2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah ah benimde en büyük yaram.. Çocuk tamamen değişti farklı huylar agresif tavırlar eline geleni fırlatıyor bebeğe vuruyor acayip öfkeli bilmiyorum ne olacak
Sızın arada yaş farkı az normal kızlar benim arada 8 yaş var guya sevıyor kac kez cocugun karnına bastırırken elını sıkarken yakaladım gecen de annem beni sevmiyor diye agladi, onlar da bocalıyor bız bebeklerle ilgilenirken. Benım kızım bebek uyudugu anda yapışıyor anne vakit gecırelım dıye mecburen yapılacak işleri bırakıyorum

Offf ben geldim
Bugun cok yorucuydu
Daha gecmisi okuyamdım ins herkesler iyidir
Sabah 10 dan beri bebem uyumadı
Üstelik kahveyede olsa misafirim vardi
Butun gun durmadı
Sanki icine bisey kaçmış çocuğun aniden bir çığlık
Kucagimda gezdik Durduk butun gun
Uykusuzluktan ölüyor cocuk ama uyuyamıyor
Esniyor esniyor kus gibi yattığı an geri kalkıyor
Simdi de saatlerdir uyuyor babası geldiginden beri
Bir kalkti emdi geri yattı
Uyanacak gibi ben yandımm sabaha kadar halay var
İkimize

12 saat oldu ve hala uyumadı bayılazaaam hiç yapmamıştı böyle bir şey ne yaptıysam olmuyor sürekli memede emzir gaz çıkar kısır döngü
Kiz noldu bugun bunlara
Nazar mi ettik
Cok mu sevdim dedim napti
Cirkin oglumun fotolarını babasi gostermis herkese
Geldi eve nazar mi oldu ki niye böyle durmadı diyo
Hic normal bi hal degildi
Cocugun aglamasi

Sanki igne batırıyorsun basıyor ingayi

Ah ah benimde en büyük yaram.. Çocuk tamamen değişti farklı huylar agresif tavırlar eline geleni fırlatıyor bebeğe vuruyor acayip öfkeli bilmiyorum ne olacak
Cok zor ya kıskanma yaşında
Allah yardımcınız olsun
Benimkiler
Cok seviyor baya büyükler
Onlar bile hele ilk haftalr
Bizde boylemiydik
Bizede boyle yaptin mi
Severken boyle seyler dedin mi
Ne aldin ne ettin
Kucuk yasta cok zordur eminim

Reflüyü için nane suyu ver falanndedş kayınvalidem bende ona vereceğime kendim içerim sütüme karışır mantığıyla kendim içiyorum.. Doktor reflü için bitkisel bir şurup vermişti onu bir gün kullandım günde iki kez olmak üzere.. ilk verdiğimde dedim bu bir mucize heralde harika etki oldu ikinciyi verdim akşam yatarken aman allahım sabahı sabah zor yaptık.. Sürekli öksürdü ağzına geldi süt öğürdü.. Ben de komple kestim ilaç milaç bebeklerimizi ilaç Şebeğine çevirecekler… Bio gaia kullanıyordum asla bir şey anlamadım yavrum yine çekeceği sancıları çekti.. Bu şurupla düzelir dedim yok etki falan yok.. Ben de nane kimyon çayı kendim içiyorum.. Çok şükür benim midem gazım rahatlayınca çocuk da rahatlıyor.. Yarım kundak yapıyorum yatağını belden yukarısını yükseltiyorum o şekilde rahat uyumaya başladı.. ha bir de günde bir kez göğüslerim sertleştiği zaman sağım yapıyorum o sağlığım sütü de gün içinde yine yediriyorum ona..

Çok sağmıycaksın ki canım tazyik gidene kdar biraz sağsan yeter. Elinle göğüsünü sıkıştırıp süt var mı diye bakıyosan eğer öyle yapabilrsn
Hımm denerim ama bu sefer süt boşa akacak tabi Süt olsun diye öyle çaba sarfediyorum ki Tek damlasının bile ziyan olmasını istemiyorum

Reflü yatağında yatırıyorum doğduğundan beri yüksek belden yukarısı.

Abimin arkadaşı da demiş o çocuğun sıkıntısı var dereotu suyu içirin.
Çocuğa nasıl veriyim mamayı zor veriyorum arada. Dereotu yiyorum ben de.

Kimyon sevmediğim baharat da nane çayı nasıl kaynamış suya nane mi koyuluyor.

Benimki de dün toplantıya girdi babasıyla arkadaşlara göstereyim diye çok ağlama krizine girmedi ama uykuya geçemedi bir türlü mikirdanip durdu sürekli.

Kimyon tohumu kullanıyorsun baharatı gibi kokmuyor ki.. Evet kaynar suda beş dakika demlendiriyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…