- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de öyleydi ama dün sadece 1 kere yaptı endişeleniyorumKizlar bi de sadece anne sutu alan bebekler gunde kac kaka yapiyolar. Benimki belki gunde 10 kaka yapiodur sayamiyorm artik
Sağdıģın sut temiz canım endişelenme verebilirsin emziremediginde mutlaka sağ o süt göğüste kaldığı zaman o sertlik olur o sertliğin açılması içinde bol bol göğsüne masaj yapip sagim yapman lazımEvet topak topak memede sertlik bar emziremedim sağmaya da vakit buldukça yapıyordum ondan oldu heralde şimdi sagdıklarımı vermeden dökeyim mi gece bilmeden verdim çocuğu doktora götürmek gerekir mi
Karantina süresi bi haftaya düştü diye biliyorumGunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum![]()
Bunu doktora sormuştum yenidogan bebekler bu şekilde burunlarını temizliyorlarmış benimkinde sürekliGünaydın hanımlar. Bebeğiniz hapsurdugunda biraz sıvı burun akintisi(sümük) çıkan vvar mi grip olacak diye korkuyorum.
Bu arada sanırım regl oldum. Birinci çocuğumda 9 ay regl olmamıştım çok şaşırdım hemen oldum![]()
Teşekkür ederim bol bol sağıp vereyim inşallah gecerSağdıģın sut temiz canım endişelenme verebilirsin emziremediginde mutlaka sağ o süt göğüste kaldığı zaman o sertlik olur o sertliğin açılması içinde bol bol göğsüne masaj yapip sagim yapman lazım
İlk zeka kartları diye ara seçeneklere bakabilirsinSiyah beyaz kartların linkini verir misiniz ben acemi anneyim lütfen![]()
Ben beş yıl önce almıştım. Google ye "sevgili bebek zeka kartları " yaz 0-48 aya kadar dahi bulabilirsinSiyah beyaz kartların linkini verir misiniz ben acemi anneyim lütfen![]()
Çok sağol canım tedirginligim geçti.Karantina süresi bi haftaya düştü diye biliyorum
Bunu doktora sormuştum yenidogan bebekler bu şekilde burunlarını temizliyorlarmış benimkinde sürekli
hapşırıyor.
Evet topak topak memede sertlik bar emziremedim sağmaya da vakit buldukça yapıyordum ondan oldu heralde şimdi sagdıklarımı vermeden dökeyim mi gece bilmeden verdim çocuğu doktora götürmek gerekir mi
Bnde de alerjik astım WarEn son doktor bize ailede varsa bu kacinilmaz bir son diyor... Bizde babaannede anneannede astim hastasi tek tesellim çocukluk astımı 10 12 yasinda bitiyormus.... Aslina bakarsan astim diyemem bence tıkanma vs yok dedigim gibi tek sorun sık hastalanmasi ust solunum yolu enf. 1 1.5 ayda bir antibiyotik kullanmak zorunda kaliyor. Ama hamdolsun bir kac gun evvel hastalandı ama antibiotiksiz atlatiyoruz suan.... Ah aklima geldi keciboynuzu ozu vermeni tavsiye ederim biz cok fayda gorduk birde bulabilirsen çam kozalak pekmezi astim vb hastalıklara birebir. Ben keçiboynuzu pekmezini tercih ediyorum ( cam kozalak agir gelecekmiş gibi dusunuyorum nedense veremiyorum bir turlu )
Ayy canım dungece uyuya kalmışım çocuk memeden kendini çekmiş Allah'tan bsey olmamış birdha gözümü asla kapatmam dedim ama insna engel olamıyor uyku yorgunluk öyle ağır basıyor çok dikkat etmek lazım. Bnde asla bırakıp gidemem bir saat babası parka götürse aklım hep onlarda napti dustumu acaba bsey oldumu diyorum aslında yanlış yapioruz ama engel olamıyorum kendimeYok beee uyuyo diyen dilime uyandi bilememede uzaniyorum emzik eder simdi.... Napimmm bole buyuyecek artik da meme burnunu tikar die derin uyku gercekten hic uyumuyorum nasil oluyorda ayakta durabiliyorum gercekten hic fikrim yok eskiden olsa coktan bayilmam lazimdi
ahh simdi bole dedim ya yrn da ben bayilirim heralde hahahahah. Cocuklar iyi olsunda raziyim herseye annem cok kiziyor adama kendini cocuklardan baska hayatinda var kendine gel diyor sanki kendisi kendi hayatina bizden firsat bulup bakabilmiste belkide kendi pismanliklarini yasamamam icin uyariyor ama benimde icimden gelmiyor hic bisi. Disari cik birak kocan baksin diyor yapamam mesela aglayacagini esimin susturamayacagini dusunuyorum bebek evde aglarken ki en cok annesine ihtiyaci var ben disarda keyifte vicdansizlik resmen he sozum meclisten disari yapabilen icin ne mutlu ama benlik degil..
