• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir de benim bebeğin yediği ağzına geliyo sanki böyle bi öğüresi var ağzından da köpük çıkarıyo neden acaba ya
Reflüsü olabilir canım. Emdikten sonra dik tut. Mama veriyorsan hava da yutuyor olabilir. Ya da mama veya süt çok geliyordur fazlasını öyle çıkarıyordur.

Atak haftasında mı acaba

Ben prima ile başladım baktm çok pahalı eşime dedim istersen başka bir şey al, sleepy aldı berbat bi paketi zot ettim hep pişik ve taşma. Bitince acil bana bimden bez getirdi jenny willy mi ne, nasıl memnun kaldım dedim valla böyle devam ederse bundan al 4. paketi bitiyor bir keze sızma taşma pişik olmadı. Fiyatıda çok uygun içim acımıyor. Öyle sık değişmemde gerekmedi. Kaka yaptıkça değişiyorum. Deneyin bence

Bana kızım çok hafif daha 5 kilo olmadı ondan ağrı yapmadı ama ağırlaştıkça yapar. O zamanda eşim taşır 😅 chicco kanguru var bende oğlumdan kalan o bir felaket çok kötüydü ağru yapıyodu ama sling daha güzel
Bizde pisik yokta ozellikle geceleri cok sızıyor 3 saate bir degistirdim yatakta mahvoldu👿
Allahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin 🤣🤣🤣
Amiiinnn aminnn binlerle amin😅😂
Dün beline değil enseye kadar çıktı kakası daha ne olsun 🥵 yapar yapmaz açmama rağmen. Prima siparişlerim geldi, elimdekiler bitince geçicem.. bunda 10 değiştiriyorsam 5 çişli bez değiştiririm prima da en azından sızdırmaz
Bende bitireyimde artik bir ay daha sabir😂
Yeni arayışlara gireyim
Aslinda prima civilde cok indirimdeydi nerdeyse aynıydı
Ben bakarken esim slepy alip kasaya gitmis bile🥴
Bende Prima ve bim in dediğiniz marka bezini kullanıyorum memnunum da gece Prima bağlıyorum taşar diye korkuma gündüz hep bin markasininkini bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum pişik falan olmadı tasma iki kere oldu oda bnm haramdan pipiyi yukarı doğru vermiş bol bağlamışım bezi o yüzden
Bu bezide deneyeyim
Cok kisiden duydum iyi diye😅

Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı🥴
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde
Sağma makinalarının en iyisi dahi bebek kadar süt çıkaramaz. Sütünüz daha fazla makinanın çıkardığı o kadar oluyor içiniz rahat olsun.

Merhaba hanımlar hepinizin bebeği hayırlı olsun. Nasip olursa 3 ay sonra ben de 2. bebeğimi kucağıma alacağım.Size sormak istediğim bir kaç şey var.
İlk kızımı 1.5 yıl önce kucağıma aldım.Onda prima premium care ve uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil kullandım.Memnun da kaldım hiç bir zaman pişik olmadı.( 2 aylık olunca da gündüzleri minies geceleri prima kullandım)
Şu an primanın içeriği bana biraz değişmiş gibi geldi.Kızım 5 numara kullanıyor sabah uyandığında sızdırıyor aldığım bez 2 haftadır. Bazı kişilerden de benzer şikayet aldım hatta 1 numaranın pişik yaptığından bahsettiler. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?
İkinci bebeğime de alacağım ama pişik vs duyunca tedirgin oldum.Siz hangi bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz ?

Evet gerçekten de biraz takip gerekliymiş.. Demek ki kucağına aldığında hayattan kopuyor sizinki😅 Çocuğa bakmak yerine donup kalıyor herhal😵‍💫

Beceremiyor kayıyor elinden tutamıyor.
Gözlem yeteneği de yok nasıl yaptığımıza bakmadığı için öyle odun tutar gibi bebeği tutuyor.

Burnu tıkandığı için uyuyamıyor çocuğum ya huysuz falan değil ☹️
Hırıldarken kaldırdım pıtpıt yaptım yatırdım uyumaya devam etti. 3 saattir aynı şekilde kucağıma alıp yatırıyorum devam ediyor uyumaya.
Kulak burun Boğaza götürmem lazım açamıyorum burnunu.

Merhaba hanımlar hepinizin bebeği hayırlı olsun. Nasip olursa 3 ay sonra ben de 2. bebeğimi kucağıma alacağım.Size sormak istediğim bir kaç şey var.
İlk kızımı 1.5 yıl önce kucağıma aldım.Onda prima premium care ve uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil kullandım.Memnun da kaldım hiç bir zaman pişik olmadı.( 2 aylık olunca da gündüzleri minies geceleri prima kullandım)
Şu an primanın içeriği bana biraz değişmiş gibi geldi.Kızım 5 numara kullanıyor sabah uyandığında sızdırıyor aldığım bez 2 haftadır. Bazı kişilerden de benzer şikayet aldım hatta 1 numaranın pişik yaptığından bahsettiler. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?
İkinci bebeğime de alacağım ama pişik vs duyunca tedirgin oldum.Siz hangi bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz ?

