- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Teşekkür ederim doktorumda erkeğe benziyor ama emin değilim diyor ikidir Eylül de ki kontrole kaldı kesinlikBundan
Erkeğe daha yakın ama emin değilim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim doktorumda erkeğe benziyor ama emin değilim diyor ikidir Eylül de ki kontrole kaldı kesinlikBundan
Erkeğe daha yakın ama emin değilim![]()
Büyük ihtimal kafaya bişey takmışsınız ağrınız sancınız yoksa psikolojik Bi durum kendimden biliyorumkızlar geceleri 3 -4 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum üstelik çalışıyorum sabah 7de kalkıyorum deliricem artık ya benzer durumda olan var mı![]()
Sağlıkla gelsinTeşekkür ederim doktorumda erkeğe benziyor ama emin değilim diyor ikidir Eylül de ki kontrole kaldı kesinlik![]()
acaba sıcaktan mı uyanıyosn. Bana da bazen oluyo ya sıcaktan uyanıyorum ya da wc gitmem gerektiği için. sonrasında zor uyuyorum. sıcak olmazsa uyanmıyorum pekkızlar geceleri 3 -4 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum üstelik çalışıyorum sabah 7de kalkıyorum deliricem artık ya benzer durumda olan var mı![]()
Amin hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsinSağlıkla gelsinbiz cinsiyeti öğrenmeden önce deli gibi meraktaydık. Öğrendikten sonra bir boşluğa düştük. O merak, o heyecan da çok güzel bir şeymiş
![]()
Kız olsa arkadaş gibi büyürler. Erkek olsa evde çeşit olurAmin hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsinkesin olmadığı için bizde merak ediyoruz bir kızımız var ikinci ne olursa mutlu oluruz ama artk kesinleşsin o boşluğa bizde düşelim
![]()
İnşallah çok teşekkür ederimKız olsa arkadaş gibi büyürler. Erkek olsa evde çeşit olur
Hayırlısıyla öğren bizlere de haber ver inşaallah![]()
Hormonlardan canım bu da.Bende aynı durumdayım ben 2 buçuk 3 buçuk arası uyanıp gerip uyuyorum çok sıkıcı bi durum
Canım ogrenince yazarım artık .Erkeğe benzettim canım ama ben kafa yapısından bakıyorum nub daha doğru çıkıyor galiba. Bu kafa yapısına bakmayı kayınvalidemden öğrendim. Bende tuttu bakalım sizlerde ne olacak:) sağlıkla gelsinler![]()
Nub kız. Yüzük kız. Rüyalar kız. Hissiyat kız. Sizde kız dediniz ama doktor erkek dediKayınvalideme göre Kız görünüyor sağlıkla gelsin![]()
Senin bebeği bende çok merak ediyorumNub kız. Yüzük kız. Rüyalar kız. Hissiyat kız. Sizde kız dediniz ama doktor erkek dedibi daha nasip olmadı doktora gitmek. Bir süpriz bekliyorum valla
.
Canimin cok istedigi bi ayran oluyor benim. Cidden ayran diye dort donuylrum o zaman.İyi akşamlar kızlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerinde canınızın çok fazla istediği bir yiyecek oluyor mu?
Ayranı bende çok istiyorum ama ev yapımıCanimin cok istedigi bi ayran oluyor benim. Cidden ayran diye dort donuylrum o zaman.
tam aserme midir bilmiyorum ama aklima gelen yiyecekler de oluyor, isim vermek istemedigim, onlari da o anda olmasa da buldugumda, musait oldugumda yiyorum.
Daha neler öğreneceğim kimbilir şu gebelik dönemi boyunca.mucizelerle dolu bi surecHormonlardan canım bu da.
Hamileliğin sonuna doğru daha çok oluyor uyku problemi, gece sık sık uyanıp uzunca bi süre uyuyamıyosun
Ama bunun nedeni de vücut kendini doğumdan sonraki emzirmeli döneme alıştırmak için yapıyormuş.. malum gece sık sık uyanıp bebeği beslemek gerekiyor
Lütfennn çok merak ediyorumCanım ogrenince yazarım artık .Bakalim tutacak mı
![]()
Ahahha cidden miNub kız. Yüzük kız. Rüyalar kız. Hissiyat kız. Sizde kız dediniz ama doktor erkek dedibi daha nasip olmadı doktora gitmek. Bir süpriz bekliyorum valla
.
Domatesİyi akşamlar kızlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerinde canınızın çok fazla istediği bir yiyecek oluyor mu?