- 27 Haziran 2020
- 331
- 536
- 33
- 35
Evet iki gün içinde veriyorum üç gün hiç yapmadımKızlar sağdığınız sütü buzdolabının alt tarafında bekletip verdiniz mi hiç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iki gün içinde veriyorum üç gün hiç yapmadımKızlar sağdığınız sütü buzdolabının alt tarafında bekletip verdiniz mi hiç ?
Tmm çok teşekkür ederim devamedeyim zeytin yağınaBenim oglumun bildigin zeytinyagi ile gitti wala krem flab kullanmadim amannnn herseyi paraya dokmusler![]()
Ben de çok döktüm öyle bozuldu deyip.. Bu yüzden buzdolabında 3 gün diyorsa ben iki gün tutuyorumBen pimpirikliyim birazkokmasa bile bozuldu bu derim![]()
Bende sağmıyorum almıyor biberonuSagim yapmaya zerre vaktim olmuyor benim yaaa![]()
Neler yaşamıyoruz kiNeler yaşıyorsunuz ki atakta? Gaz sancısı mı tekrarlıyor?
Olurken ağladı. Olduktan sonra kucağıma alıp sakinleştirdimAşı olurken mi ağladı sonrasında mı ağlıyor? Bende dayanamam valla babası tutacak artık kolunu bacağını içim acıyor resmen![]()
Şampuanını sakın değiştirme bir de yıkarken çok iyi duruladığına emin ol canım.. Biz de de olur gibi oldu ama hemen geçti.. Sırt üstü yatarken elimi alnına doğru getirip yüzüne gözlerine köpük gelmesin diye elim köpüksüz oluyor.. Diğer elimle maşrabayı tutup tepesini iyice duruluyorum..Böyle ilerlemeden kayboldu..Kızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse
O zaman ben de iki gün bu atağı yaşadımBende sağmıyorum almıyor biberonu
Neler yaşamıyoruz kiuyumuyor, uykusunda ağlıyor, memeden ayrılınca ağlıyor, mutsuz oluyor benmki
Olabilir acele ediyorum yıkarken biraz daha rahat yıkayın ve saçını yıkamada biraz daha dikkat edeyim saolŞampuanını sakın değiştirme bir de yıkarken çok iyi duruladığına emin ol canım.. Biz de de olur gibi oldu ama hemen geçti.. Sırt üstü yatarken elimi alnına doğru getirip yüzüne gözlerine köpük gelmesin diye elim köpüksüz oluyor.. Diğer elimle maşrabayı tutup tepesini iyice duruluyorum..Böyle ilerlemeden kayboldu..
Ay bişey olmuyo dmi kalıncaBen de çok döktüm öyle bozuldu deyip.. Bu yüzden buzdolabında 3 gün diyorsa ben iki gün tutuyorum![]()
Ben direk şampuanla yikiyordum yapmicam artıkSaçını yıkarken direk şampuanı sürmeyin kızlar konak ondan oluyor
Maşrapada biraz suya dökün şampuanı o suyla yıkayın saçını
Ben hep böyle yıkıyorum.
kızımda ilk zamanlar konak olmuştu bi arkadaşım söyledi böyle yıka diye sonra hiç konak olmadı.
Canım geçmiş olsun nasıl anlaşıldı alerjisi çocuğunun bnm büyük kızıma alerjik rinit dendi bnde alerji polikliniği ne götüreyim dedim ama nasıl ilerlemem lazım bilmiorm siz nasıl ogrendinizEv tozuna alerjisi var canim o yuzden birazda parcalaniyorum temiz olsun die iste boyle oluncada yetisememe duygusu oluyor haliyle ama gececek insallah
Canım zeytinyağı sur kafasına beklet yarım saat sonra tara kafasını yıka iki üç yıkamada gecerKızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse
Cocuk doktoru sistemden cocuk alerji bolumune istek yapiyor 182 den randevu aliyorsun bunun uzerine aksi halde alerji bolumune randevu verilmiyor.... Yada ozel hastanelerde direk ucretli alerji bolumune goturebiliryorsun ama bence ciddi pahali bi yerde sordum 850 dedi biyerde 1650 dedi devlette isimi görüyorum bende...Canım geçmiş olsun nasıl anlaşıldı alerjisi çocuğunun bnm büyük kızıma alerjik rinit dendi bnde alerji polikliniği ne götüreyim dedim ama nasıl ilerlemem lazım bilmiorm siz nasıl ogrendiniz
Canım zeytinyağı sur kafasına beklet yarım saat sonra tara kafasını yıka iki üç yıkamada gecer
3 gün bekliyo ben en uzun iki gün sonra vermiişimdir bozulmuyor ılıtıp veriyorum aradaGün içinde kaç saat bekletiyosun mesela ?bende hemen veriyorum bozulur diye
Aynı annemi anlatmışsın bide benimki başka şehirden gelip kalıyor sürekli muhalefet gerginlik sağolsun yardım ediyor ama resmen diken üstündeyim evimde benimle kavga ediyor bağırıp çağırıyor beni azarlıyor sonra yine benim evimde kendini odaya kitleyip trip atıyor bir kaç saat çok tuhaf yani gelmese daha iyi bide tutturmuş iznin bitince ben gelip torununa bakarım diye Eylül de iznim biticek bunu yasasını çekiyorum şimdiden Allah yardımcımız olsun kv olsa yabancı dersin el dersin ama anne olunca insanın çok zoruna gidiyorAnnem sağolsun sürekli yardım ediyor.
Ama başımda sürekli söyleniyor. Örneğin banyo yaptırdık çorabını diğer odada unutmuşum. Kapıyı açmak zorunda mısın diye bağırıyor.
Eve dışarıdan market siparişi geliyor kapı çalınca yine mi kapı çaldı diye söyleniyor.
Kafam kaldırmıyor artık.
Bugün Aşıya götürdük o sırada rapor için doktorun yanına girdim. Aşıdan sonra pamuk yapıştırmamış. Yapıştırsaydı açık kalmasaydı dedim. Benim canım öyle istedi dedi. Bana sordun mu canın isterken dedim diye söylenmeye başladı. Susmuyor sayıyor sayıyor sayıyor .
İçim eziliyor resmen canımı çıkardı.toparlayamıyorum kendimi fenalık geldi kavga etti gitti.
Benim yemeğim olsa eşime yeter cok erken gidiyor ise erkenden öğle yemeği yiyince ac geliyor yemegi olsun yeter önündeEn bi sevdiğim yemeğin olmasıyemek varsa işlerin %80i bitmiş gibi geliyor bana
Ah yavrum alerjiye benziyor bizdede yüzünde çıkmıştı. Mama alıyor muBebeğimin sırtı böyle olmuş dündem bugünesıcaktan diyeceğim ama zıbın ve üstüne pamuklu penye giyiyor. Ev sabit 24 derecede. Neden olabilir?
Eki Görüntüle 3017445