- 4 Kasım 2017
- 1.646
- 865
- 123
- 29
AminnnOfff bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz ins
Oglumda boyle olmustu ve koydurmamıştım sonunda
Allah yardımcımız olsun
Ortak herkesi memnun eden isimler buluruz ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnOfff bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz ins
Allah yardımcımız olsun
Yaa diş kaybetmemek için napıcaz bi çözümü var mı;(Geçmiş olsun canım..
12.haftadan sonra diş tedavisi yaptırabiliyoruz diye biliyorum.
Her hamilelik bir diş kaybı der eskiler..
Benim de ilk gebeliğimde değil de kızımı sütten kestikten sonra bir dişimi kaybettim. 2 yıl emdi kalsiyum mu dayanır ona![]()
Offf bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz ins
Allah yardımcımız olsun
Diş bakımını iyi yapacaksın canım fırçalamaydı diş ipiydi falan.Yaa diş kaybetmemek için napıcaz bi çözümü var mı;(
Mecbur giyecekler zaten ama görmen lazım hepsi cicili bicili şeyler evde giydiririm dışarı için bı kaç parça erkek kıyafeti alırım diye düşünüyorum hiç ikinciyi düşünmemişim resmenGiysinler ya nolcak.. bebek zaten anlamaz cinsiyet karmaşası yaşayacak değil ya
Kızımın artık giymediği 4 ortaboy hurç kıyafetleri var, bi ara ayıklayıp aylara göre ayırıcam. Zaten içinde beyazlar, sarılar, yeşiller hatta maviler bile var.. giydiririm ben.
Hayır hiç kilo almadım fıtığım da yok hiç böyle bi sorun yaşamamıştımEğer bel fıtığınız varsa kiloda aldıysanız baskı yapabilir ağrınız ondan olur
Aynen öyle sabah uyndığımda geçti diye sevindim hatta ama akşama doğru yeniden başladı. Yrın doktora gideceğim sorarım ona da çok teşekkürlerCanım bende o ağrı bir aydır var, belimin altından kalçama doğru inen Bi ağrı, akşama kadar çoğalıyor uyuduğumda biraz hafifliyor ama hiç geçmiyor, doktora sordum çok normal dedi, ilkçocuğumda olmamıştı bende fıtıktan şüphelerim, yatarken sağ bacağımı kaldırıp oynatırken bile ağrıyor ama doktor normal dedi
Çok şükür tatlı acılar bunlarHiç bi sıkıntı olmadı sağ sağlim doğdu 3460 grolan bana oldu valla
Doktorun bakması lazım yani üzerini tıklayınca isteyen doktor enabıza düşüyor yoksa görünmüyor eğer özel hastanede yapılmadıysa devlet hastanesini adı laboratuvar sonucu diye Google de aratın TC ile bakabilirsinMerhabalar down sendromu ikili tarama testi kan tahlili yaptırdı doktorumda dosya ektedir diyor sürekli fakat göremiyorum ben nasıl görebilirim bilgisi olan var mı aceba
Benim iceriden çürümüştü her ikiside disaridan bakiyorsun ter temiz disDiş bakımını iyi yapacaksın canım fırçalamaydı diş ipiydi falan.
Ara öğünlerden sonra bile suyla çalkalamak en azından .
Kalsiyumu yeterli almak lazım, yoğurt, süt, ayran, peynir günde 3-4 porsiyon tüketmekte fayda var.
Bir de ufak bir çürük dahi olsa büyümeden önlem almak.
Tüm bunlara rağmen çürüyorsa yapacak bir şey var mıdır bilmem![]()
Ayni ben hep soldaMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
İns dolguyla kurtulur canımYanlış mesajı alintiladim ama bende ilk gebeligimde bir diş problemim olmuştu ,dolgu yapıldı doktoruma sordum 3-6 ay arası dis için tedavi yapılabilir demişti .İlk ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama sen yine de danis bakalım doktoruna.
Özelde yapıldı peki teşekkür ederimDoktorun bakması lazım yani üzerini tıklayınca isteyen doktor enabıza düşüyor yoksa görünmüyor eğer özel hastanede yapılmadıysa devlet hastanesini adı laboratuvar sonucu diye Google de aratın TC ile bakabilirsin
Benim de öyledi maalesef. Dışardan nokta kadardı o yüzden erteledim gitmedim doktora. Emzirme dönemi bitsin giderim şimdi ilaç falan kullanamam dedim erteledim. sonunda kurtaramadık dişi.Benim iceriden çürümüştü her ikiside disaridan bakiyorsun ter temiz disDr cok sinsi gitmis demisti
Simdi yine disaridan hic bir problem görünmüyor saglam dis![]()
Benimki sağdan pıt pıtlıyor şimdilikMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
Benimde özelde yapıldı benimkide dosya ektedir yazıyor aradım hemşiresi normal çıkmış sıkıntı yok dedi hiiç üstüne düşmedim değerlerle boğuşmak yüksek düşük insanı yıpratıyorÖzelde yapıldı peki teşekkür ederim
Soldan hissediyorum hem de nasıl yani. Acaba bir gariplik mi var diyordum ilk hamileliğim olması nedeniyle. Sizinkinin cinsiyeti nedir? Kayınvalidem erkek bebek solda durur ondan orda dedi deMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil