- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Teşekkür ederim girip bakicamBu siteye bak istersen sanki daha uyguna geliyor.
Bio naturali çoğu kişi sizdirmiyor diyorBu sleepy naturalla bio natural arasında fiyat farkından başka ne fark var acaba
Ben natural almışım.
Tanesi 60 kuruşa geldi.
Teşekkür ederimMerhaba 2 ay onceden kullanmaya başlamıştım
Sudocream i bende çok seviyorum, kızımın ilk ayında yüzünde pütürcükler oluşmuştu kırmızı kırmızı isilik gibi çocuk doktoru önemli değil bazen oluyor yenidoğanlarda dedi sudocream al sür yüzüne dedi ve ciddi anlamda işe yaradı ondan önce denediğim şeyler asla fayda etmemişti o yüzden yine minik bir boy aldım nolur nolmaz diyeBu saydiklarinla sanirim limitin ust seviyelere dolmustur
Pisik kremi oglumda hep sudocrem kullandim memnundum bayacada. Ancak simdi bepantol pisik onleyici krem hediye geldi deneyecegim olmassa ben yine sudocremciyim wala. Ayrica 3 aydan sonra organik aynisefa balsam kullanmayi planliyorum oda mukemmel cok amacli bir urun yara yanik morluk nemlendiriici nerdeyse herseye kullaniliyor. ( Soylemesi ayip bi donem akintidan dolayi alt kismimda kasinti olmustu o bile onunla rahatliyordu )
Selamlar anneler. Öğretmenler günümüz kutlu olsun hepimizin. Her anne ve adayı bence bir öğretmendir zaten
Sizlere şey soracaktım öğretmen olan anneler çalışır raporu mu aldınız çalışamaz raporu mu? Ve neyi hesap ettiniz? Ücretsiz izne ayrılacak mısınız?
Çalışamaz raporu aldım. Haziran a kadar ücretsiz izne ayrılacağım. Haziran 8 gibi dönerim. 1 hafta sonra seminerler başlıyor. Eylül de ek gıdaya geçmiş olduğumuz için anneme bırakmayı düşündüm.
Benim kız da her gün hıçkırıyorBenim kızımda her gün bir kaç kez hıçkırıyoreskiler hıçkırdıkça bebekler ciğerleri genişliyor gelişiyor derler kötü birsey olduğunu düşünmüyorum ben
Sanırım karın çevresi fazla geriden geldiği için öyle söylüyor umarım farkı kapatabilirim canımbugün 34+1 de bebeğim 2260 çıktı benimki 5-6 gün geri. bence de bebek zayıf değil paptya
bu arada ilk gebelikte 18 kilo aldım son iki ayda 8 kilo aldım bebeğime ne yediysem gerilik düzelmedi ama 39-+5 te 3060 gr doğdu
inş bu da o kadar olur
yani sağlıklı olsın kilo bi şekilde doğunca da alınır
Kilosuna göre 3 hafta geride olmuyor sanki.. benim doktorum 32. Haftada 1800gr olması normal dedi. Haftada 150-200gr alıyor dersek 2200 normal yani sankiKızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.
Ya normalde takmayacağım şeylere takıyorum ultrason resminde kızımı eşime benzettiler kaynanam kayınpederim ayyy telefonda bir neşe bir neşe sinir oldm haaa normalde iyimsn falan filan der kapatırdı alllahııımm zılgıt çekmediği kaldı bir de sana hiç benzeyen yanı yok oğlumu almış koymuşsun oraya demez miiiya sağlıklı mı nasıl diyen yok tek dert oğullarına benzesn ♀
Evet evet pisik olmasin diye azicik bile olsa hemen degistirirdik ki dedigin dogru gunde 7-8 kez kaka yapar yeni doganlar.İlk ay her emzirmeden önce bezini değiştirdiğimi hatırlıyorum çok fazla kaka yapıyorlar ilk zamanlar ama az az mecbur değiştiriyorsun yine de. Günde 10 u bile buluyodur belki geçiyodur hatta.
Babasina benzicek tabi de gec sekerim bosver takma, kotu niyetli degillerdir belki:) Benim kizimin da ultrason fotolarinda ayni babasi:)) Ilk basta babaya benziyolar sonra bize doncekler nasil olsa merak etme:)Ya normalde takmayacağım şeylere takıyorum ultrason resminde kızımı eşime benzettiler kaynanam kayınpederim ayyy telefonda bir neşe bir neşe sinir oldm haaa normalde iyimsn falan filan der kapatırdı alllahııımm zılgıt çekmediği kaldı bir de sana hiç benzeyen yanı yok oğlumu almış koymuşsun oraya demez miiiya sağlıklı mı nasıl diyen yok tek dert oğullarına benzesn ♀
Al al eksik bitmiyorkiGecenlerde bir arkadas niyet etmisti bebegin camasirlarini yikamak icin hangimizdik unuttum:)) simdi ben de niyet ediyorum eksik kalanlarimi almak icin online alisverise baslamaya:)) Rabbim buyuk indirimlerle karsilastirsin bu kulunu:) Saka bi yana hastaliktan bayilsam da artik daha da oyalanmamak lazim eksik cokkk
Şimdi Trendyol da gördüm 210 adet 125 lira natural tanesi 59 kuruşa geliyor
Ya normalde takmayacağım şeylere takıyorum ultrason resminde kızımı eşime benzettiler kaynanam kayınpederim ayyy telefonda bir neşe bir neşe sinir oldm haaa normalde iyimsn falan filan der kapatırdı alllahııımm zılgıt çekmediği kaldı bir de sana hiç benzeyen yanı yok oğlumu almış koymuşsun oraya demez miiiya sağlıklı mı nasıl diyen yok tek dert oğullarına benzesn ♀
İşte o ben kaç gündür gelemedim kendimeGecenlerde bir arkadas niyet etmisti bebegin camasirlarini yikamak icin hangimizdik unuttum:)) simdi ben de niyet ediyorum eksik kalanlarimi almak icin online alisverise baslamaya:)) Rabbim buyuk indirimlerle karsilastirsin bu kulunu:) Saka bi yana hastaliktan bayilsam da artik daha da oyalanmamak lazim eksik cokkk
Merhaba,
Braxton hicks yasayan var mi? 2 saat once falan basladi, baya canimi yakti bir sure, hem bel agrisi oldu hem pelvik baski falan ama duzenli degildi. Simdi o sanci rahatladi ama rahim, bebek baya sert. Yarin doktora gidecegim. Siz de oluyor mu boyle? Ilk kez oldugu halde bu kadar siddetli olmasi canimi sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?