- 12 Ekim 2008
- 7.194
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.584
- 773
Benim gaz valla çok fenayımAcaba bizim bu göbek bebek değilde gazmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gaz valla çok fenayımAcaba bizim bu göbek bebek değilde gazmı![]()
22. Haftada yani 8 Eylül de yaptıracağım inşAllahayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptıracaksınız?
ben ilkinde ilk 5 ay hiç kilo almamıştım bunda ilk üç ay 4 kilo aldım. ilkini 18 kilo ile tamamlamıştım bunda bakalım hayırlısıBende diyorum erken çıktı bir tek bendemi böyle neden erken çıktıgenelde 4 aydan sonra çıkacağını söylerler o yüzden erken zannediyorum. Bide bulantım azaldı kilo almaya başladım bir taraftan korkuyorum almam gerekenin fazlasını alırsam diye . 16 temmuz da randevum vardı o günden bu güne 2 kilo almışım
Kız benimde tuzlu tuzlu çekirdek ve cips canım çekiyor bazen dayanamayıp yiyorum yaBen bugün dr gittim, bebeğim durgundu, uyuyordu fazla hareket etmiyordu.. cinsiyet öğrenicektik, hareket etmediği için dr göremedi..
Tatlı, şeker falan cok mu yiyorsun dedi bana.. bebek şişmiş dedi
Dün gece cips yemiştim, sanırım vücudum ve bebişim yoruldu. Vicdan azabı çektim.
Yarın tekrar gel yine bakalım dedi, bol bol su içmen lazım ve o gıdaları kısıtlaman lazım dedi.
Bilginiz olsun arkadaslar..
Kuzum bol su iç günlük mutlaka 30 dk yürü bakalım şişkinlik belki giderKilosu değil de karnı falan şişik görünüyordu sanırım..
Bana da dedi senin karnın da şişmiş falan diye. Bir de susuzluk hareket ettirmiyormuş fazla sanırım. Cok dikkat etmek gerekliymiş. Aman korktum bir daha ağzıma sürmiycem cips falan.
27+5 Ken doğum yaptım demişsiniz ya kaç kg doğduBence de süt olayının onunla pek alakası yok ben 27+5te sezeryan doğurdum benim bile sütüm ilk günden gelmişti.
Daha denemedim bende deneyeceğimBenim de canim cok cips istiyor ben de oyle olunca evde kendim patates kızartması yapıp yiyorum evet çıtır çıtır olmuyor onun yerine gecmiyor ama biraz nefsimi koreltiyor
Benim ilk hamileligim geçen gün akrabamız aynı 5 aylık gibi olmuşsun dedi ama umrumda bile değil doktora söyledim şuana kadar 3 kg aldım diye gayet iyi bundan sonra ayda 1 kg almaya çalış dedi şuan 81.7 kg yumbenim ikinci gebelik, ikincide daha hızlı çıkıyormuş gerçekten. baya 6 aylık gibi şuan benim gobek
Benim 12.haftadan sonra çıkmaya başladı şimdi 15 im baya herkes anlıyor hamile olduğumu karnım top gibi duruyor oysaki çocuğum daha 50 grBenim ilk hamileligim geçen gün akrabamız aynı 5 aylık gibi olmuşsun dedi ama umrumda bile değil doktora söyledim şuana kadar 3 kg aldım diye gayet iyi bundan sonra ayda 1 kg almaya çalış dedi şuan 81.7 kg yum
Gelisim geriligi vardi plasenta yeterszliginden oturu, 420 gr dogdu27+5 Ken doğum yaptım demişsiniz ya kaç kg doğdu
Bebiş 50 gram ama rahim büyüyor amniyon kesesi plasenta göbek kordonu derken o yüzden cikiyordurBenim 12.haftadan sonra çıkmaya başladı şimdi 15 im baya herkes anlıyor hamile olduğumu karnım top gibi duruyor oysaki çocuğum daha 50 gr![]()
Banada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecemBizde eşimle isime karar verdik sağ salim kucağımıza gelirse inşallah Yiğit Buğra koyucaz inşallah![]()
Ben malesef.. azaldi baya ama tam bitmedi. Acliga dayanamiyorm ama canim da hicbisey yemek istemio. Ekmek peynir ya da makarna gbi seyler yiyorm bu da kilo yapiyo. Normalde hic sevmem ekmek makarna cok cok az yerdim. Insallah daha saglikli beslnmeye baslarizGünaydın herkese17 hafta bitip bulantısı bitmeyenler var mı ben gibi
![]()
OMEGA 3 varya regenesis kahverengi li hap çok midemi bulandırıyorGünaydın herkese17 hafta bitip bulantısı bitmeyenler var mı ben gibi
![]()
Çok nadir ye canım, alışkanlık haline getirme sakın. Hem çocuk hem biz şişiyoruz soraKız benimde tuzlu tuzlu çekirdek ve cips canım çekiyor bazen dayanamayıp yiyorum ya
Aynen öyle canım benim, bakalım alıskanlık haline getirmeye calısıyorum. Her şey miniklerimiz içinKuzum bol su iç günlük mutlaka 30 dk yürü bakalım şişkinlik belki gider
17 içindeyim gün aşırı kusuyorum bulantı az ama öğğ öğğ diye dolanıyorum kokulara aşırı hassasiyet var hala geçmedi parfüm, yumuşatıcı, sucuk, sigara, kavrulmuş soğan, tuvalet banyo lavobolara bakamıyorum direk yüzüme yakın konuşanların nefesiGünaydın herkese17 hafta bitip bulantısı bitmeyenler var mı ben gibi
![]()