- 4 Kasım 2017
- 1.646
- 865
- 123
- 29
Yok ya galiba onu dolduruyorlar gibime geliyor hamdinin yanına ek isim ne katarsan kat diyoreşiniz ne düşünüyor o da sizinle aynı fikirde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya galiba onu dolduruyorlar gibime geliyor hamdinin yanına ek isim ne katarsan kat diyoreşiniz ne düşünüyor o da sizinle aynı fikirde mi
Canım cok klasik ama su iç bol bol, salatalık ye o da sudan ibaret. Bir de tuz kullanıyorsan baya bi azalt bence. Tatlı ihtyacı için de meyve yiyebilirsin. Geceleri okadar sıcak olmuyosa geceleri yürümeyi dene benceKızlar bu arada hamile kaldığımdan bu yana 3.5-4 kg gibi bir kilo almışımhesaba vurunca aya 1 kg yapıyor ama tartidaki fazlalık kilo mu ödem mi tam bilemiyorum yani ayaklarimi ve bacaklarimi görseniz inanılmaz şiş .Nasıl indirecem ben bu ayakları.Yuruyus yapacaktım havalar çok sıcak gidiyor
![]()
Sanki ben yazdım bu mesajı aynı durumdayim kızımın hep süslü puslu diyorum sıfırdan herşeyi almam evdeyiz giydiririm ne yapayım :)Kızıma herşeyi ama herşeyi ayakkabılar dahil pembe ve mor almışım bi düşün be kadın bunun arkası olur erkek olursa bunları giyemez diye yokGiydirilecek gibi değil en süssüz olanında bile kurdele sim bişey var yani
![]()
Benimde aynı sorun wardi ben gece yatarken omega 3u almaya başladım çok şükür kusmam geçti prilami da artık içmiyorum ama bulantı ara ara oluyor soğan salça ikilisinden nefret ettim :))OMEGA 3 varya regenesis kahverengi li hap çok midemi bulandırıyor
Yumurta yiyince bulantım o gün mutlaka oluyor doktoruma söylediğimde bir süre yemesen birşey olmaz dediSanki ben yazdım bu mesajı aynı durumdayim kızımın hep süslü puslu diyorum sıfırdan herşeyi almam evdeyiz giydiririm ne yapayım :)
Benimde aynı sorun wardi ben gece yatarken omega 3u almaya başladım çok şükür kusmam geçti prilami da artık içmiyorum ama bulantı ara ara oluyor soğan salça ikilisinden nefret ettim :))
mücver veya yumurtalı ekmek falan gibi yeseniz yine de bulanır mı ki? hamur işine çok düştüm ben de yaYumurta yiyince bulantım o gün mutlaka oluyor doktoruma söylediğimde bir süre yemesen birşey olmaz dedi![]()
Offf bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz insYok ya galiba onu dolduruyorlar gibime geliyor hamdinin yanına ek isim ne katarsan kat diyor![]()
Patatesli yumurta yumurtalı ekmek falan yesen oda mi bulandırıyor cnm ben daha hiç kilo almamışım bugün tartıldım kilom fazla inşallah az alırım sonra veremiyorum bir türlü cunkuYumurta yiyince bulantım o gün mutlaka oluyor doktoruma söylediğimde bir süre yemesen birşey olmaz dedi![]()
geçmiş olsun nasıl kırıldı ya:/ acil durum bence sizinkine yapılır diye düşünyorum ama narkozsuz tabiKızlarr disim kırıldıher hamilelikte bir dişim gitti
Bu kadar erken gider mi ya:/
Hamileyken dolgu yapılabiliyor muydu?
Bende 18. Haftadayım deterjan ve parfüm koku hassasiyetim geçmedi. Çamaşır asmak toplamak eziyet oluyor17 içindeyim gün aşırı kusuyorum bulantı az ama öğğ öğğ diye dolanıyorum kokulara aşırı hassasiyet var hala geçmedi parfüm, yumuşatıcı, sucuk, sigara, kavrulmuş soğan, tuvalet banyo lavobolara bakamıyorum direk yüzüme yakın konuşanların nefesiartık tanıdıklar başlarını başka tarafa çevirip konuşuyorlar kokulara aşırı duyarlıydım 10 kat arttı
galiba doğumdan sonra geçecek.
Doktor bana 4-5 kilo alman gerekirdi dedi ben hiç almamışım. Bebeğimin kilosu normalben de daha 1 kilo aldım inşallah böyle gider![]()
hiç almamanız ne güzel, doktor niye öyle demiş anlamadım normalde zaten beklenen şeydir ilk dört ay kilo almamak. ben ne yazık ki aldım bu gebeliğimde şimdidenDoktor bana 4-5 kilo alman gerekirdi dedi ben hiç almamışım. Bebeğimin kilosu normal
benim de bebeğim son kontrolde 182 gramdı. kilosu suyu plasenta falan çok iyi dedi. zaten önemli olan bebeğin kilosu olduğu için kendimi yormuyorum canım ne isterse onu yiyorumDoktor bana 4-5 kilo alman gerekirdi dedi ben hiç almamışım. Bebeğimin kilosu normal
Sanki ben yazdım bu mesajı aynı durumdayim kızımın hep süslü puslu diyorum sıfırdan herşeyi almam evdeyiz giydiririm ne yapayım :)
Kabak cekirdegi yerken en buyuk azi dişimin bir kısmıgeçmiş olsun nasıl kırıldı ya:/ acil durum bence sizinkine yapılır diye düşünyorum ama narkozsuz tabi
Geçmiş olsun canım..Kabak cekirdegi yerken en buyuk azi dişimin bir kısmı![]()
Bende oyle diyordumda giydiremedimGiysinler ya nolcak.. bebek zaten anlamaz cinsiyet karmaşası yaşayacak değil ya
Kızımın artık giymediği 4 ortaboy hurç kıyafetleri var, bi ara ayıklayıp aylara göre ayırıcam. Zaten içinde beyazlar, sarılar, yeşiller hatta maviler bile var.. giydiririm ben.
Benim ikisindede birer tane gittiGeçmiş olsun canım..
12.haftadan sonra diş tedavisi yaptırabiliyoruz diye biliyorum.
Her hamilelik bir diş kaybı der eskiler..
Benim de ilk gebeliğimde değil de kızımı sütten kestikten sonra bir dişimi kaybettim. 2 yıl emdi kalsiyum mu dayanır ona![]()