2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sudocream i bende çok seviyorum, kızımın ilk ayında yüzünde pütürcükler oluşmuştu kırmızı kırmızı isilik gibi çocuk doktoru önemli değil bazen oluyor yenidoğanlarda dedi sudocream al sür yüzüne dedi ve ciddi anlamda işe yaradı ondan önce denediğim şeyler asla fayda etmemişti o yüzden yine minik bir boy aldım nolur nolmaz diye

Çalışamaz raporu aldım. Haziran a kadar ücretsiz izne ayrılacağım. Haziran 8 gibi dönerim. 1 hafta sonra seminerler başlıyor. Eylül de ek gıdaya geçmiş olduğumuz için anneme bırakmayı düşündüm.

Sanırım karın çevresi fazla geriden geldiği için öyle söylüyor umarım farkı kapatabilirim canım

Ya normalde takmayacağım şeylere takıyorum ultrason resminde kızımı eşime benzettiler kaynanam kayınpederim ayyy telefonda bir neşe bir neşe sinir oldm haaa normalde iyimsn falan filan der kapatırdı alllahııımm zılgıt çekmediği kaldı bir de sana hiç benzeyen yanı yok oğlumu almış koymuşsun oraya demez miii ya sağlıklı mı nasıl diyen yok tek dert oğullarına benzesn ‍♀

Kilosuna göre 3 hafta geride olmuyor sanki.. benim doktorum 32. Haftada 1800gr olması normal dedi. Haftada 150-200gr alıyor dersek 2200 normal yani sanki bebeğin kilo alması iÇin haşlama yumurta, kaşar peynir ve yoğurt yemek lazım diye biliyorum. Su içinde havuç suyu öneriyor gruptakiler.

Ultrason görüntüsü ilginç gelmiş sevinmişlerdir, gerçekten takılmayacak şeylere takıyoruz. Sevinmiştir bence sana benzese de görünce duygulanıyorlar.

Çocuğa Kızdıklarında sana benzetirler

Babaannem bir gün ergenlikte bana kızdı, anası kılıklı demişti. Ben de annem de babaannesi kılıklı diyor kime benzediğimi şaşırdım demiştim. Nasıl sevinmişti rahmetli ya seviyorlar torunlarını sırf oğluyla ilgili değil.

İlk ay her emzirmeden önce bezini değiştirdiğimi hatırlıyorum çok fazla kaka yapıyorlar ilk zamanlar ama az az mecbur değiştiriyorsun yine de. Günde 10 u bile buluyodur belki geçiyodur hatta.
Evet evet pisik olmasin diye azicik bile olsa hemen degistirirdik ki dedigin dogru gunde 7-8 kez kaka yapar yeni doganlar.

Babasina benzicek tabi de gec sekerim bosver takma, kotu niyetli degillerdir belki:) Benim kizimin da ultrason fotolarinda ayni babasi:)) Ilk basta babaya benziyolar sonra bize doncekler nasil olsa merak etme:)

Gecenlerde bir arkadas niyet etmisti bebegin camasirlarini yikamak icin hangimizdik unuttum:)) simdi ben de niyet ediyorum eksik kalanlarimi almak icin online alisverise baslamaya:)) Rabbim buyuk indirimlerle karsilastirsin bu kulunu:) Saka bi yana hastaliktan bayilsam da artik daha da oyalanmamak lazim eksik cokkk

Al al eksik bitmiyorki son şu kaldı bu kaldı diye diye doğuracaz

Şimdi Trendyol da gördüm 210 adet 125 lira natural tanesi 59 kuruşa geliyor

O kampanya 250 TL idi sonra 200 oldu ama tane hesabı yapınca sanki pahalıya geliyor gibi bosuna kampanya yapmazlar

Yoldan geçen adama benzeyecek değil ya babasına benzemesinden doğal ne olabilir deseydin .Aslında kötü niyetleri yok ama bizim hormonlar nirvanaya ulaştığı için batıyor ,sıkma canını huyu sana benzer tıp babaya.
İşte o ben kaç gündür gelemedim kendime bitti ama çok şükür eksik gedik daha net görülüyor böyle gazan mübarek olsun beybi.

Merhaba,

Braxton hicks yasayan var mi? 2 saat once falan basladi, baya canimi yakti bir sure, hem bel agrisi oldu hem pelvik baski falan ama duzenli degildi. Simdi o sanci rahatladi ama rahim, bebek baya sert. Yarin doktora gidecegim. Siz de oluyor mu boyle? Ilk kez oldugu halde bu kadar siddetli olmasi canimi sıktı.

Karında sertleşme oluyor ama bel ağrısıyla aynı anda yaşamadım hiç. Takip edin ne kadar sürede sertleşme oluyor. Çok sık oluyorsa beklemeyin bugün gidin.
Bir durum varsa önlemi alırlar, kasılmalar açılmaya neden olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…