Benimde değişken bazen iyi alıyır bazen 5 dakkada uyuyor. Uyuyunca uyanmıyor. Ama 30 dakkalar bitti artık max 20 o da günde bir yada iki kere. Ağlaması sadece doymadığından değil ki bazen katıla katıla ağlıyo müzik açıyorm susuyo. Müziğe mi aç yaniKızlar şimdi bişey soracam bebisler 10-20 dakika memede kalıyor ya sürekli emiyor mu bu süre içinde yoksa dinlendiği de oluyor mu ben bişey anlamıyorum valla artık bu işten30 dakika dinlene dinlene emiyor sonra uyuyor gazını alıp yatırıyorum 5 dakika sonra kalkıyor aranıyor emzik veriyorum atıyor ağlıyor sürekli tekrar memeye alıyorum biraz emiyor uyuyor yine aynı şeyleri yapıp yatırıyorum yine ağıt annem bu çocuk aç dedi kalktı mama verdi 90 cc mama içti uyuyor sütümde var yani sağınca çıkıyor sıkınca geliyor anlamadım gitti. Bu bebe benle oyun mu oynuyor psikolojim bozuldu iyice
Sut olayi cok acaip ya gercektenİlk ay güzem kilo alımı, 2. Ay da güzelse o zaman rahat edeceğim. Böyle düşünmemin sebebi göğsüm yumuşadığında düzgün emmiyor ağlıyor aç bırakmışım gibi geliyor. Sıkıyorum süt var ama tutamıyor memeyi
Aynı durumdayız canım ama ben 90 cc mama verdım bir kez mahvoşdu cocuk asla uyumadı gazdan kıvrandı geceye kadar normalde doktorumuz gunde 3 defa 50 cc mama vermemi soyledı. Gunduz asla yarım saati gecmıyor uykuları genelde 10 dk kestirıyor sonrra memede. Gece olunca saat aşı uyanıyor genelde gazı yoksa 2 saat uyudugu da oluyor. Sürekli memede olunca memeler fıs gelıyor bana artık oyuzden sut artırma cabalarına girdimKızlar şimdi bişey soracam bebisler 10-20 dakika memede kalıyor ya sürekli emiyor mu bu süre içinde yoksa dinlendiği de oluyor mu ben bişey anlamıyorum valla artık bu işten30 dakika dinlene dinlene emiyor sonra uyuyor gazını alıp yatırıyorum 5 dakika sonra kalkıyor aranıyor emzik veriyorum atıyor ağlıyor sürekli tekrar memeye alıyorum biraz emiyor uyuyor yine aynı şeyleri yapıp yatırıyorum yine ağıt annem bu çocuk aç dedi kalktı mama verdi 90 cc mama içti uyuyor sütümde var yani sağınca çıkıyor sıkınca geliyor anlamadım gitti. Bu bebe benle oyun mu oynuyor psikolojim bozuldu iyice
Sanmıyorum kaç gr almıştı ki? 1 ayda 500-1000 gr alması normalmişSende nasıl etkisi bnm göğüslerim çok doluyor iki gündür de kafama şunu taktım bu çay yüzünden on süt fazla oluyor çocuk ondan mı az kilo alıyor acaba diye
Bnm bu karisimimda yazdıklarının hepsi var çok şey var hatırlamıyorum çoğunu bile ayrı ayrı değil hepsini oguttuler bir yemek kaşığı şeklinde deliyorum ben
Şöyle bir yazı okudum instagramda ama benim kızımın hoşuna gitmiyor bu yumuşaklıkHmm canm benimde hep öyle epey kavga ediyo
Şöyle bir yazı okudum instagramda ama benim kızımın hoşuna gitmiyor bu yumuşaklık
Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz 2 gündür . Geceleri biberonla sağıp verince uyuyor direk ama memede dediğin gibi uyanıyor . Biberonla doyuyor sanırım. Memede çok oyalaniyor ondanmi anlamadımKızlar şimdi bişey soracam bebisler 10-20 dakika memede kalıyor ya sürekli emiyor mu bu süre içinde yoksa dinlendiği de oluyor mu ben bişey anlamıyorum valla artık bu işten30 dakika dinlene dinlene emiyor sonra uyuyor gazını alıp yatırıyorum 5 dakika sonra kalkıyor aranıyor emzik veriyorum atıyor ağlıyor sürekli tekrar memeye alıyorum biraz emiyor uyuyor yine aynı şeyleri yapıp yatırıyorum yine ağıt annem bu çocuk aç dedi kalktı mama verdi 90 cc mama içti uyuyor sütümde var yani sağınca çıkıyor sıkınca geliyor anlamadım gitti. Bu bebe benle oyun mu oynuyor psikolojim bozuldu iyice
