Salı günü gideceğim canım aslında hiç gidesim yok.. geçen kontrolden sonra travma oldu bende korkuyorum yine kötü şeyler duyacağım diye.
Ama bi yandan da artık bi sonuca varılsın istiyorum. Bakalım Allah büyük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü gideceğim canım aslında hiç gidesim yok.. geçen kontrolden sonra travma oldu bende korkuyorum yine kötü şeyler duyacağım diye.
Kasık ağrım devam ediyor canım kasılma mı onuda bilmiyorum üstüne birde covit oldum![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın..Kasık ağrım devam ediyor canım kasılma mı onuda bilmiyorum üstüne birde covit oldum![]()
Allah sabır versin çok zor beklemek az kalmış 2 gün sonra gidip inşallah rahatlayıp gelirsin. En azından kötü şeyler duyacağım diye beklemektense gidip rahatlaman daha iyi. İnşallah her şey yolundadır güzel haberlerle çıkarsınSalı günü gideceğim canım aslında hiç gidesim yok.. geçen kontrolden sonra travma oldu bende korkuyorum yine kötü şeyler duyacağım diye.
Ama bi yandan da artık bi sonuca varılsın istiyorum. Bakalım Allah büyük![]()
Salı günü gideceğim canım aslında hiç gidesim yok.. geçen kontrolden sonra travma oldu bende korkuyorum yine kötü şeyler duyacağım diye.
Ama bi yandan da artık bi sonuca varılsın istiyorum. Bakalım Allah büyük![]()
oÇok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın .Aşı olmuş muydun acaba? Zencefil bal öksürük için iyi geliyor ama gebelikte zencefil tüketilir mi bilmiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım.Kasık ağrım devam ediyor canım kasılma mı onuda bilmiyorum üstüne birde covit oldum![]()
Allah sabır versin çok zor beklemek az kalmış 2 gün sonra gidip inşallah rahatlayıp gelirsin. En azından kötü şeyler duyacağım diye beklemektense gidip rahatlaman daha iyi. İnşallah her şey yolundadır güzel haberlerle çıkarsın![]()
İnşallah dediğiniz gibi olur ama benim pek umudum yok.. yoruldum duyduğumdan beri araştırmadığım yazı kalmadı. Yabancı kaynakları bile didik didik ettim. Benim durumumda olanlar genelde trizomi 18 belirtisiymiş o da pek yaşamla bağdaşmıyormuş.. sanırım amniyosentezi kabul edeceğim bu doktor da isterse.Canım belirsizlik daha çok yoruyor insanı . Öyle de böyle de kabulün zaten minnak kuzu.En azından sonuç bilinir.Belki de umduğun gibi olmayacak .
İnşallah canım inşallah. Bende de aynı korkular var. Kendimi pozitif düşünmeye itiyorum ama düşüncelerime engel olamıyorum. Çok şükür seninki biraz daha kilolu doğmuş ve kuveze ihtiyacı olmamışÇok geçmiş olsun cnm Allah sifversin bol bol c vitamini almaya çalış umarım hemen atlatırsın
Amin inşallah cnm hepimiz alırız sağ salim kucağımıza. Bnm kızım da da kullanmama rağmen son ay hiç kilo almamıştı bir hafta mühlet vermişti doktor gene almayınca acil sezeryan ile alındı kan akışı sağlanmiyor artik diye 2650 doğdu bnm kızım çok şükür kuvezde kalmadı bnde sasirmistim ignemi hapimi kullanmama rağmen hala nasıl böyle oluyor diye inşallah bunda olmaz ikimizde yaşamayız o sorunu küçük doğduğu için çok korkuyordum ben parmaklarını sayiyordum sürekli sanki eksilecek ama işte o kafa başka korkuyordum her an biyerine bsey olacak diye Allah bidha yaşatmasın braz toplu dogsunlar
Ben üç tane kayıp ettim canım üçüncü de hap ve iğne başlandı ama iğnenin dozu düşük tutuldu onuda kaybettim o ara genetik testlerim yapılmıştı sonuç genetik pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı 4.gebeligim yani kızımda hap ve daha yüksek doz iğneye başladık çok şükür kucağımıza aldık ama kucağıma alana kadar asla sevinmedim sevinmedik bir türlü bişey olacak diye bunda nedense rahatım olacaga çare yok diye düşünüyorum yiyecek ekmeği varsa her türlü doğup hayata tutunuyor kızım yasitlarini geçti bile boy kilo da maşallah ben nasıl büyüyecek diyordum ama hiç korkma sende nasipten öte köy Yok. Keseyi görür görmez iğneye başladım cnm ben hemenİnşallah canım inşallah. Bende de aynı korkular var. Kendimi pozitif düşünmeye itiyorum ama düşüncelerime engel olamıyorum. Çok şükür seninki biraz daha kilolu doğmuş ve kuveze ihtiyacı olmamışinşallah sağlıkla kucağımıza alırız canim.swn iğne ve hapini birinci hamileliğinde ilk zamanlar mi kullanmaya başlamıştın canim.
Dr bana zencefil cayi mide bulantılarına iyi gelir icebilirsin ara ara demistiÇok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın .Aşı olmuş muydun acaba? Zencefil bal öksürük için iyi geliyor ama gebelikte zencefil tüketilir mi bilmiyorum![]()
Allah şifa versin, inşallah biran önce atlatırsınızÇok kötü malesef öksürük var öksürrükçe kasıklarım dahada ağrıyor birde kas ağrım var
Cok gecmis olsun. Taze zencefil limon ve kabuk tarcini sicak su ile demleyin icin cok faydasi olur . Biran once atlatmaniz dilegiyle...Çok kötü malesef öksürük var öksürrükçe kasıklarım dahada ağrıyor birde kas ağrım var
Peki nerden aldınız ? İnşallah bende denicemMerhaba, ben denemiştim kızımda, şükür faydalı oldu, annem suya koymuştu hastanede. Meryem süresini okudu, çok detayını bilmiyorum ama faydası oluyorşimdi ki doğumda da faydalı olacak inşallah
ayrıca her gün okumak da faydalı.
Arkadaşın bahsettiği ot yenilen ya da çay yapıp içilen bir ot değil arkadaşlar..
Eskiden doğum başladığında suyun içine koyulup doğum yapılan odada tutulurmuş.
Doğumu hızlandırdığı ve kolaylaştırdığına dair inanç var.
Kasıkta batma genelde fıtık olarak bılınıyor ama sen genede bi doktoruna danış . Daha yeni kuzenımın başına geldı ilkten doktor damar tıkanıklıgı dedi sonra başka doktora sevk etti fıtık varmıs .İyi geceler ben birseyi merak ediyorum. 16.haftadayım. Bebeğimin hareketini ağrı olarak duyuyor olabilir miyim? Kasıkta batma kasılma gibi yoksa altında yatan başka sebep mi vardır önümüzdeki cumartesi benm kontrolüm daha önce mi gitsem bilemedim yasayan var mı?
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallahEvet ilk doğumumda getirttim Umreye giden tanıdığımızdan ben şifasına etkisine inananlardanım doğumum kolaylaştırdı bence...
Bu haftada dr rahim yukarı ayrılıyor demişti gerginlikten olabilirİyi geceler ben birseyi merak ediyorum. 16.haftadayım. Bebeğimin hareketini ağrı olarak duyuyor olabilir miyim? Kasıkta batma kasılma gibi yoksa altında yatan başka sebep mi vardır önümüzdeki cumartesi benm kontrolüm daha önce mi gitsem bilemedim yasayan var mı?