2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rahatladi simdi. Bir saat kadar sık ve ağrılı oldu ama şimdi sadece karında sertlik var. Açılmadan ben de korkuyorum çünkü vajinada da içeriden baskı hissediyorum. Düzenli olmaması ve şimdilik rahatlamış olması içime su serpiyor. Ama dikkatli olacağım.

Selamlar. Öncelikle öğretmenler gününüz kutlu olsun Ben çalışamaz raporu aldım. Açıkçası bir şey hesap etmedim. Zaten Eylül'de idari izne ayrılmıştım. Sınıfıma bu sene ücretli öğretmen giriyor. O kadar hafta çalışmayıp 32'de ben çalışmak istiyorum diyip insanların ekmeğiyle oynamak istemedim. Hesabıma göre mart ayına kadar sürüyor doğum iznim. Marttan sonra alabildiğim yere kadar rapor alacağım. Özel hastaneden parasını verip heyet raporu alan tanıdıklarım oldu. Rapor alamazsam da okullar kapanana kadar ücretsiz izin kullanacağım. Seminer döneminde okula dönerim.

Benim birkaç gündür oluyor. Hatta dün gece daha şiddetli yaşadım. Hem bıçak saplanır gibi kasıklarıma hem de regl olacakmış gibi belime vuruyor. Hatta bu bu kadar ağrıyorsa doğum sancısı kim bilir nasıldır diye düşündüm Dün bu kasılma ve ağrılar için doktoruma gittim. Nst'ye girdim. Bir sorun görünmedi. Doktorum bu haftalarda böyle hissetmen normal dedi.

Ben karın sertliği yaşıyorum, bebeğim karnımın bir tarafina öyle baskı uyguluyir ki karnımin bir yanı tümsek şeklinde yukarı çıkmış görünüyor. Her gün beş altı kez yaşıyorum bunu, özellikle WC ye sıkıştığımda olduğunu fark ettim. Fakat bel agrisi yaşamadım. Doktoruna bir sor istersen.

Bunlar doğuma hazırlayan sancılar. Benim de ümidim bunların güzel hazırlayıp doğumu rahat geçirmek :) nstnizin temiz çıkmasına sevindim. Benim yarın randevum var, söyleyeceğim bakalım neler bakacak. Aslında zamanlaması çok iyi oldu, tam dr randevusundan önceki aksam, hemen doktora sorabileceğim.

Çok komik geliyor bana özellikle yemek yedikten sonraları oluyor kalp atışı gibi düzenli yemek yerken hic durmuyor zaten sağolsun
Ben de yemek yerken nasıl mutlu oluyorsa yavrum tepinip duruyo daha bu sabah gözümü açtım kanımda ritmik bir atış var. Kontrol ettim karnının olduğu bölgeden geliyor hickiriyordu bebeğim

Gunaydin kizlar.
Benimde derdim birkac gundur ruya hemde hep kotu ruya kabuslar resmen gozumu kapamamla baslamasi bir oluyor. Uyumak iskenceye dondu hepten
Sürekli tuvalete kalk, saçma saçma rüyalar, uykuya dalamama, sabahın köründe kurt gibi aç uyanma 2 lokma yiyince de doymuşum gibi geliyor

250 den 200 yapmışlar Hepsiburada da ama sayıyı azaltmişlar canım . Eskisi 204 taneydi bu 116 o yüzden pahalıya geliyor ben almadım Trendyol dan aldım daha uygundu

Gunaydin kizlar.
Benimde derdim birkac gundur ruya hemde hep kotu ruya kabuslar resmen gozumu kapamamla baslamasi bir oluyor. Uyumak iskenceye dondu hepten
Kötü rüyaları bende görüyorum zaman zaman hamilelerde normalde olurmuş. Herhalde bebek gelicek endişe yapıyoruz o yüzden olabilir

Eve yakin bi toptanci buldum kucuk no yok suan elinde ama mesela 3 no 34 lu adet 4 paket 136 adet toplam 140 tl ye satiyor sonrasinda ordan alirim gozlerim felfecir okuyor artik nerde ne ne kadar ne kadar zam oldu die kafayi yedim hepten

Eve yakin bi toptanci buldum kucuk no yok suan elinde ama mesela 3 no 34 lu adet 4 paket 136 adet toplam 140 tl ye satiyor sonrasinda ordan alirim gozlerim felfecir okuyor artik nerde ne ne kadar ne kadar zam oldu die kafayi yedim hepten
Bizim de buraya yakın Anpagross var uygun ürünleri oluyor sık takip etmem lazım 84 lü sleepy yo ordan 40 liraya almıştım 70 li primayida 60 TL'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…