2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya nasi dayaniosunuz uykuya gecen gece cocuk dusuodu elimden icim gecmis

Maasallah canim gercekten cok guzel olmus darisi basimiza. Gule gule buyusin minnos evttt dogum yaptigini biliyorum hatta yazmistim da sana sen telasinin icinde gormemissindir normal olarak ama bu yazini okumamistim ne guzel anlatmissin Nefes ve ikinma olayi cok onemli gercekten biraz bilip girmekte fayda var. Ne kadar kaldin hastanede bir de yaninda esin/refakatcin kalabildi mi?

Benimki de hep uyur nst de en son muzlu süt içip gittim çocuk 1 dk durmadı yerinde

Ya nasi dayaniosunuz uykuya gecen gece cocuk dusuodu elimden icim gecmis
Dayanamıyorum ki aynen geçen kafam düşmüş bi sıçrayarak uyandım korkudan çocuğun burnunu kapatırım diye uyku muylu kalmadı. Şimdi kalkıyorum yüzümü falan yıkıyorum iyice açılsın uykum diye tabi ilk dakikalar epey zor oluyor

Ay evet doğumdan sonra bi kaç gün giremedim kendime gelmeye çalılırken, göğüslerim de çok fenaydı silikon uçla toparladım şimdi de alışma süreci
Bebek doğduktan sonra 24 saat kaldık test yaptılar sarılık falan onun sonucunu bekledik çıktık sonra. Eşim de yanımdaydı bütün süreç, hemşirelerden ve hastaneden falan da memnun kaldık

Benimki de hep uyur nst de en son muzlu süt içip gittim çocuk 1 dk durmadı yerinde
Ayy çikolata da yiyorum halbuki tok miğdeye gidiyorum banamısın demiyor birdahakine ben de muzlu sütü deneyeyim bakalım

Bu arada serumu yiyince hareketlendi bizimki çıktım eve gidiyorum yatın kontrole gel dedi tekrar 7’sine randevu aldım dedim o zaman hareketlerine dikkat et birşey olursa mutlaka gel dedi

Normal doğum yapan hanımlar doğumda nefes teknikler kullandınız mı? Öyleyse daha önce izlediğiniz videoların linklerini atabilir misiniz?
Hiç video izlemedim, acemice doğuma girdim. Ebe anlattı. Sancı geldiğinde nefes al tut ve ıkın. Sancı çekerkende izlemiş olsam bile yapamazdım sanırım kendimi kasıyordum çünkü

Bizimkilere doktor görünce bi haller oluyo

Hiç video izlemedim, acemice doğuma girdim. Ebe anlattı. Sancı geldiğinde nefes al tut ve ıkın. Sancı çekerkende izlemiş olsam bile yapamazdım sanırım kendimi kasıyordum çünkü
Evet ben de o kafa yoğunluğunda aklıma nefes egzersizi gelip de yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Bir de zaten o egzersizlerde aldığım nefes yeterli gelmiyor, sonrasında nefes nefese kalıp derin nefesler alıyorum o nedenle anlayamıyorum sanırım.

Ne zaman isterse meme o zaman veriyorum, tabii aradaki süre 2 saati geçmiyor. Süre tutmuyorum istediği kadar emiyor. Kısa emerse bi gaz çıkarıp diğer memeye geçiyorum, uzun emerse yatırıyorum

çok sağol canım ben de birşey çıkmayacağını biliyorum ama stres oluyorum haliyle inşallah düzenimiz oturur

kızlar süt kanallarım tıkandı memelerim aşırı sertleşti çok doldu her yeri yumru yumru ama ne emmeyle ne sağmayla açılmıyor gelmiyor sıcak suyun altında masaj yaptım vs ama yok açılmıyor
ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…