2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Toz aldım, mutfak dolaplarını sildim, nasıl rahatladım nasıl iyi geldi anlatamam

Kız kardeşim Adayı sallarken bende evi ve mutfağı topladım, robot evi süpürdü. Duş aldım yarım saat uyudum. İşler bitmemiş olsa da bugüne de şükür

Alkislanacak kadınlarız biz aferim bize

Bende salonu hallettim o ara kızı da babaya sattım adam toplantı yapıyor proje hakkında kızı da yanına koymuş anakucagi ile hosuna gitmis hic ses yapmadi

Ah çok hata ettim oğlanda zaten kolik uyuduğu zaman aman uyusun dedik parmak ucunda yürüdük evde velhasıl 8 yasinda hala uykusu hafif ufak sese kalkar

35 yaşındayım yan odadan çıt desen uyanırım

En nefret ettiğim özelliğim optimum koşullar sağlanmadan uyuyamıyorum. Işık gelmeyecek ses olmayacak, göz bandım olacak kendi yatağım yastığım.

Hatta bebek geleli kuş uykusundayım sürekli mızıldıyor uyanıyorum.

Hayat çok zor

Aynı ben
Kızım da böyle, oğlum da böyle olacak gibi

Bizim böyle nefes alışı değiştiğinde uyandığımız dönemde babaların uyuşturulmuş gibi uyuması peki oğlum iyi ce katılacak ağlamaktan öyle duyuyor adam ben mama hazırlarken alt tarafı iki üç dakika pış pışlıycak

Benim eşim de böyle. Yanında top patlasa haberi olmaz uyurken. Sabahları diyo ki bi de iyi maşallah oğlan iyi uyudu sanırım gece

Ay adam deme bana boşverdim artık. Kodlarında yok demek ki.
Gıcık oluyorum uykusu bölünmeden uyuyanlara.

Kızlar selam nasılsınız? Sizde bebişlerde iyidir umarım. Eski mesajlara bakamadım pek. Bizde durumlar fena bir süre meme reddi ve süt gelmeme durumu yaşadık bebiş yeni yeni tekrar memeyi kabul etmeye başladı hastalandığım zaman sütüm baya azalmıştı mecbur mama verdim o ara memeyi hiç istemedi yetememe duygusuyla iyice çöktüm şimdi çok şükür tekrar alıştı miniğim ben iyileştim bebiş toparladi hazırlandık eve gidecektik eşim hasta oldu . Test verdi pozitif çıktı 1 haftadır onu da görmedim onunda gerginliği var üstümde Tekrar test verdi bugün sonucu bekliyoruz. Bu arada telefonumda bozuldu giremiyordum pek herşey üst üste geldi burası meğer ne iyi geliyormuş yokluğunda anladım

Geçmiş olsun canım her şey üst üste gelmiş. Burası iyi geliyor gerçekten de

Kızlar bi de ben sanırım korona oldum ya. Boğaz acısıyla başladı, burnum gözlerim grip olunca bi rahatsızlık hissedilir ya o şekilde ama akma yok. Ateş, öksürük falan da yok. Bir de gece bütüm kemiklerim ağrıyordu ama şu an iyiyim korona böyle mi oluyor?

Bizde kalça ultrasonundan geldik, arabayı seviyor minik orda hep uyudu sabahtan beri evde kıvranıyordu. İnşallah bu ilk kontroller artık bitti. Bundan sonra aşıları geldiğinde gideceğiz.

Benimki üşüme titreme ve aşırı boğaz ağrısıyla başladı

Benim tamda böyle başlamıştı

Gecmis olsun canım burası bizim antideprasanımız oldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…