2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde değişken bazen iyi alıyır bazen 5 dakkada uyuyor. Uyuyunca uyanmıyor. Ama 30 dakkalar bitti artık max 20 o da günde bir yada iki kere. Ağlaması sadece doymadığından değil ki bazen katıla katıla ağlıyo müzik açıyorm susuyo. Müziğe mi aç yani

Sut olayi cok acaip ya gercekten

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumdayız canım ama ben 90 cc mama verdım bir kez mahvoşdu cocuk asla uyumadı gazdan kıvrandı geceye kadar normalde doktorumuz gunde 3 defa 50 cc mama vermemi soyledı. Gunduz asla yarım saati gecmıyor uykuları genelde 10 dk kestirıyor sonrra memede. Gece olunca saat aşı uyanıyor genelde gazı yoksa 2 saat uyudugu da oluyor. Sürekli memede olunca memeler fıs gelıyor bana artık oyuzden sut artırma cabalarına girdim

Sanmıyorum kaç gr almıştı ki? 1 ayda 500-1000 gr alması normalmiş

Evet ve yumuşak olunca kavrayamıyor memeyi ağlıyor sinirleniyor. Nasıl tutturacağım ağzına anlamadım strese giriyorum. Okudum anladım mantığını gel de bizim kıza anlat

Eklentiler

• 306D9311-950B-4A0E-86A1-8A04497A7F24.webp
    91 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir yazı okudum instagramda ama benim kızımın hoşuna gitmiyor bu yumuşaklık

Aç kalınca mecbur sevecek. Benim de yumuşadığı oluyor. Sadece yumuşakken değil sert olduğunda da kavga edebiliyor. Söylene söylene emiyor eğer ağladıysa devam ediyor.
Yetmezse mama veririz. Mama verdiğim de oldu. Ama artık vermiyorum. Aç olduğu için değil de gazı olduğu için huzursuzlandığına kanaat getirdim. Bir de uyuyamadığında çok huzursuz oluyor .

Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz 2 gündür . Geceleri biberonla sağıp verince uyuyor direk ama memede dediğin gibi uyanıyor . Biberonla doyuyor sanırım. Memede çok oyalaniyor ondanmi anlamadım

Canım mama içince hemen doyuyor uyuyor, memede doyması için biraz çabalaması lazım keyif yapıyorlar uyucak uyanacak emcek yorulana kadar böyle, hep meme hep meme ağır uykuya dalana kadar benimkide hep emmek istiyor
Ben pes etmek istemiyorum ama annem sürekli mamayı dayıyor memede Ağladığı için bizim açta bitiriyor mamayı ooyy oyy
Yani doğru ama doysa 90 cc mamayı nasıl içsin ki ?
Ya benim memelerde akşam olunca balon nasıl söner öyle sönüyor tüm gün memede olunca böyle oluyor demek. Ama doymuyor ki 90 cc yiyor bizimkinin gaz problemi de yok çok şükür mama yemedigimi ortalık yıkılıyor resmen yiyince sakinleşiyor bide sanki mide boşmus gibi karnına inme sesi duyuluyor içirirken bu sefer üzülüyorum ben çocuğumu aç mı bırakıyorum inat uğruna diye

Aynen gaz ve uykusuzlukta üstüne geliyor büyük ihtimalle. Demek ki benlik sıkıntı yok, biraz daha rahatladım

Gaz sorunu nasıl yok? Kilo alımına baktırdın mı

Gündüzleri kardeşim ayağında sallarsa sürekli ,uyuyor sallamazsa pek uyumuyor. Yanlış mı yapıyorum acaba? Dün gece uyudu ama bu gece uyumayacak gibi

Son düzenleme:
Kesinlikle, gazdan dolayi surekli uykusu bolununce bidaha uykuya dalmasi fln uzun uyumasi cok uzun suruyo. Kisir donguye giriyo. Bebek bakiminda en sevmedigim sey suana kdr gaz oldu. Alttan ayri ustten cikarmasi ayri sinir

Gündüzleri kardeşim ayağında sallarsa sürekli ,uyuyor sallamazsa pek uyumuyor. Yanlış mı yapıyorum acaba? Dün gece uyudu ama bu gece uyumayacak gibi
Bizim minnoşta ya sallayarak duruyor ya emzikle ilgiyle, bende bazen diyorum normal mi ama yapacak bir şeyde yok yoksa çatlıyor ağlamaktan.

Mervecım aynı duyguları yasıyoruz yalnız olmadıgımı bilmek beni rahatlatıyor bem de gereksiz inat ettıgım dusunuyorum artık mamayı cok cok ıcınce zoruma gidiyor. Baslarda yaralara mastıte ragmen aglayarak emzırdım 1 damla da olsa ıcsın dıye ama doyamadı bir turlu senın bebegın de hatırladıogım kadarıyla toparlamıştı kilosunu masallah. Benım bebek malesef kılo olarak da toparlayamadı yani sadece anne evhamı degıl yasadıgım

Evet kilo alımı iyiydi geçen hafta baktığında 14 günde 500 Gr almıştı ama Gecen bahsetmiştim hastalandım bı ara sütüm yok denecek kadar azaldı diye o zaman ne olduysa oldu şimdi emiyor ama doymuyor belli ki yoksa o kadar mamayı nasıl içsin hadi aç gözlülük yapıyor desem kusması lazım fazlasını yada ne biliyim fazla çiş kaka yapması lazım fazla fazla besleniyorsa ama onlarda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…