- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 133
canım tamamen aynı durum benm de ilk gebeliğimde oldu, bursada mısın? ben yalçın kimya diye bi doktora gitmiştim perintolog o demişti ki beyninde kistler var kendiliğinden kapanır çoğu ama bir tanesi daha önce görmediğim ne olduğunu da anlayamadığım bir şey, boşluk gibi sıvı birikmesi gibi.. amniyosentez önerdi yaptırmadım. doğumdan sonra radyolojide incelendi üç aylıkken bakıldı evet dedi radyolog orda bir şey var ama önemsiz dedi çocuğum da çok şükür maşallah hem sağlıklı hem gayet akıllı nolur kafana takma o kistleri. doğumdan sonra sen de götürürsün allahın izniyle radyolojide tekrar bakılır. kordon konusunu hiç bilmiyorum ama içini ferah tut ayrıntılıda neler neler diyorlar da çocuklar sapasağlam doğuyorPerinatologa gittim 2li testim biraz riskli çıktığı için doktorum 18.haftada yaptırmamı söylemişti ayrıntılıyı
3 tane kist var 2 si önemsizmiş. Birinin ne kisti olduğunu kendi de bilemedi. Önemli de olabilir olmayadabilir dedi.
Amniyosentez önerdi ama düşük riski var onu bile bile nasıl yaptırırım. Kalbi duracaksa da kendiliğinden dursun ben onu göze alamam..
2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım perinatologa lütfen dua edin benim için.