Eğer huzursuzluğu yoksa sancısı normal kabul ediliyor cnm eğer huzursuzsa kaka yapamıyor diye ikinip durursa uyarmak lazım popoyuSadece anne sutu aliminda 10 gune kadar yapmamasi normal diyor doktor
Ben yaklasik 1 saat kadar once oglumun alerjik astimi var ama tikanma vs yok die anlattim dimiarkadas saka mi bu ne desem oluyor yahu deliricem lal olcam en sonunda
cocuk tikandi hava taktik omrumden omur gitti desem yeridir daha uyku yok hakbir sabah bana
![]()
Aaa aaa lutfen oyle dusunme olacagi varmis ama ciddili ben nazar ediyorum cocuklarimi ya normalde de ne zaman bisi desem cattttt bisi oluyor. Gecen oglum gozlerin cok guzel die sevdim sabah kalktiginda gozu sismisti kizarmistiBnde de alerjik astım Warinşallah biter ileriki hayatlarına bu hastalığı onlara miras bırakmayız hersabah keçiboynuzu özü veriyorum bir kaşık Bali da mutlaka deneyeceğim çok sağol cnm
Ayy canım dungece uyuya kalmışım çocuk memeden kendini çekmiş Allah'tan bsey olmamış birdha gözümü asla kapatmam dedim ama insna engel olamıyor uyku yorgunluk öyle ağır basıyor çok dikkat etmek lazım. Bnde asla bırakıp gidemem bir saat babası parka götürse aklım hep onlarda napti dustumu acaba bsey oldumu diyorum aslında yanlış yapioruz ama engel olamıyorum kendime
Eğer huzursuzluğu yoksa sancısı normal kabul ediliyor cnm eğer huzursuzsa kaka yapamıyor diye ikinip durursa uyarmak lazım popoyu
Ayy Allah'ım korusun nasıl şuan iyimisiniz çok üzüldüm bnm yüzümden oldu resmen bı dünya şey sordum kusura bakma nolursun umarım iyisinizdir
Cok gecmis olsun ama 10 gune esin duzelir mi zaten 5 gun karantina artikGunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum![]()
Aynen öyle benim kız dagündüz 1-2 saat uyuyo en fazla. arada bölük pörçük uyumaları fazla. 10 dk uyuyo gibi oluyo sonra kalkıyo falan. seninki?
Şurup hangisiydi?Ben 6 gündür damla hiçbir şey vermiyorum.. Bence çocuk daha iyi oldu.. En azından öğürmeleri kesildi yavrumun.. Yine gün aşırı gaz sancısı tutuyor özellikle akşam 8 den sonra gece 1 buçuklara kadar ama damlaya ihtiyaç duyuyor muyum hayır.. Çünkü damlayı verdiğimde yanda doktorun verdiği bitkisel şurupu verdiğimde daha kÖtü olduğunu gördüm yavrumun gazdan acı çekiyordu resmen.. Şimdi ise tüm süreci doğal yaşıyor ve ben en azından çok endişelenmiyorum artık..
Niye kusuyor acaba reflüsü mü var? Bir ara kızım 2 gün üst üste emdiği sütü kustu öyle olunca tedirgin oldum 2 ayı beklemeden doktora götürdüm. Çok mu kusuyor dedi, bende evet dedim şurup yazdı. (Gastrotuss baby) Bence doktoru değiştir. Ben değiştirdim doktoru, bundan çok memnun kaldımGece 2 den beri ayaktayız 10 dk uyuyor, uyudum sanıp uyanıyor.
her içtiğini kusuyor nasıl beslenecek bu çocuk. Doktora diyorum 1 haftada kilo kaybetti, öyle bir şey olamaz diyor. Kilo almış sayıyor. 10 günde 700 gram alan çocuk 15 günde 500 gram alıyorsa bir eksiklik var demektir. Zaten 1 haftadır böyle kusuyor. 500 gramı kusmadığı hafta almıştır bence.