Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de son adet dönemine göre hesapladım. Doktor ne der bilmiyorum, ilk kontrolüm pztsi.
Benimde sali insallah ilk kontrolum benim islerim biraz karisti doktorum tatile ciktigi icin ben ovitrelle ignesindenden sonrayi hesaplamaya calisiyorum bakalim nasipCanım ben de son adet dönemine göre hesapladım. Doktor ne der bilmiyorum, ilk kontrolüm pztsi.
Transfer tarihin belli zaten, o günden de hesaplama yapılıyor kuzum.Benimde sali insallah ilk kontrolum benim islerim biraz karisti doktorum tatile ciktigi icin ben ovitrelle ignesindenden sonrayi hesaplamaya calisiyorum bakalim nasip
Yok kuzum ben transfer olmadim benim islerim biraz karisikTransfer tarihin belli zaten, o günden de hesaplama yapılıyor kuzum.
Nasıl yani canım, doğal gebelik mi?Yok kuzum ben transfer olmadim benim islerim biraz karisik![]()
Evet ben sadece yumurta buyutme ve catlatma ignesi kullandim asilama tup bebek olmadiNasıl yani canım, doğal gebelik mi?
oh ne güzel canım, sağlıkla gelsin :) Tüpçüleri görünce hepten seni de onlardan sandımEvet ben sadece yumurta buyutme ve catlatma ignesi kullandim asilama tup bebek olmadi
Yok sukurler olsun cok zorlandim hamdolsun oldu rabbim herkese nasip etsin insallahoh ne güzel canım, sağlıkla gelsin :) Tüpçüleri görünce hepten seni de onlardan sandım![]()
Aaa çok güzel yaKayınvalidem çok sever beni. Bizim evliliğimizden 1.5 yıl sonra eşimin erkek kardeşi evlendi, eşi Mart ayında hamiş olduğunu söyledi. Ben çok içerlemiştim. Kayınvalidem onlara sevindim ama keşke sizden duysaydım bu haberi, daha çok sevinirdim dedi. Şimdi ona özel bir paket yaptım, Leylek bebek getirmiş biblo var kutuda :)) Çok tatlı oldu, muhtemelen şaşıracak :)))
Ama mecburen kullanılıyo o progestanlar çok biliyo diğer doktorlar anlamıyolar bu alanda ihtisasları da yok mesela ben de tüp bebek aynı zamanda özel başka doktora başladım çnkü tüp bebek doktorum sadece 3 ay kontrol ediyo doğum yaptırmıyo(devlet hast) özeldeki doktorum ilaçlarını diğer doktorunun ayarladığı gibi devam edelim dedi saygı duydu onun alanına kalp atışına gelince benim mesela duyuldu ama dinletmedi erken diye 8 haftalık olmasını bekliyo tam net sonuç için kalbini bozma sen ilk başlarda çok az çıkıyomşBen bugun yenı doktoruma gittim kızlar tup bebek doktorumun verdıgı yogun progestan tedavısıne tepki verdi ben olsam vermem dedi zaten ılk tup bebek tedavısı sonrasında gogsumde kıtleler olusmustı suan buyuyorlar dr cocuk doguramam dıye meme kanseri olmana gerek yok dedı ben de kesınlıkle basından beri aynı dusuncedeyım ama 5 hafta daha kullanmam gerek cok moralım bozuldu bildiklerimi tedırgın oldugum konuyu dr agzımdan duyunca. Bır de dedı kı 3 hafta sonra gel tekrar kalp atısını dinleyeceğim o an donup kaldıgım ıcın soramadım eve gelince kafama takıldı nıye dinleyecek acaba dıye
Ben, hiç olmadı ama bende her daim peçete kontrol edenlerdenim daha önce yazan arkadaşında dediği gibi bu grupta o kadar çok oldu ki sürekli iç çamaşırımı kontrol eder oldumHiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
Ben de geçen hafta kanama yaşadım, acil hastaneye gittik keseyi gördük, ardından proluton depot iğne oldum. Bu gün de kalp atışını duyduk şükür. Ve haftada 1 proluton depot iğneye devam. Benimki tüp bebekti, günlük 3 iğne oluyordum, onların yerine haftada 1 depotu verdi. Nasıl sevindim anlatamam. Karnımda yer kalmamıştı artık iğne yapacak. Benim gibi tüp bebek olanlar için belki bir fikir olur mesajım eminin iğnelerden çok yorulmuşsunuzdurKızlar bakın ben 3-4 gün annem yüzünden çok üzüldüm gerildim ve sinirlendim hemen ardına hafif lekelenmem oldu doktora gittim ve rahimde kasılma var dedi hiçbir sorun yokken stres yüzünden rahim kasıldı iğne ve ilaç verdi birsürü lütfen buna dikkat edin stres yapmayın ben şimdi öyle korkuyorum ki risksiz gebeliğim riskliye döndü resmenbenim gibi ilk trimesterde proluton değot iğne olan var mı? Rahimde kasılma görülen bar mı?
Bende bugün kalp atışını duydumbugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Aynen canım hem çalışıyorum bi yandan, küçük kızım var çok zorluyor şu sıralar o bi yandan, taşınma telaşım var bi yandan.. atlatıcam bi şekilde inşallahHamd olsun iyiyim bendeAh canım Allah iyilik versin inşaAllah son kez bi yoklayım diyordur hormonlar
çalışıyorsun sanırım sen
Acılara gelememKızlar hamileyken genital bölge tüyleri için en doğru yöntem nedir ? Dışarıda ağda yaptırmak hakkında ne düşünüyorsunuz?