- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.491
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçücük bedenlerinde o kadar gazı nerde biriktiriyorlar nasıl oluyor o gaz anlamadm hala yaAz önce 2 büyük bomba patladı çok şükür bebemin kasılmaları geçtiDarısı diğer gazman ya da gazgirl annelerine
![]()
Bu gaz olayı bitse artık uyuyamıyor sabahtan beriAz önce 2 büyük bomba patladı çok şükür bebemin kasılmaları geçtiDarısı diğer gazman ya da gazgirl annelerine
![]()
Bıraktığım gibi misinBu gaz olayı bitse artık uyuyamıyor sabahtan beri![]()
Gerçekten anlayamıyorum ben de, bir de yap yap bitmiyor kendi kendini üretiyor sankiKüçücük bedenlerinde o kadar gazı nerde biriktiriyorlar nasıl oluyor o gaz anlamadm hala ya
Tam 4 e 2 3 kala sisteme gir ve sayfayi yenileyerek bekle sjistem tam 4 te yenileniyor bu sekilde dusurduk biz esim mhrs sayfasindan ben telefondan saldirdik resmen telden aricaksanda 182 yi 2 kala flan ara anca baglanir sistem. Gercekten cok zor. Bakirkoy sadi konuk hastanesinden alabilirsen 1 kere alman yeterli sonraki kontroller icin hrandevu almana gerek kalmiyor ama ben doktorda. Nefret ettim oraya goturmuyorum. Alerjik astim belirtisi vala benimkinde surekli ust solunum yolu enfeksiyonu oluyordu gittigimiz sabit devlet doktoru vardi o yonlendirdi ige lere flan bakildi en kucuk usutmede cocuk surunuyordu tikanma vs yoktu hic ama alerji testleri yapildi ev tozuna ciddi alerjisi cikti cok az derecede sute ki bunu onemsemedi ve bunlar sonucunda alerjik astim tanisi konuldu. Bunlar sonucunda cigneme tableti kullaniyor hava vs almiyor bi tek grip vs oldugunda hava takiyoruz ki ilerlemesin...Bu işlemi yaptırdım ama malesef randewu bulamıyorum alerji polikliniği ne sistem hiç açılmıyor İstanbul'dayım ben Cerrahpaşa veya çapa ya götüreyim birde ordan sistem açılsın diyorum sizin ne gibi belirtilerinin vardı
Kucuk diyip gecme boylarinin 4 kati uzunlugunda bagirsaklari varmisKüçücük bedenlerinde o kadar gazı nerde biriktiriyorlar nasıl oluyor o gaz anlamadm hala ya
Damla fayda etmişti ama 2 gündür işe yaramıyor sankiBıraktığım gibi misinBazen o kadar yoğun geçiyor ki bu topic e yazıcak enerjim kalmıyor, bir an önce geçsin de bebeklerimiz de biz de rahatlayalım inşallah
belki de dozunu arttırman gerekiyordurDamla fayda etmişti ama 2 gündür işe yaramıyor sanki
Sab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedimbelki de dozunu arttırman gerekiyordur
Bizim de yarın sabahBugün aşı günümüz inşallah sağ salim atlatırız
Ver ver rezene cok degil tabi ama iyi geliyor ben nurse damlayi aksam ustu 18 damla veriyorum 1 kez doktora kalsa sabah 20 aksam 20 damlaSab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedim
Günde 4-5 tatlı kaşığı verebilirsin dediVer ver rezene cok degil tabi ama iyi geliyor ben nurse damlayi aksam ustu 18 damla veriyorum 1 kez doktora kalsa sabah 20 aksam 20 damla
Ciddi misin bilmiyordumKucuk diyip gecme boylarinin 4 kati uzunlugunda bagirsaklari varmis![]()
Aynen ben de bir yerde okudum Şok oldum tevekkelli bu kadar gazları varCiddi misin bilmiyordum![]()
Kaclık aldım canım 400 luk ıse zaten onu verıyorlar bebeklereKızlar ocean d3 vitamin damlası aldım yetişkinler için yazıyor doğrumu bu yoksa bebekler için ayrımı
Hem yetişkin hem bebekler için var canımKızlar ocean d3 vitamin damlası aldım yetişkinler için yazıyor doğrumu bu yoksa bebekler için ayrımı
Kaclık aldım canım 400 luk ıse zaten onu verıyorlar bebeklere
400 lük müş şimdi baktım kutusuna teşekkür ederim yanıtlarınız içinHem yetişkin hem bebekler için var canımiade et istersen bebek için olan 400 luk oluyor diye biliyorum