• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Üç kaybın var bir tane çok şükür bir kızım var klomen tedavisi ile hamile kaldım canım ben
MaşaAllah Rabbim onu hayırlı ömürlü etsin🤲🏻
Kızından öncemi sonramı kayıpların canım Klomen iğnemi hapmı nasıl bir tedavi o birde hangi ilde yaşıyorsun ?

Merhaba arkadaşlar, benim size iki sorun olacak. Benim alt tarafta girişte bi ufak yanma hissi gibi baskı gibi birşey var. Çok açıklayamıyorum ama sanki orada birşey girmiş gibi tuhaf bi his. Doktora gidince soracam ama normal mi? Birde ikinci sorum çok aptalca olacak belki ama alt karnıma parmaklarımı bastırdığımda kalp sesi hissediyorum 🙏🏻🙏🏻 Çok şükür bin şükür.. ama bı normal mi yoksa ben kafayı yemek üzere miyim 🤍🙃
Canım öncelikle o al tarafında yanma baskı hissi bana kalırsa idrar yolu enfeksiyonu. Bir an önce doktora git. Çünkü bekledikçe daha çok agricak ve yanacak her tuvalette gitmene . Ben öyle tahmin ediyorum . Ama devam ederse mutlaka git

İnsan korkuyor kayıpları çok olunca acaba buna da mı bsey oldu bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum midem de bulanmiyor bu korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım 😔
Benimde bir kayıbım var uyku hali ve koku hassasiyeti var ama benim de midem bulanmadığı için bende sizin gibi hamile hissedemiyorum korkuyorum. Siz kalbini duydunuz mu

Mide bulantısı yaşamayanlar şanslı olduklarını bilsinler, gerçekten çok zor.. mutfakla uğraşmayı, farklı yemekler yapmayı çok severdim. 1.5 aydır yok resmen. Rabbim tüm kayıpları olanlarımıza sabır versin. Bulantı yaşayanlara da kolay hamilelik dilerim, gerçekten çok zor 😔 ben kaç kilo vermişim 3 ay dolacak haftaya. İnşallah gelişimsel problem olmaz yiyemediğim için, ne ben kendimi ne de ailem beni affetmez 😔

Merhaba arkadaşlar, benim size iki sorun olacak. Benim alt tarafta girişte bi ufak yanma hissi gibi baskı gibi birşey var. Çok açıklayamıyorum ama sanki orada birşey girmiş gibi tuhaf bi his. Doktora gidince soracam ama normal mi? Birde ikinci sorum çok aptalca olacak belki ama alt karnıma parmaklarımı bastırdığımda kalp sesi hissediyorum 🙏🏻🙏🏻 Çok şükür bin şükür.. ama bı normal mi yoksa ben kafayı yemek üzere miyim 🤍🙃
Merhaba bende senin gibi karnımın alt taraflarına elimi koyduğumda kalp atışı gibi hissediyordum ama soramadım acaba benmi hayal görüyorum diye😂birde bazen çok belirgin karnım pıt pıt atıyor belki bağırsaklardan falan atıyordur diyorum 🤭🥰

Merhaba bende senin gibi karnımın alt taraflarına elimi koyduğumda kalp atışı gibi hissediyordum ama soramadım acaba benmi hayal görüyorum diye😂birde bazen çok belirgin karnım pıt pıt atıyor belki bağırsaklardan falan atıyordur diyorum 🤭🥰
Pıt pıt atmasının sebebi kan hacmimiz arttığı için dolaşım sistemimiz de daha fazla çalışıyor o yüzden de böyle şeyler yaşayabiliriz ☺️

Mide bulantısı yaşamayanlar şanslı olduklarını bilsinler, gerçekten çok zor.. mutfakla uğraşmayı, farklı yemekler yapmayı çok severdim. 1.5 aydır yok resmen. Rabbim tüm kayıpları olanlarımıza sabır versin. Bulantı yaşayanlara da kolay hamilelik dilerim, gerçekten çok zor 😔 ben kaç kilo vermişim 3 ay dolacak haftaya. İnşallah gelişimsel problem olmaz yiyemediğim için, ne ben kendimi ne de ailem beni affetmez 😔
Merhaba aynı zamanda hamile kalmışız, benim de bulantılarım devam ediyor, ben de cok az yiyorum ama aralarda atıstırarak idare ediyorum..doktorum 12. Haftaya kadar ne yediğinin önemi yok dedi, tabi ben biraz kendimi zorlayarak ceviz badem incir vs atıstırmaya calışıyorum yoksa peynir ekmek tosttan öteye gecemiyorum.. merak etmeyin ilk trimesterde beslenmenizi zorlamaya gerek yok, cok zorlayanlarda zaten tiksinme daha uzun sürebiliyormuş. Su içmeye dikkat edin. İnşallah ikinci trimesterde daha iyi hissedeceğiz. 🙏🏼

