Maşallah. Benim kızımında geçer inşallah bu gazlı halleri. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Relactaz damlaya başladım sanki faydası oluyor. 1 ay içinde 500-1000 gr alması normalmişGeçen hafta kontrolü vardı 3680 Gr çıktı 3040 Gr doğmuştu . Gaz çıkarıyor ıkınma sancı yaşamadan rahatlıkla arada kaka yaparken sancilaniyor hepsi o
Bana garip gelen bir durumm da kaka cıs mevzu... Benım oglum baya kaka cus yapıyor madem beslenme ile alakalı bir durum bızde niye kilo artısı yok anlamıyorum sali kontrol var bakalım ne dıyecek drEvet kilo alımı iyiydi geçen hafta baktığında 14 günde 500 Gr almıştı ama Gecen bahsetmiştim hastalandım bı ara sütüm yok denecek kadar azaldı diye o zaman ne olduysa oldu şimdi emiyor ama doymuyor belli ki yoksa o kadar mamayı nasıl içsin hadi aç gözlülük yapıyor desem kusması lazım fazlasını yada ne biliyim fazla çiş kaka yapması lazım fazla fazla besleniyorsa ama onlarda normal
İnşallah geçer duydum o damlayı çok iyi demişlerdi umarım işe yararMaşallah. Benim kızımında geçer inşallah bu gazlı halleri. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Relactaz damlaya başladım sanki faydası oluyor. 1 ay içinde 500-1000 gr alması normalmiş
Valla hiç anlamıyorum ya gerçekten anlamamak ayrı sinirimi bozuyor . İnşallah kilo almıştır bebişinBana garip gelen bir durumm da kaka cıs mevzu... Benım oglum baya kaka cus yapıyor madem beslenme ile alakalı bir durum bızde niye kilo artısı yok anlamıyorum sali kontrol var bakalım ne dıyecek dr
Benım kuzunun prensipleri var mesela kirli beze hayatta kaka yapmazBir de hanımlar gunnde kaç bez gidiyor sizde ?
Kızım emip uyumuyordu dediğin gibi gaz sancısı oluyordu ben hep ona yordum meğer cocugum ac kalıyormuş emzirmek yeterli gelmemiş bilemedim.. Doktor kontrolumuz vardi 200 gram almis sadece 21 günde doktor hemen mamaya başlattı emzirdikten sonra mutlaka 45 yada 60 cc takviye mama vereceksin dedi.Annem bu cocuk aç diyince heyheyleniyordum kadıncağız haklıymış..Sen annesin bebeğini en iyi sen tanırsın canımYa sut fiskiriyor da mantigim bak 2. Cocugum ama emip uyumadi lazim emip hala huysuzlaniyorsa doymamistir mantigi o zaman mama veriyorum iste hata mi ediyorum ya emzirme danismani ilemi gorussem ne etsem gerci denedim sadece meme mama 2 kez verdim cisli bez azaldi bu defa ama duan sutun tazyigi daha fazla sut tazyikliyse boldur demek mi babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi
Dutlarımda böcüklenmiş iyi mi
Benim 3. Oldugu halde bazen böyle diyorumTam duygularımı yazmışsın ya yiyecek ya ağlayacak ya uyuyacak. Sürekli emincede bende boş gibi hissediyorum aç kalıyor diye stres yapmaya başladım..Kavga ediyor memeyle. Uyuduğumda taş gibi oluyor göğüslerim. Anlamadım valla, süt dolsun diye sürekli uyutmaya mı çalışayım bakamıyorum galiba ben bu çocuğa diyorum bugün
Esim bi ara sütün var mi var mi diyip duruyorduBen de aksine sutumun cok oldugunu dusunuyorum gercı emzirme dannısmanım da yeterlı oldugınu soyluyor ama eşim basta olmak uzere annem ve kayınvalıdemın yuzunden sutumun yetmediğine ben de inanmaya basladımbol su ıcıyorum her fırsatta uyumaya calısıyorum humana cayı da ıcıyorum bugum de dut sıparısı verdım
Sık sık emzırıyorum bende sutum artsın diye
Daha konusmuom gercekten ne sut derim ne bisi fazla tantana yapip rahatsizlik verdigimin farkindayim.... bildigim konuda yardimci olabilecegim herhangi biri olursa cevap yazarim anca. Kalin saglicakla guzel analar
Aaa nazarYanlış anlasildiysam herkesten özür dilerim amacım kimseyi yaralamak kırmak değil bir süre buralara uğramasam iyi olacak galiba herkese iyi paylaşımlar diliyorum.