Ben pes etmek istemiyorum ama annem sürekli mamayı dayıyor memede Ağladığı için bizim açta bitiriyor mamayıCanım mama içince hemen doyuyor uyuyor, memede doyması için biraz çabalaması lazım keyif yapıyorlar uyucak uyanacak emcekyorulana kadar böyle, hep meme hep meme ağır uykuya dalana kadar benimkide hep emmek istiyor
Yani doğru ama doysa 90 cc mamayı nasıl içsin ki ?Benimde değişken bazen iyi alıyır bazen 5 dakkada uyuyor. Uyuyunca uyanmıyor. Ama 30 dakkalar bitti artık max 20 o da günde bir yada iki kere. Ağlaması sadece doymadığından değil ki bazen katıla katıla ağlıyo müzik açıyorm susuyo. Müziğe mi aç yani
Ya benim memelerde akşam olunca balon nasıl söner öyle sönüyorAynı durumdayız canım ama ben 90 cc mama verdım bir kez mahvoşdu cocuk asla uyumadı gazdan kıvrandı geceye kadar normalde doktorumuz gunde 3 defa 50 cc mama vermemi soyledı. Gunduz asla yarım saati gecmıyor uykuları genelde 10 dk kestirıyor sonrra memede. Gece olunca saat aşı uyanıyor genelde gazı yoksa 2 saat uyudugu da oluyor. Sürekli memede olunca memeler fıs gelıyor bana artık oyuzden sut artırma cabalarına girdim
Memede çok kalıyor ama yutkunma sesi pek gelmiyor dimi ?Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz 2 gündür . Geceleri biberonla sağıp verince uyuyor direk ama memede dediğin gibi uyanıyor . Biberonla doyuyor sanırım. Memede çok oyalaniyor ondanmi anlamadım
Aynen gaz ve uykusuzlukta üstüne geliyor büyük ihtimalle. Demek ki benlik sıkıntı yok, biraz daha rahatladımAç kalınca mecbur sevecek. Benim de yumuşadığı oluyor. Sadece yumuşakken değil sert olduğunda da kavga edebiliyor. Söylene söylene emiyor eğer ağladıysa devam ediyor.
Yetmezse mama veririz. Mama verdiğim de oldu. Ama artık vermiyorum. Aç olduğu için değil de gazı olduğu için huzursuzlandığına kanaat getirdim. Bir de uyuyamadığında çok huzursuz oluyor .
Gaz sorunu nasıl yok? Kilo alımına baktırdın mıBen pes etmek istemiyorum ama annem sürekli mamayı dayıyor memede Ağladığı için bizim açta bitiriyor mamayıooyy oyy
Yani doğru ama doysa 90 cc mamayı nasıl içsin ki ?
Ya benim memelerde akşam olunca balon nasıl söner öyle sönüyortüm gün memede olunca böyle oluyor demek. Ama doymuyor ki 90 cc yiyor bizimkinin gaz problemi de yok çok şükür mama yemedigimi ortalık yıkılıyor resmen yiyince sakinleşiyor bide sanki mide boşmus gibi karnına inme sesi duyuluyor içirirken bu sefer üzülüyorum ben çocuğumu aç mı bırakıyorum inat uğruna diye
Kesinlikle, gazdan dolayi surekli uykusu bolununce bidaha uykuya dalmasi fln uzun uyumasi cok uzun suruyo. Kisir donguye giriyo. Bebek bakiminda en sevmedigim sey suana kdr gaz oldu. Alttan ayri ustten cikarmasi ayri sinirAç kalınca mecbur sevecek. Benim de yumuşadığı oluyor. Sadece yumuşakken değil sert olduğunda da kavga edebiliyor. Söylene söylene emiyor eğer ağladıysa devam ediyor.
