- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Benim ilkinde de sag idi bunda da sag ama ilki kizdiMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilkinde de sag idi bunda da sag ama ilki kizdiMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
Bende tam tersi sağ tarafta hissediyorumMerhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
Bana sorulmadı ama ben kız demek istiyorum
Doktor kontrolüm haftaya canim cinsiyetini o zaman öğrenirim insaAlalh Ben de Cook merak ediyorum cinsiyetini bir an önce randevu günün gelsin diye bekliyorumSoldan hissediyorum hem de nasıl yani. Acaba bir gariplik mi var diyordum ilk hamileliğim olması nedeniyle. Sizinkinin cinsiyeti nedir? Kayınvalidem erkek bebek solda durur ondan orda dedi de![]()
Bende de yokHerkes hissediyor bebeğini ben de tık yok![]()
Kıza benzettim
Yaa bana da bir tahminde bulunur musunuz ??18.haftafayim daha öğrenemedim ..Bana sorulmadı ama ben kız demek istiyorum![]()
Nub bilmem kafa yapısı kıza benziyo:)
ben geçen gün 16+5ken ilk kez net hissettim sonra yine hissetmedim. dr bana plasenta öne yerleşmiş ondan geç hissedersin biraz dedi. belki senin de öyledirHerkes hissediyor bebeğini ben de tık yok![]()
tuzlu ılık suyla temizleme dışında bişey yapamıyorum bende de aynı sorun varYa burun tıkanıklığı için önerisi olan var mı 4 gündür zehir oldu geceleri özellikle
Benim de öyle hep tıkalı.Burun spreyi iş görür ama doktor ne der bilmemYa burun tıkanıklığı için önerisi olan var mı 4 gündür zehir oldu geceleri özellikle
Ya burun tıkanıklığı için önerisi olan var mı 4 gündür zehir oldu geceleri özellikle
Ya aynı zaman da faranjit de oldum ikisi kabusa çevirdi hayatımı doktor iliadin de yazdı 5 günden fazla kullanma diye ama kıyamadım zararlı falan yazıyor internetteNazal nem var ezcanede satılıyor bildiğiniz yağlı bir şey ama sprey değil onu kullanıyorum çok tıkalı olursa bayağı nemli tutuyor.Tikaniklik yaşamamiz normal konkalar hormonlara bağlı şişiyor
Spreyler sıkıntı ya valla bıktım bi doğsalardı artıkBenim de öyle hep tıkalı.Burun spreyi iş görür ama doktor ne der bilmem
Ya aynı zaman da faranjit de oldum ikisi kabusa çevirdi hayatımı doktor iliadin de yazdı 5 günden fazla kullanma diye ama kıyamadım zararlı falan yazıyor internette