Benim de demir ilacı çok bulantı yapıyorOMEGA 3 varya regenesis kahverengi li hap çok midemi bulandırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de demir ilacı çok bulantı yapıyorOMEGA 3 varya regenesis kahverengi li hap çok midemi bulandırıyor
Hiç geçmeyecek gibi geliyor valla en sevdiğim şeyleri yiyemez oldum17 içindeyim gün aşırı kusuyorum bulantı az ama öğğ öğğ diye dolanıyorum kokulara aşırı hassasiyet var hala geçmedi parfüm, yumuşatıcı, sucuk, sigara, kavrulmuş soğan, tuvalet banyo lavobolara bakamıyorum direk yüzüme yakın konuşanların nefesiartık tanıdıklar başlarını başka tarafa çevirip konuşuyorlar kokulara aşırı duyarlıydım 10 kat arttı
galiba doğumdan sonra geçecek.
Eşimle ben en baştan zaten konuşmuştuk ailede olmayan bir isim düşünüyorduk ama büyüklerde bekliyor koymamızı onlara da uygun bir dille söyledikBanada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem
12.haftada başladım imom ve feromat diye ilaçlar yazıldı banaben daha demir ilacına başlamadım kızlar en son 14 haftadaydı kontrol, bu hafta tekrar gidicem bakalım. siz ne zaman başladınız ve hangi ilaç?
ben daha demir ilacına başlamadım kızlar en son 14 haftadaydı kontrol, bu hafta tekrar gidicem bakalım. siz ne zaman başladınız ve hangi ilaç?
Aynen öyleÇok nadir ye canım, alışkanlık haline getirme sakın. Hem çocuk hem biz şişiyoruz sora![]()
Demir ilacı şekerli bonibon gibi o bulandirmiyorBenim de demir ilacı çok bulantı yapıyor![]()
Ben kaç kere söyledim hala aynı şey işte birde adı Hamdi yeni doğan bebeğe katılacak isim mi bu koca herif ismi gibi yaniNa ne isterseniz katın diyor kulağa okutalin ama kimliğe yazdirmam diyorum yok yine aynı konu bu yüzden eşimle aram bozulacak veya Allah korusun çocuğa birşey olacak diye korkuyorumEşimle ben en baştan zaten konuşmuştuk ailede olmayan bir isim düşünüyorduk ama büyüklerde bekliyor koymamızı onlara da uygun bir dille söyledik
Ben kaç kere söyledim hala aynı şey işte birde adı Hamdi yeni doğan bebeğe katılacak isim mi bu koca herif ismi gibi yaniNa ne isterseniz katın diyor kulağa okutalin ama kimliğe yazdirmam diyorum yok yine aynı konu bu yüzden eşimle aram bozulacak veya Allah korusun çocuğa birşey olacak diye korkuyorum
ben de daha 1 kilo aldım inşallah böyle giderben ilkinde ilk 5 ay hiç kilo almamıştım bunda ilk üç ay 4 kilo aldım. ilkini 18 kilo ile tamamlamıştım bunda bakalım hayırlısı![]()
Canım kiloyu takma ben tüp bebek ile hamile kaldım kanama alanım oldu yattım haplar iğneler derken 16 haftalık hamileyim 8 kilo aldım bileKızlar bu arada hamile kaldığımdan bu yana 3.5-4 kg gibi bir kilo almışımhesaba vurunca aya 1 kg yapıyor ama tartidaki fazlalık kilo mu ödem mi tam bilemiyorum yani ayaklarimi ve bacaklarimi görseniz inanılmaz şiş .Nasıl indirecem ben bu ayakları.Yuruyus yapacaktım havalar çok sıcak gidiyor
![]()
Canım kiloyu takma ben tüp bebek ile hamile kaldım kanama alanım oldu yattım haplar iğneler derken 16 haftalık hamileyim 8 kilo aldım bileüzücü çok almam ama son aylar inşallah az alırız etrafımda çok başta hızlı alıp sonrs yavaş alan akşamları yürüyüş falan yaparız kanamam azaldı tam bitsin plates de yaparım diyorum inşallah tabiki
Bu muhabbetler bizde de oldu canım eşinle konuşun bence o söylesin benim eşim direk önlerini kesti iki taraftanda isim olmıcak dedi şimdi kimse ses etmiyo zaten kızımız olacak ama erkekte olsa koymam bende çok haklısınBanada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem
cocuğa isim koymak karnında dokuz ay taşıyanın hakkıdır de gülerek şaka yollu. herkes anlasın koydurmayacağını. anlamıyorum şu insanları gerçekten yaBen kaç kere söyledim hala aynı şey işte birde adı Hamdi yeni doğan bebeğe katılacak isim mi bu koca herif ismi gibi yaniNa ne isterseniz katın diyor kulağa okutalin ama kimliğe yazdirmam diyorum yok yine aynı konu bu yüzden eşimle aram bozulacak veya Allah korusun çocuğa birşey olacak diye korkuyorum
Bende dün itibariyle başladım tamam yine kendimi pek durduramiyorum yiyorum ama yinede ödem atmak ve hareket için 30 dk yürüyeceğim akşam saat 7 de gideceğim güneş pek gitmesede bari gölge yer bulurum diyeKızlar bu arada hamile kaldığımdan bu yana 3.5-4 kg gibi bir kilo almışımhesaba vurunca aya 1 kg yapıyor ama tartidaki fazlalık kilo mu ödem mi tam bilemiyorum yani ayaklarimi ve bacaklarimi görseniz inanılmaz şiş .Nasıl indirecem ben bu ayakları.Yuruyus yapacaktım havalar çok sıcak gidiyor
![]()
Kız neler neler dedim anlamıyorlar ya büyük kavga edip koymuyorum diuecehim yada doğumdan çıkar çıkmaz ameliyatliyim demeyip o halimle gidip hemen yazdiracagim nüfus tacocuğa isim koymak karnında dokuz ay taşıyanın hakkıdır de gülerek şaka yollu. herkes anlasın koydurmayacağını. anlamıyorum şu insanları gerçekten ya
eşiniz ne düşünüyor o da sizinle aynı fikirde miKız neler neler dedim anlamıyorlar ya büyük kavga edip koymuyorum diuecehim yada doğumdan çıkar çıkmaz ameliyatliyim demeyip o halimle gidip hemen yazdiracagim nüfus ta