Yetmezse mama veririz. Mama verdiğim de oldu. Ama artık vermiyorum. Aç olduğu için değil de gazı olduğu için huzursuzlandığına kanaat getirdim. Bir de uyuyamadığında çok huzursuz oluyor .
Bizim minnoşta ya sallayarak duruyor ya emzikle ilgiyle, bende bazen diyorum normal mi ama yapacak bir şeyde yok yoksa çatlıyor ağlamaktan.Gündüzleri kardeşim ayağında sallarsa sürekli ,uyuyor sallamazsa pek uyumuyor. Yanlış mı yapıyorum acaba? Dün gece uyudu ama bu gece uyumayacak gibi
Mervecım aynı duyguları yasıyoruz yalnız olmadıgımı bilmek beni rahatlatıyor bem de gereksiz inat ettıgım dusunuyorum artık mamayı cok cok ıcınce zoruma gidiyor. Baslarda yaralara mastıte ragmen aglayarak emzırdım 1 damla da olsa ıcsın dıye ama doyamadı bir turlu senın bebegın de hatırladıogım kadarıyla toparlamıştı kilosunu masallah. Benım bebek malesef kılo olarak da toparlayamadı yani sadece anne evhamı degıl yasadıgımBen pes etmek istemiyorum ama annem sürekli mamayı dayıyor memede Ağladığı için bizim açta bitiriyor mamayıooyy oyy
Yani doğru ama doysa 90 cc mamayı nasıl içsin ki ?
Ya benim memelerde akşam olunca balon nasıl söner öyle sönüyortüm gün memede olunca böyle oluyor demek. Ama doymuyor ki 90 cc yiyor bizimkinin gaz problemi de yok çok şükür mama yemedigimi ortalık yıkılıyor resmen yiyince sakinleşiyor bide sanki mide boşmus gibi karnına inme sesi duyuluyor içirirken bu sefer üzülüyorum ben çocuğumu aç mı bırakıyorum inat uğruna diye
Yarin bir ay aşısı var sağlık ocağında bakalım kaç kilo almış salı da özelde kontrolümüz var geçen hafta 800gr almış çıktıSanmıyorum kaç gr almıştı ki? 1 ayda 500-1000 gr alması normalmiş
Geçen hafta kontrolü vardı 3680 Gr çıktı 3040 Gr doğmuştu . Gaz çıkarıyor ıkınma sancı yaşamadan rahatlıkla arada kaka yaparken sancilaniyor hepsi oGaz sorunu nasıl yok? Kilo alımına baktırdın mı
Evet kilo alımı iyiydi geçen hafta baktığında 14 günde 500 Gr almıştı ama Gecen bahsetmiştim hastalandım bı ara sütüm yok denecek kadar azaldı diye o zaman ne olduysa oldu şimdi emiyor ama doymuyor belli ki yoksa o kadar mamayı nasıl içsin hadi aç gözlülük yapıyor desem kusması lazım fazlasını yada ne biliyim fazla çiş kaka yapması lazım fazla fazla besleniyorsa ama onlarda normalMervecım aynı duyguları yasıyoruz yalnız olmadıgımı bilmek beni rahatlatıyor bem de gereksiz inat ettıgım dusunuyorum artık mamayı cok cok ıcınce zoruma gidiyor. Baslarda yaralara mastıte ragmen aglayarak emzırdım 1 damla da olsa ıcsın dıye ama doyamadı bir turlu senın bebegın de hatırladıogım kadarıyla toparlamıştı kilosunu masallah. Benım bebek malesef kılo olarak da toparlayamadı yani sadece anne evhamı degıl yasadıgım
Kilo alımı iyi bence.Yarin bir ay aşısı var sağlık ocağında bakalım kaç kilo almış salı da özelde kontrolümüz var geçen hafta 800gr almış çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?