2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Estafrullah ozur ne demek bi an bende şok oldum ve uzuldum gercekten. Hic olmamasi gereken bir durum aslina bakarsan. Bosver benimde kafam cok bozuk abarmis olabilirim

Peki kusura bakma

Yanlış anlasildiysam herkesten özür dilerim amacım kimseyi yaralamak kırmak değil bir süre buralara uğramasam iyi olacak galiba herkese iyi paylaşımlar diliyorum.

Hanımlar bebekleriniz kaç dakika emiyor benim oğlum max 5 dakika emiyor 1 saat emmiyor mamayo bıraktım ondan mı az emmeye başladı acaba ya

Kaç dakika emiyor? 2 memeyi de veriyor musun tek öğünde

Dk tutmuyorum ya memede uyuyor ya da dediğim gibi boğazına kaçmasın diye gazını çıkarmak için ara veriyorum. Uzun sürüyor o yüzden beslenmemiz ama aralıksız ememiyor.
İsterse 2. Yi veriyorum. Durumuna göre bakıyorum.

Ben muslin şapka diktirdim , normal şapkalar çok sinir bozucu durmuyor ya küçük ya da çok büyük
Müslin iyi olur ya terletmez, bende de çok ince triko bere var çok kullanışlı 3 tane almıştım, ama şimdi kız olduğu belli olsun diye fiyonklu badana takıyoruz

Son düzenleme:
Estafrullah ozur ne demek bi an bende şok oldum ve uzuldum gercekten. Hic olmamasi gereken bir durum aslina bakarsan. Bosver benimde kafam cok bozuk abarmis olabilirim
Hepimiz yorgunuz duygusaliz alinganiz normal cnm bi de sut konusu hepimizde hassas konu
Bu arada solgar nutritional yeast dedim ya basladim diye acaip fayda etti her ogunde 2 tane ictim dunden beri artti sutum baya. Bi de bestlak damla diye bisey vermisti 8 saatte 1 20 damla onu da kullandm ikisi bir olunca baya fark etti heralde. Dut kurusundan fayda gormezseniz artik pahali ama bunu da deneyebilirsnz ama once dutu dene bence:)

Tesekku ederim ss aldim ki isimlerini unutmuyim. dutu icmeye basladim bakalim olmazsa onlarida denerim canim saol

Maşallah iyi uyumuş seninde göğüsün yumuşuyor mu, öyle olunca emmek istemiyor kavga ediyor resmen

Ben hiç bakmadım bu olaya niue siz sürekli doymadığını düşünüyosunuz kilo mu almadı? İlk ay kilo alımı normal dedi bende tmm dedm. İkinci ayda öyleyse heralde tamamdır.
İlk ay güzem kilo alımı, 2. Ay da güzelse o zaman rahat edeceğim. Böyle düşünmemin sebebi göğsüm yumuşadığında düzgün emmiyor ağlıyor aç bırakmışım gibi geliyor. Sıkıyorum süt var ama tutamıyor memeyi

Aaa bunu bende deneyim, şu maaş Bi yatsında

Bende de var bu karışım, aktardan almış eşim kullanıyorum
Sende nasıl etkisi bnm göğüslerim çok doluyor iki gündür de kafama şunu taktım bu çay yüzünden on süt fazla oluyor çocuk ondan mı az kilo alıyor acaba diye
Kimyon rezene anason içiyorum bende
Bnm bu karisimimda yazdıklarının hepsi var çok şey var hatırlamıyorum çoğunu bile ayrı ayrı değil hepsini oguttuler bir yemek kaşığı şeklinde deliyorum ben

Bende faydasıno gördm ikisininde

Kızlar şimdi bişey soracam bebisler 10-20 dakika memede kalıyor ya sürekli emiyor mu bu süre içinde yoksa dinlendiği de oluyor mu ben bişey anlamıyorum valla artık bu işten 30 dakika dinlene dinlene emiyor sonra uyuyor gazını alıp yatırıyorum 5 dakika sonra kalkıyor aranıyor emzik veriyorum atıyor ağlıyor sürekli tekrar memeye alıyorum biraz emiyor uyuyor yine aynı şeyleri yapıp yatırıyorum yine ağıt annem bu çocuk aç dedi kalktı mama verdi 90 cc mama içti uyuyor sütümde var yani sağınca çıkıyor sıkınca geliyor anlamadım gitti. Bu bebe benle oyun mu oynuyor psikolojim bozuldu iyice

Ben ilk zamanlar kullanıyordum ama kırkı çıktıktan sonra unuttum şimdi yine başladım, ben ıhlamur dan da çok fayda görmüştüm yine onu içmeyi düşünüyorum

Hmm canm benimde hep öyle epey kavga ediyo

Canım mama içince hemen doyuyor uyuyor, memede doyması için biraz çabalaması lazım keyif yapıyorlar uyucak uyanacak emcek yorulana kadar böyle, hep meme hep meme ağır uykuya dalana kadar benimkide hep emmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…