- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Bir ihtimal cinsiyet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Yaa ne kadar sevındım kurtulman darısı basıma ama benım tup bebek doktorum asla kesmiyor 3 fıtıl hergun prolutex ve kan sulandırıcı ıgne haftada bir prolutonBen de geçen hafta kanama yaşadım, acil hastaneye gittik keseyi gördük, ardından proluton depot iğne oldum. Bu gün de kalp atışını duyduk şükür. Ve haftada 1 proluton depot iğneye devam. Benimki tüp bebekti, günlük 3 iğne oluyordum, onların yerine haftada 1 depotu verdi. Nasıl sevindim anlatamam. Karnımda yer kalmamıştı artık iğne yapacak. Benim gibi tüp bebek olanlar için belki bir fikir olur mesajım eminin iğnelerden çok yorulmuşsunuzdur
Maalesef. Bizim bir şeyi bıktırına kadar kullanma huyumuz var. Bir de zorbalığı ve başkalarının işine karışmayı seviyoruz. İnsanla uğraşmak çok zor. Allah herkese kolaylık versin.Evet gercekten oyle. Yanlis anlamayin biz yani Turkler olarak gercekten cok doktora gidiyoruz buna ben de dahil oldum gebelikle birlikte normalde gitmem. Bir doktora ulasmak yurtdisinda o kadar zor ve pahali ki. Biz de ise Aile Hekimlikleri, Hastaneler gercekten cok sukur inanin bu kadar Sebil degil hicbir yerde. Ama su var ki biz de bu konforu zorluyoruz ozellikle teyzelerimiz tontis tontis siraya girip seviyolar muayene olmayi. Bir de Tip fakultelerinde asistanlara yapilan psikolojik baskilari duymussunuzdur. Gercekten piril piril insanlari cildirtana kadar zorluyo bazi hocalari. Intihar edenler, meslege kusenler. Ne bilim o kadar stresin icinde pek azinin psikolojisi saglam.kaliyor heralde. Ben de cok kiziyorum ters aksi doktorlara ama iste.. madalyonun diger ucu da var.
Bana 10. Haftada tekrar kalp atısı dinleyeceğim dedı kafam takıldı aslında bir sorun mu var da bıdaha dinleyecek dıye ama 12. Haftada ikili test ıcın cagırıyorlardıbugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Kızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke
En son 8 haftalikken gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gel dedi 2li testler mi yapılacak diye sorduğumda 13 14 haftada yapmak daha doğru o testleri bebeğin kalbi bazen durabiliyor ve seni zehirleyebilir anlayamazsın bu yüzden takip amaçlı çağırıyorum dedi doktorumBana 10. Haftada tekrar kalp atısı dinleyeceğim dedı kafam takıldı aslında bir sorun mu var da bıdaha dinleyecek dıye ama 12. Haftada ikili test ıcın cagırıyorlardı
Hadi hayırlısı olsun canımGünaydııınsss. Bende az önce İlk randevumu aldım çok şükür15 hazirana sonrada doooğru annemlerin yanına inşallah herşey yolundaysa müjde vermeye
![]()
Hadi hayırlısı canım benim :)Yok sukurler olsun cok zorlandim hamdolsun oldu rabbim herkese nasip etsin insallahsadece benim adet tarihim ve ovitrelle tarihim karisik oldugu icin net bir tarih yok ama doktor verdi bu rdv kalp atisini duyarim insallah bakalim
Hafızan çok iyimiş canım tebrik ediyorum. Eşimin doğum günü kutlamasında çok düşüncelilik yapıp (!) söylemişlerdi. Bana da kaynımın doğum günü (1 Haziran) denk gelmişti ama kendilerinin yaptığını yapmadım. Evet canım onlar da burada, Allah eksikliklerini vermesinAaa çok güzel yaSanki daha önce söylemiştin bu eltinin hamileliğini birinin doğum günümüydü acaba başkasıylamı krıştırıyorum
kayınvalidenle aranız iyi olması çok güzel yaa
Onlarda Almanyadamı yaşıyorlar
Bende bugün kalp atışını duydumbana da bir ay sonra gel dedi ilkinden hatırladığım kadarıyla 2li 3 lü testlerin zamanı geliyor ama emin değilim tam bilgisi olan varsa yazsın da süreci hatırlayalım
Kızlar tebrikler, siz biraz da şanslı olanlarımızdansınız.. Burada 7. haftadan önce kalp için randevu vermiyorlar.Ben de 6+6da kalbini duydum sonra bana da 10. hafta tekrar gel dedi. 12. Haftada da ikili test olacak dedi. 10. hafta neden cagirdi ben de bilmiyorum

Su ben de içemiyorum moralim bozuluyor sanırım ilk zaman herkes aynıBana fitil verdi doktor beş gün falan kullandım sonra kullanmadım.
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.
Çoğu duyamıyor ki o yüzden en iyisi 7. Haftayı beklemek çünkü 5 haftalık gidiyoruz duyamıyoruz göremiyoruz bu sefer endişe stres sıkıntı. Ki zararlıymış kalp sesini erkenden açmak öyle yazdı kızlar. O yüzden üzülme garanti kalp atışını duyucaksın Allahın izniyleKızlar tebrikler, siz biraz da şanslı olanlarımızdansınız.. Burada 7. haftadan önce kalp için randevu vermiyorlar.![]()
Beni de 12. Haftada çağırdı ikili tarama var o yüzden çağırmıştır muhtemelen sizidebugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Benim doktorum 11.haftada ense kalınlığına bir bakacağız dedi.bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Canım bana para düşürmedıgın surece panık yapma dedı 2 dr. Icın rahat etmez ama acıle git istersen ben olsam ıcımı rahatlatmak ıcın gıderdım ama sen bilirsin tabıKızlar yine fenalardayım çok agrım var .tekrar doktora gitsem mi bilemedim . Kanamam da var . Ne yapacağımı bilemedim .
Ben kullanıyorum bulantı için ,gece yatarken bir tane alıyorum. 2 tane de içebilirsin dedi doktorumKızlar bugün bende bebişimi gördüm benm hesabıma göre 8+4falan olmalıydı 7+6 haftalık göründü kalbi maşaallah güzel atıyor sıkıntı yok dedi bende tedaviyle hamile kaldım belki ondadır bulantı için prilam yazdı içsemmi bilemedim kullanan varmı aranızda![]()