Off bende surekli oglum kiz olsaydin toka takardım ne guzel diyorum simdi kafasi bos geliyorMüslin iyi olur ya terletmez, bende de çok ince triko bere var çok kullanışlı 3 tane almıştım, ama şimdi kız olduğu belli olsun diye fiyonklu badana takıyoruz
Ha ha benim oğlumda gitmiyorŞöyle bir yazı okudum instagramda ama benim kızımın hoşuna gitmiyor bu yumuşaklık
Kızlae mastit sut coklugundan mi oluyorMervecım aynı duyguları yasıyoruz yalnız olmadıgımı bilmek beni rahatlatıyor bem de gereksiz inat ettıgım dusunuyorum artık mamayı cok cok ıcınce zoruma gidiyor. Baslarda yaralara mastıte ragmen aglayarak emzırdım 1 damla da olsa ıcsın dıye ama doyamadı bir turlu senın bebegın de hatırladıogım kadarıyla toparlamıştı kilosunu masallah. Benım bebek malesef kılo olarak da toparlayamadı yani sadece anne evhamı degıl yasadıgım
Bazen insanlarin soylediklerini de kulak ardî etmemek gerekiyor evetKızım emip uyumuyordu dediğin gibi gaz sancısı oluyordu ben hep ona yordum meğer cocugum ac kalıyormuş emzirmek yeterli gelmemiş bilemedim.. Doktor kontrolumuz vardi 200 gram almis sadece 21 günde doktor hemen mamaya başlattı emzirdikten sonra mutlaka 45 yada 60 cc takviye mama vereceksin dedi.Annem bu cocuk aç diyince heyheyleniyordum kadıncağız haklıymış..Sen annesin bebeğini en iyi sen tanırsın canım
Sen yine haklı çıktın anne diyip ağladım bu sefer üzerime geldiği için oda üzüldü anne sütü ile beslemek istiyorsun anlıyorum kızım ama yetmiyor demekki bebeğe dedi analık isteBazen insanlarin soylediklerini de kulak ardî etmemek gerekiyor evet
Bi tanidigimiz eltiisnin bebekleri gürbüz oluyor diyeSen yine haklı çıktın anne diyip ağladım bu sefer üzerime geldiği için oda üzüldü anne sütü ile beslemek istiyorsun anlıyorum kızım ama yetmiyor demekki bebeğe dedi analık iste
Sagolsun cok hareketli bir bebek eli ayağı hic durmuyor 3.600 doğdu gayet güzel bir kilo ama sonrası çok iyi olmadı yogunbakimda mama ile beslendiği için hemşireler bu bebeğe takviye yapmanız şart siz emzirdikten sonra biz azda olsa mama veriyoruz demişti ama ilk kontrolde doktor mama baslatmadi bunda da 200 gram alınca hemen mamaya başlayın dedi haftaya tartı kontrolüne çağırdı. Herseyde bir hayır vardır cok üzüldüm dünden beri ac bıraktım düşüncesi ile ama yapacak bisey yok canı sagolsun. 4 cm boyu uzamış 55 cm olmuş formunu koruyor bizim kız manken olacak diye eşimde teselli etmeye çalışıyor beni garibimBi tanidigimiz eltiisnin bebekleri gürbüz oluyor diye
Bebegi olunca sormus ne yapayim diye
O da demiski sakin mama verme hep emzir
Ben oyle yaptim
Kziinda hic sütü yok
Sen tut surekli emzirmeye çalış takviye etme
Cocuk bi ayin sonunda aşırı zayıflamıştı
Hemen mamaya başlamışlardı
Şükür toparlamışti
Simdi koca kız
Mamadan korkmamak lazım
Süt yetiyorsa da vermemek lazım
Biz annelerin cok iyi gözlem yapmamız lazımda istebazen ne yapacağımızı şaşırıyoruz
Senin minnos almıs biraz
Bundan sonra cok daha guzelmalır ins
Hangi mamayı kullanıyorsunuz bazi mamalar asiri gaz yapıyor aynı dertten muzdaribiz hepimiz sab simplex damla kullanıyorum biraz rahatlatıyor 3 ay dolana kadar çekeceğiz sanırım kesin bir çözümü malesef yokKızlar benim kızın gaz sancısı var. Akşamları durmaksızın ağlıyor, mama verince susuyor ama aç değil biliyorum hep kısır döngü. Bebek sakinlessin diye calpol veya fitil veren var mı ?
Bilemedim sakinlesin diye ilac verilir miKızlar benim kızın gaz sancısı var. Akşamları durmaksızın ağlıyor, mama verince susuyor ama aç değil biliyorum hep kısır döngü. Bebek sakinlessin diye calpol veya fitil veren var mı ?
Dut suyu içiyorum gözlerim kapalıAllahım süt yoluna baş koymuş analarımızın memişlerini sen boş çevirme yarabbiiiim
Hipp kullanıyordum iki gündür sma geçtim ama yine aynı sorun devam ediyor. Hastanede fitil yaptılar iyi geldi rahatladı bende aldım eczaneden iki gündür veriyorum ama iyi mi kötü mü yapıyorum bilemedim. Gerçi bugün o da fayda etmediHangi mamayı kullanıyorsunuz bazi mamalar asiri gaz yapıyor aynı dertten muzdaribiz hepimiz sab simplex damla kullanıyorum biraz rahatlatıyor 3 ay dolana kadar çekeceğiz sanırım kesin bir çözümü malesef yokkızlar çok gazlı olmaz derler ama benim kızda aşırı gazlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?