Benim bu ust uste 2. Hamilelik oldugu icin bunda daha tecrubeliydm hic gecsin gecsin diye beklemedm 14den snr azalirsa ne ala diodm cnk ilkinden tecrubeliydim. Ilkinde kimisi 12de biter diodu gun sayiyodm bitmeyince daha demoralize oluyodm snr dr 14den snr genelde gecer dedi yine gecmedi insan o sekilde daha kotu oluyo tavsiyem fazla ona odakli yasama kusmaya onlem olarak yaninda mesela poset fln tasi ya da kotu olmani engelleyecek seyler yapmaya calis ama ona odaklanma hele evdeysen cikamiyosan insan daha cok kafasina takiyo hakkaten ama bi mesgale bulup kafayi bulantidan uzaklastirmak lazim. Ben bu sene min. 4 ay boyle giderim belki9 ay bile giderm dye sartladm kendimi is de yogundu, arabamda posetle gttm geldm cok kusup bi de su icemez olursam hic direnmeyip direk seruma gttm ama hic of bitmedi biktm fln diye dusunmemeye calistm inan kendimi tutmayip evde yere kustugm bile oldu umrumda olmadi esya benm kusmuk benm temizleyen de benim nihayetnde:) rahat olunca daha rahat gecio zaman. Allah yardimcin olsun onemli olan bebisler saglikli olsn