Pıt pıt atmasının sebebi kan hacmimiz arttığı için dolaşım sistemimiz de daha fazla çalışıyor o yüzden de böyle şeyler yaşayabiliriz ☺️
Çok teşekkür ederim bende bağırsaklardandır diyordum.kendimizi çok mu dinliyoruz acaba herşeyi çocuğa yoruyoruz.9 ay geçmeyecek böyle giderse😂

Çok teşekkür ederim bende bağırsaklardandır diyordum.kendimizi çok mu dinliyoruz acaba herşeyi çocuğa yoruyoruz.9 ay geçmeyecek böyle giderse😂
Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum gebelik düşünürken söz vermiştim kendime.😁 Ama iki üç gündür mide bulantım azaldı bi sorun mu var diye de kendimi yemekteyim

Hiç bir şey olmaz bebeğe merak etmeyin. İlk hamileliğimde o kadar az yiyebiliyordum, kilo vermiştim. Suyu bile zor içiyordum. Bebekte hiç bir sorun olmadı. Hem kendinizi suçlamayın hem de aileniz bile olsa sizi her ne sebeple olursa olsun suçlamalarına izin vermeyin. Aileniz şu an yiyemediğiniz için eleştiriyor anladığım kadarıyla. Fırsat vermeyin lütfen, bunun sonu yok.

Kızlar merhaba günaydın bugün göğüs hassasiyetim hiç yok bebeğe bsey mi oldu acaba saçma belki ama insan korkuyor
Canım o hassasiyet her zaman olmuyor bence. Benim de başlarda çok oluyordu şimdi normal gibi. Anlıyorum seni ben de her şeyden bir mana çıkarıyorum bu aralar.

Kızlar merhaba günaydın bugün göğüs hassasiyetim hiç yok bebeğe bsey mi oldu acaba saçma belki ama insan korkuyor
Korkma göğüs hassasiyeti ben hamileliğimi öğrendikten sonra hemen gitti hala da yok sadece damarlandı üstü damar dolu ağrıymış hassasiyetmiş hiçbiri yok çarşamba 9+3 de dinledim hiçbir sorun yoktu ayrıca bulantım da yok bişey olmuyor belirtisi olan sağlıklı olmayan sağlıksız diye bişey mi var kusması olanın bile çocuk kalbi durabiliyor.

Merhaba aynı zamanda hamile kalmışız, benim de bulantılarım devam ediyor, ben de cok az yiyorum ama aralarda atıstırarak idare ediyorum..doktorum 12. Haftaya kadar ne yediğinin önemi yok dedi, tabi ben biraz kendimi zorlayarak ceviz badem incir vs atıstırmaya calışıyorum yoksa peynir ekmek tosttan öteye gecemiyorum.. merak etmeyin ilk trimesterde beslenmenizi zorlamaya gerek yok, cok zorlayanlarda zaten tiksinme daha uzun sürebiliyormuş. Su içmeye dikkat edin. İnşallah ikinci trimesterde daha iyi hissedeceğiz. 🙏🏼
Bir şey sormak istiyorum size benden iki hafta öndesiniz deneyimlerinizden yararlanmak isterim:) şu iki üç gündür mide bulantım azaldı. Sizde de ara ara azalma oluyor mu acaba

Ben de sikintiliyim o konuda ama merak etme bebek senden alacagini alir yani ona bisey olmaz ama senin enerjin dusebilir dikkatli olmalisin kendin icin. Vitamin zaten kullaniyosundur. Iyi kotu yiyebildiklerini ye bir sey olmaz merak etme. Napalim Allahtan gelio bu bulanti isi de:(

Back
X