- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Zeka testi, ikili testten baska birsey mi?Zeka testi içindir ben 10 haftayım istersen 2 hafta içinde zeka testi yaptırabilirsin dedi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeka testi, ikili testten baska birsey mi?Zeka testi içindir ben 10 haftayım istersen 2 hafta içinde zeka testi yaptırabilirsin dedi :)
Bugün hiç iyi haberler almadıkSağlıklı bir gebelik diliyorum en yakın zamanda size ve tüm diğer arkadaşlara...
Senin adına sevindim canım Rabbim kuracağına Almayıda nasip etsin inşAllah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Canım . İnşAllah sonraki gebeliklerin sağlıklı geçer .
Caniminsallah en kisa zamanda saglii bebegine kavusursun. Allah sabir versin. Senin ve diger arkadaslarin da burada guzel.haberlerini bekliyo olucaz. Tekrar insallah hamile kaldiginizda bize de yazin
![]()
Sizin adınıza çok üzüldüm arkadaşım Rabbimin bir bildiği vardır sakın üzülmeyin dualarımız seninle umarım tez zamanda kucağın boş kalmaz bizler doğum yapmadan sevinçli haberine gelirsin inşallah![]()
Canım Mevlam bunları cennete vesile kılsın size hayırlısından sağlıklı evlat nasip etsin![]()
Yaa canım Rabbim sanada inşallah sağlıklı bebiişler nasib etsin, hepiniz için okudukça üzülüyorum, inşallah bu son üzgüntünüz olur, bundan sonra hep güzel haberler alırsınız inşallah![]()
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ilk gebeliğimdi çok heyecanlanmıştık eşimle birlikte ama kısmet olmadı, dualarınızda olduğumu bilmek güç veriyor, bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum, eğer birkaç ay sonra müjdeli haber alırsam gelip burada sizlerle paylaşacağım.Doroty87 cok uzgunum canım ınsallah bu acıları unutacak sevıncler nasıp olur ınsallah
Bilmemki benimde ilk gebelik doktor zeka testi diyince ben öyle dedimZeka testi, ikili testten baska birsey mi?
Gerçekten çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum ne desem doğru gelmiyor muhakkak nedenini araştırıp sorunun nedenini bulduğunda bir dahaki gebeliğinde herşey daha güzel olacaktır inanıyorumHerkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorumAllaha emanet olun…
Yaa hadi insallah hayırlı haberler alırsınHayırlı geceler kızlar heyecan ve korkudan uyku girmiyor gözüme![]()
Kalp atımı canımYaa hadi insallah hayırlı haberler alırsınNeye bakılacak yarin?
Kalp atışı için 9.haftada mı çağırdı canım doktorun?Kalp atımı canımdiğer kardeşlerden o kadar çok sağlıksız gebelik haberi aldık ya iyice korkmaya başladım bende. Gerçi neyden korkuyorsam olanda hayır vardır
![]()
Evet canım 28 mayısda kese vardı 2 hafta sonra gel kalp atımı için dediKalp atışı için 9.haftada mı çağırdı canım doktorun?
MaşaAllah Çok şükür adına çok sevindimYesilMaviKalp korkma canım güzel düşün
Ben bile duydum minicik biseydi baya bebege benziyor ultrason fotosunda1 cm bile degil
Öyle duygulandım ki
Gozlerim doldu
Doktorun garantici davranmış iyi yapmışEvet canım 28 mayısda kese vardı 2 hafta sonra gel kalp atımı için dedi
Devlet hastanesi tek dr mümkün değil sıra almak adam napsın git 15 gün sonra gel zırt pırt gelme demek istedi zaarDoktorun garantici davranmış iyi yapmışAllah’ım hayırlısıyla duymayı nasip etsin
![]()
Amin canım benim bide uyuyabilsem neyse kapatıp yatıyımDoktorun garantici davranmış iyi yapmışAllah’ım hayırlısıyla duymayı nasip etsin
![]()
İnsallah sağlıkla duyarsınız o minik kalbiKalp atımı canımdiğer kardeşlerden o kadar çok sağlıksız gebelik haberi aldık ya iyice korkmaya başladım bende. Gerçi neyden korkuyorsam olanda hayır vardır
![]()
Hadi ya çok üzüldümBnde 4binlik kullandım bebeğin kalbi durdu sonraki hamilelikte 6binlik vuruldum kucağıma aldım bunda da 6binlik vuruluyorum şimdilik iyi gidiyor bakalım hemotoloji bölümü ne gidilip belirlense daha sağlıklı olur kiloyu da baz alıyorlar ama ben gidemedim deneme yanılma yapıyorlar yani
Doktor pıhtılaşma nın ne kadar ileri olduğuna bile bakmadı tıpfakültesinden randevu alsam en erken 2ayı bulur tekrar bakılması için mecbur kendi doktorumun verdiğini kullanıcam dediğiniz gibi deneme yanılma gerekli dozu buluyorlar
Evet benim ilk doğumumda Fatma Hanım takip etti sezeryanı da Fatma Hanım yaptırdı ben memnundum çok iyi bir doktordu Hümeyra Hanımda çok iyi bir doktor Buhara’da kadın doğumcular iyiler zatenEvet Erzurum’da yaşıyorumhenüz Buhara’da takip başlatmadım ama Hümeyra hanıma gitmeyi planlıyorum. Eltim ona gitmişti memnun kaldı. Diğer doktorlar hakkında da çok bilgim yok açıkçası riske atmaya korkuyorum.
Siz memnun musunuz Fatma hanımdan?
![]()