerekli

Annem diyo ki erkek bebek 9 ay 10 günde doğar
E o 40 hafta ediyor zaten hamileliğin süresi o kadar diyorum, yok kız bebek 9 ayda doğar diyor
E kızım 9 ay 20 günde doğdu ona bakarsak
Bu erkek bebek geç doğar hurafesi doğru mu ya
Ama ikinciler de erken doğar diyorlar off çelişkiler içindeyim

Dondurma yiyince bebeğin beyni donar derlerdi bi de
Bana da çok saçma geldi tabi de 11 doğum yapmış bir kadın olunca ister istemez acaba diyor insan
Kar yiyince cocugun sismesi mi dondurma yiyince usur bebek gibi bisi olmus bu. Tamamen hurafe bence.
Bogaz agrin icin zencefil limon ve tarcin karisimi cay demle ic bogazini hafif yakar iyi gelir epeyce
Bence de hurafe yapayım hemen. Teşekkür ediyorum canım.

Tamamen İçindeki çocuğun keyfine bağlı bence ölçüp biçemediğin, genelleyemediğin bi durum.

Aman yok kizzzz bana da herkes yorum yaptiydi kimi kiz cocuk erken dogar gununu beklrmez diodu kimi aaa kiz cocuk gununu doldurur gec bile dogar diodu ben inanmiyorum artik oyle seylere tamamen sagliksal bir durum ve bebegin keyfine bagli canim

Ben de yaptım çarşamba günü, çok güzel bir doğum oldu şükür alıntılıyorum bu mesaja bakmak istersen , şimdi alışma süreci:)

Yok ya gündüz yine daha iyi de gece yarım saat duruyor yarım saat emiyor resmen

Artik cani skilmis dogmak istiyor bence bebek hareketi az diyorlarsa buyul ihtimal takipte tutup birakmazlar gibime geliyor
Evet takipteyim hala ptesi de bu şekilde olmuştu şekerli serum bağladılar tekrar nst deyim
Uyuyor olabilir, doktor ne dedi, tekrar çektir der büyük ihtimal.
Serum sonrası tekrar nst deyim bakalım hareket eder inşallah evde kıpır kıpır burda kuyruğunu kısmış enik gibi
Uyumustur muhtemelen başka tarafa dönmeyi denedin mi
Ayyy kaç kez döndürdüler semazen oliciymmm
benim kız 40.haftasında doğdu bunun da geleceği yok içerisi güzel heralde
Yat yat sancımda çıkmaya başladı

Bence tamamen hurafe ilk oğlum 38 ikinci oğlum 36. haftasında doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…