- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dustan sonra rahatladigi icin ici uyumustur korkma kendine telkin ver soguk kanli olmak zorundasin bebegin icin kusunca hemen yatirma geri bi 5 dk dik tut emi. Ahhh annelikkk benimde aklim cikiyor bazen gecen altini degisiyorum bizim bacagina degdi nasi bi ciglik atarak aglamaya basladi bi anda esime bagirdim kos cocugun ayagini kirdim dieMasaji banyodan snr kendimce yapmaya calisiyodm ama bazen agliyo yapamiyorm. Bugun banyodan sonra havluya sararken kusmugu bogazina kacti tikandi birkac defa oksurdu ben de normalde sogukkanliyimdr ama soz konusu cocuk olunca nutkum tutuluyo ters cevir vur cocuga dimi oyle kalakaldm sirtina vurdum sadece sonra kendini kurtarinca acaip aglamaya basladi annelik ne kdr zor sinirlerim 10 saniye icinde yiprandi. Bisey olmamistir dimi olayin ustune 10 dak sevdim giydirdm giyinirken de hep agladi bitap dustu emiyo suan guya ama ememiyo ici uyudu cocugun
Benim kizimda biberona alışmıştı önce biberonu veriyordum arkasından hemen memeyi verince tutuyorlar bide böyle dene istersenBilmeden tecrübesizlikten biberon vermiş oldum ilk günden beri süt gelince de iş işten geçti alışmış oldu genede biberon vermeden önden yarım saat meme alsın diye uğraşıyorum daha başaramadım maalesef
Biberonu biraz verip öyle mi memeyi vereyim yoksa biberonda doysun doymuşken mi deneyim vermeyiBenim kizimda biberona alışmıştı önce biberonu veriyordum arkasından hemen memeyi verince tutuyorlar bide böyle dene istersen
Yani çok aç olduğundan mı huzursuzlanıp almıyor doyurup mu denemek lazım demek istedimBiberonu biraz verip öyle mi memeyi vereyim yoksa biberonda doysun doymuşken mi deneyim vermeyi
Benimde sutum cok az mama kabul etmiyor bazen ben once memeyi veriyorum sakinleyince mememe yapisik sekilde tutup biberonu veriyorum sizde tam tersini uygulayin once biberon ama meme ciplak yuzu memeye yapisik olsun kokusunu alsin cekip memeyi agzina verin bir kac gun bu islem sonrasi bence daha duzelir .Biberonu biraz verip öyle mi memeyi vereyim yoksa biberonda doysun doymuşken mi deneyim vermeyi
Ben 3 kere veriyorum ona rağmen bazen oluyor ama idare edebiliyor çıkartabiliyor yaniSab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedim
Atak döneminde de olabiliriz 40. Haftaya göre hesapladım da girmiş bulunmaktayız.Ben 3 kere veriyorum ona rağmen bazen oluyor ama idare edebiliyor çıkartabiliyor yani
Uyurken nasıl kundakladınKızlar bebeğin kollarını kundaklayınca daha uzun uyuyormuş ya ben istemiyor diye yapamıyordum ama 2 gündür uykuya dalınca kundaklıyorum uzun uyuyor hatta dün gece 6 saat uyudu o şekilde kesintisiz ilk defa ben de uyuyakalmışım ama açlıktan bağırarak uyandı memeyi bi kapışı var tek seferde yapıştı yavrum![]()
Emzirirken uyuyor, yatağına koymadan kundaklayıp yatırıyorum.Uyurken nasıl kundakladın6 saatte çokmuş tabii bağırır
![]()
Biberonu biraz verin sonra hemen memeyi teklif edinBiberonu biraz verip öyle mi memeyi vereyim yoksa biberonda doysun doymuşken mi deneyim vermeyi
Bize de bı toz verdiler üç yaşında kızım onu bir ay kullandık düzenli çocuğun hiriltisi düzelmişti bitti yeniden başladı size de çok geçmiş olsun yarın dediğin saatte mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim cnmTam 4 e 2 3 kala sisteme gir ve sayfayi yenileyerek bekle sjistem tam 4 te yenileniyor bu sekilde dusurduk biz esim mhrs sayfasindan ben telefondan saldirdik resmen telden aricaksanda 182 yi 2 kala flan ara anca baglanir sistem. Gercekten cok zor. Bakirkoy sadi konuk hastanesinden alabilirsen 1 kere alman yeterli sonraki kontroller icin hrandevu almana gerek kalmiyor ama ben doktorda. Nefret ettim oraya goturmuyorum. Alerjik astim belirtisi vala benimkinde surekli ust solunum yolu enfeksiyonu oluyordu gittigimiz sabit devlet doktoru vardi o yonlendirdi ige lere flan bakildi en kucuk usutmede cocuk surunuyordu tikanma vs yoktu hic ama alerji testleri yapildi ev tozuna ciddi alerjisi cikti cok az derecede sute ki bunu onemsemedi ve bunlar sonucunda alerjik astim tanisi konuldu. Bunlar sonucunda cigneme tableti kullaniyor hava vs almiyor bi tek grip vs oldugunda hava takiyoruz ki ilerlemesin...
Ne kadar çok bize sabah öğle akşam 4 er damla dedi doktor aynı ilaca çocuk gazlanio demekki yetersiz gelio bnde sizin ki gibi bir deneyeyim bakalım ise yaracak miSab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedim
Gunde 5 kez 8 damla hatta 10 kez bile verulebilio demisti bana doktorum ama ben gunde 3 kezi gecmedim cikartabilse de sancilaniyo yine de ben bgn hic vermedim bi de bunu deneyecegim. Dun vermedim cocuk butun gece uyanmadi ama hep kendinj ordan oraya atti kivrandi durdu kendi gozu kapaliydi guya uyuyodu ama ben uyuyamadm tum gece at kisneme sesi yaptiBize de bı toz verdiler üç yaşında kızım onu bir ay kullandık düzenli çocuğun hiriltisi düzelmişti bitti yeniden başladı size de çok geçmiş olsun yarın dediğin saatte mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim cnm
Ne kadar çok bize sabah öğle akşam 4 er damla dedi doktor aynı ilaca çocuk gazlanio demekki yetersiz gelio bnde sizin ki gibi bir deneyeyim bakalım ise yaracak mi
yaa belli biliyo musun.. dün kıyameti kopardı benimki, mümkünatı yok uyumuyo. gece 12de uyudu şaka gibi.. sen 2 aylıksın gece 12de uyumak nedir yaniAtak döneminde de olabiliriz 40. Haftaya göre hesapladım da girmiş bulunmaktayız.![]()
benimki 4-5 kere ortalama daha fazla yaptığı da oluyoKizlar bi de sadece anne sutu alan bebekler gunde kac kaka yapiyolar. Benimki belki gunde 10 kaka yapiodur sayamiyorm artik