Islak mendil kullanmıyorum. Sadece sırtına kadar kaka çıktıysa kabasını ıslak mendille alıyorum poposuna kullanmıyorum.

prima premium çare pişik yapmadı.

Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı🥴
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde

Baya iyi değil mi? Fazla çıkmış emzirmeden sonra. Fazlasını bebek içmiştir. Nazar değmesin maşallah

Çocuğa en çok nazarı anne baba değdiriyo ya yemin ederim güzel uyuyoruz gece 4 saat uyuyo sabah da emip geri uyuyodu ay ne rahatım diyodum hay dilimi ....... gece de uyumadı doğru dürüst sabah da 🤦🏻‍♀️ Benm uykum kaçtı şimdi uyudu mışıl mışıl

Aynı şeyi ben de düşünüyorum.
Annem çok fazla paylaşım yapıyor. Dedim nazar değdiriyorsun çocuğa çok anlatıyorsun çok paylaşıyorsun. Ben böyle düşündüğüm için de nazar değer.
Öyle dedim diye bütün resimlerini silmiş sosyal medyadan 😕

Burnu tıkandığı için uyuyamıyor çocuğum ya huysuz falan değil ☹️
Hırıldarken kaldırdım pıtpıt yaptım yatırdım uyumaya devam etti. 3 saattir aynı şekilde kucağıma alıp yatırıyorum devam ediyor uyumaya.
Kulak burun Boğaza götürmem lazım açamıyorum burnunu.
aynısı benim bebeğimde var. hoş bu aralar daha iyi . ama önceleri resmen çocuk nefes alamadığı için gece ağlayarak uyanıyordu. bende serum fizyolojik + manuel aspiratör yapıyordum. çok temizlemese de nefesi biraz rahatlıyordu. en korktuğum şey bu gece nefes alamamasıydı. banyo sonrası burunları biraz rahatlıyor sanırım. sen hiç takip ettin mi?

aynısı benim bebeğimde var. hoş bu aralar daha iyi . ama önceleri resmen çocuk nefes alamadığı için gece ağlayarak uyanıyordu. bende serum fizyolojik + manuel aspiratör yapıyordum. çok temizlemese de nefesi biraz rahatlıyordu. en korktuğum şey bu gece nefes alamamasıydı. banyo sonrası burunları biraz rahatlıyor sanırım. sen hiç takip ettin mi?
Banyo biraz iyi geliyor. Her gün yaptıramıyorum annem gelince yıkıyoruz.

Bizde pisik yokta ozellikle geceleri cok sızıyor 3 saate bir degistirdim yatakta mahvoldu👿

Amiiinnn aminnn binlerle amin😅😂

Bende bitireyimde artik bir ay daha sabir😂
Yeni arayışlara gireyim
Aslinda prima civilde cok indirimdeydi nerdeyse aynıydı
Ben bakarken esim slepy alip kasaya gitmis bile🥴

Bu bezide deneyeyim
Cok kisiden duydum iyi diye😅
Migros ve ebebek in bezlerine de iyi diyorlar. Hatta ebebek in bezi için kötü yorum yapanı hiç duymadım

Aynı şeyi ben de düşünüyorum.
Annem çok fazla paylaşım yapıyor. Dedim nazar değdiriyorsun çocuğa çok anlatıyorsun çok paylaşıyorsun. Ben böyle düşündüğüm için de nazar değer.
Öyle dedim diye bütün resimlerini silmiş sosyal medyadan 😕
Benim annem de telefonda herkese şöyle emiyo böyle güzel emiyo iştahı iyi sütü iyi maşallah tosun olcak bu oğlan güzel kilo alıyo falan diyodu anne öyle deme diyodum soranlara uyumuyo emmiyo diceksin sütü yok diceksin diyodum 😂

Ya bende de sling var aslında hic denemedim
Denesem mi
Gerci benimkide kurtlu evin icinde slingle
Durmaz
Dışarısı icinde zaten hem kucuk hava soguk

Hadi bende buldum bi tane

Dun aksam 80 e de vardi ama bulamıyorum
Temiz görünüyor ama
İns temizdir
Gelincede babamız hakkını verir 😄

Ooo buda cok ergonomik gözüküyor
Bu daha pahalıymış
Birde uretimi yok sanki
Hic bi yerde stok yoktu
Gule gule kullanin bacim🥰

Gidip yine koca bir paket slepy aldım
İyi mi
Cok pismanim cok
Geceden beti 3. Kıyafet değişimi yaptım 😵‍💫
Şu an bilmiyorum canım ben 4 yıl önce almıştım hepsiburadadan almıştım baktın mı oraya?

Back
X