Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın merak etmeKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dua edeceğimKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsınKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Çok geçmiş olsun tansiyonunuz kaç çıkmıştı idrarda protein mi bakıldı bendede tansiyon takibi yapılıyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tut, inşallah her şey sen ve bebişin için yolunda ilerler,dualarım sizinleKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Benim gecen seneki preeklampside tam midemin oralarda bi agri olmusti mide gazi sanmistm bi turlu gecmemisti. Midedeki agriyla birlikte omuzlar ve basa dogru agri, sanki omuzlarinizda agirlik varmis gibi bisey olursa dikkat. Benim de o agrinin aksamina tansiyonum gorulmustuGeçmiş olsun canım tansiyon dışında karın ağrısı da mı yapıyormuş, iyi fark edip gitmişsin doktora erkenden.
Kızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Çok geçmiş olsun. Haftanız Allah'tan ileride. Moralinizi bozmayın bebeğiniz karninizda gelişmiştir. Bir iki hafta daha sabretseniz bu süreci atlatmış olursunuz. Merak ettiğim bir kere mi oldu bu durum yoksa daha önce de olmuş muydu (karın ağrısı ve tansiyon yüksekliği)Kızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Ozellikle kulak ici ates olceri kaynatman lazimTemizlik uzmanı arkadaşlar size bir soru=) Bu gelen tırnak makası tarak kulak içi ateş ölçer.. bunları nasıl dezenfekte etmek gerek? Yani tırnak makasıyla tarağı yıkayabilirim gerçi de ekstra bunlar da kaynatılmıyo dimi=) Ateş ölçeri temizlemeye gerek var mı? Hani koroplastları bile temizledik şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorm![]()
Kızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Temizlik uzmanı arkadaşlar size bir soru=) Bu gelen tırnak makası tarak kulak içi ateş ölçer.. bunları nasıl dezenfekte etmek gerek? Yani tırnak makasıyla tarağı yıkayabilirim gerçi de ekstra bunlar da kaynatılmıyo dimi=) Ateş ölçeri temizlemeye gerek var mı? Hani koroplastları bile temizledik şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorm![]()
Aaa karın ağrısı mı bak bunu duymamıştım benm idrarda protein çıkmıştı ama sonra düzeldi şimdi yine tansiyona bakıyorum ara ara peki bebeğin hareketlernde bi farklılık oldu mu cnm merk etme dualarımız seninle zaten Yaşam sınırına geldi çok şükür bebeğin de atlatrsnz inşKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Klasik kaynana işte çok takılma. Benim kv ilk kızımda eline verdik ultrason görüntüsünü eşim sordu kime benziyor diye daha resmi anlayamadan oğluuuum dediYa normalde takmayacağım şeylere takıyorum ultrason resminde kızımı eşime benzettiler kaynanam kayınpederim ayyy telefonda bir neşe bir neşe sinir oldm haaa normalde iyimsn falan filan der kapatırdı alllahııımm zılgıt çekmediği kaldı bir de sana hiç benzeyen yanı yok oğlumu almış koymuşsun oraya demez miiiya sağlıklı mı nasıl diyen yok tek dert oğullarına benzesn
♀
kolonya mantıklı geldi bana da. En iyi dezenfektan zaten 2 senedir her şeyimiz oldu kolonyaOzellikle kulak ici ates olceri kaynatman lazimwala bende anneme sordum tirnak makasi tarak gibi seyleri asla kaynatma dedi bol kolonya ile yika sonra beklet bol su ile durula ve kurula dedi ama henuz Yapmadim bisi belki farkli bakis acilari cikar bekleyelim bakalim.
Hatta bu kol ve ayak bilegine takilan corap gibi oyuncaklar varya onlari bile yikama kolonya ve duru su kullan dedi ama
Geçmiş olsun neyse ki erken fark edilmiş riskli zamanları atlattık zaten inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Tansiyonunuz kaç çıkıyor? Karın ağrısı var demişsiniz oda mı belirti acabaKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Ya erkek olcağını duyunca bnm annem de hemen dayısına benzesin dedi bence de benzesin dayısı bana göre dünyanın en tatlı bebeğiydi, ama ben kocamı da çok seviyorum tabi ona da benzeyebilir ama annem için benm kocam mı onun oğlu mu tabi ki oğlu=) herkes kendi çocuğunun bebekliğini özler. benim kayınvalidem gördüğü her sarışın çocuğu ya da abi-kız kardeş çocuk görsün hepsini kendi çocuklarının bebekliğiymiş gibi sever ay ay aynı oğlumun-kızımın küçüklüğü diye sever. Benim çocuğumu da öyle seveceği kesin.Klasik kaynana işte çok takılma. Benim kv ilk kızımda eline verdik ultrason görüntüsünü eşim sordu kime benziyor diye daha resmi anlayamadan oğluuuum dedibiz bir kahkaha patlattık eşimle kızım tıpatıp bana benziyordu herşeyiyle doktor bile söylüyordu senin minyatürün diye. Kız 3 yaşında hala der oğlumada benziyor işte diye kaynım verir ağzının payını neyi zorluyorsunuz işte aynı annesi diye. Hayır ha sen ha babası ne farkeder ki kime benzediği sonuçta tek başımıza yapmadık bu çocuğu. Öyle söylemlerde hep beni tam benimsemediklerini hissediyorum başka bi açıklaması yok çünkü
Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.Temizlik uzmanı arkadaşlar size bir soru=) Bu gelen tırnak makası tarak kulak içi ateş ölçer.. bunları nasıl dezenfekte etmek gerek? Yani tırnak makasıyla tarağı yıkayabilirim gerçi de ekstra bunlar da kaynatılmıyo dimi=) Ateş ölçeri temizlemeye gerek var mı? Hani koroplastları bile temizledik şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorm![]()