Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa maaşallahKızlar bizde kontrolden geldik 18+1 deyiz normalde biri 19+4 biri 19+6 çıktı kızlarımın 290 küsür de gramları var inşallah böyle devam ederler muz ve kaşar etkisiyle baya kilolanmışlar![]()
Baya büyüdü evet gören soruyor hamile misin diye artıkYaa maaşallahSenin karnın kocaman olmuştur herhalde bi de ikiz olunca
![]()
Bana tek bebeyle 10.haftadan beri soruyorlar herkes anlıyorBaya büyüdü evet gören soruyor hamile misin diye artıkama normalde zayıf olduğum için sadece karnım çıktı kollar yüzümde de fazla bişey yık şuan için inşallah oralara almam
![]()
Şuan 6-7 kilo arası aldımBana tek bebeyle 10.haftadan beri soruyorlar herkes anlıyormaaşallah bi de kaç kilo aldın ikizlerde çok alınıyomuş
Ve Su içmeye de alisiyorsunuz ,şimdi ben az içsem hemen duduaklarim kuruyor,en az 16-17 bardak içiyorum . Bence gebelik içinde saglikli
Bu gebeligimk cok cok isteyerek yptik ama dun gece neredeyse agliyacaktim tum yasadiklarinizin aynisini yasiyorum ins kisa surer tabi yavrumun cani sagolsunda yine katlanirim
Çıktı çıktı bayada coktu:/
Suan ne durumdayîm bilmiyorum tahlil tekrarlamadigi icin
Ama ben 2. Tahlili kendi istegimle yaptırmıştım kötüye gittim çünkü
Ama simdi sukur agrim sızım yok
İns sizinkide geçer
Cok gecmis olsun
Bol su önemli
Ben de hem tek kullanımlık kullandım bugünde antibiyotik bitti bakalım sürekli su içiyorum arada da limonlu su. İnşallah geçerBen idrar yolu enfeksiyonu oldum canım, doktor bir şase verdi ,tek doz ,suya katıp gece içtim ve bir hafta boyunca ölçerek günde 4-5 litre su içtim ama hiç aksatmadan,evden çıkmadım çünkü çok tuvalet ihtiyacı oluyor ve bir hafta sonunda tahlil yaptırdım tertemizdi ,insan su içtim sanıyor ama olctugunuzde aslında az ictiginizi farkediyorsunuz. Size tavsiyem bu şekilde yapın, günde hiç aksatmadan 22-23 bardak su için ama hiç aksatmayin bir hafta sonu bakın enfeksiyon bitecek
Ben de hem tek kullanımlık kullandım bugünde antibiyotik bitti bakalım sürekli su içiyorum arada da limonlu su. İnşallah geçer
Süt kanalları açılıyordur, ilk hamileğimde benimde çok sızlamıştı,Kızlar günaydın, iyi hafta sonları
Benim sağ göğsümün altı içerde sanki yara varmış gibi acıyo yanıyo. İçerdem derim mi açılıyor acaba ondan olabilir mi?
O da bende çıktı hamilelikteKızlat tiroit problemi olan var mı?
Ya göğüslerim ilk zamanlar cok sızlıyorduSüt kanalları açılıyordur, ilk hamileğimde benimde çok sızlamıştı,
Yaa masalllah tebrikler kizlarKızlaaar bizim de cinsiyetimiz belli oldu. Erkekmis
Cin takvimi: Tutmadı
Ramzi: Tutmadı
Nub: @Ikra meyra tuttu, T tulperde tutmadı
Kafatası teorisi:Rhea Silvia tutmadı
Yüzük testi: Tuttu
O çok normal hamileliğin ilk zamanlarında oluyor, bazısında hiç olmuyorYa göğüslerim ilk zamanlar cok sızlıyordu
Büyümüştü ama simdi normale döndüler
Sızı filan da kalmadı
Normal mi acaba?
Kime sorsam erkek olacak maşallah maşallah benimde oğlum olacak hayırlısı ile Çin takvimi erkek diyordu zaten
9. Aya kadar çekecek miyim peki?Süt kanalları açılıyordur, ilk hamileğimde benimde çok sızlamıştı,
Aa evet kafanıza göre bırakmayın beni her ay çağırdı bu ay gidemedim ondan endişeliyim. 10 gün sonra gelcek dr da izindeymişO da bende çıktı hamilelikteilac kullanıyordum ama bitti acaba surekli kullanacak miyiz? Carsamba dr a gidecegim ama bugun alıp kullanmaya devam etsem iyi olacak galiba
Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.