Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de tazyikten çok çekiyoruz, bir çözüm bulabildin mi?Bizim de kontrollerimiz vardı bugün hem kızımın hem oğlumun hem de benim. Sonunda kendi doğum sonrası kontrolüme gidebildim bir sorun yokmuş smear testi verdim.
Oğlumun kalça çıkıklığı düzelmiş çok şükür bu ay 1100 gr almış geçen aya göre daha az ama belliydi çünkü bu ay tazyikten dolayı hep memeyle savaştı 5955 gr 61 cm olmuş. Boynunda kulak arkasında kabuklanma vardı egzama dedi doktor kortizonlu bi krem verdi.
O emzikler kaynatılmıyor kaynar suyun içinde 10 dk bekletebilirsinBibs’in kauçuk emziğini nasıl steril edebilirim? Yeni aldım.
Ben kaç kere kaynattım ama almadı onu da. Diş kaşıyıcı verdik bugün elini çekip onu sokuyor ağzınaBibs’in kauçuk emziğini nasıl steril edebilirim? Yeni aldım.
Mikrodalgada olur mu?O emzikler kaynatılmıyor kaynar suyun içinde 10 dk bekletebilirsin
Deneyeceğim bakalımBen kaç kere kaynattım ama almadı onu da. Diş kaşıyıcı verdik bugün elini çekip onu sokuyor ağzına![]()
Kaynatmamak gerekiyormuş canım kaynamış suda bekletmek gerekiyormuş aklında olsun.Ben kaç kere kaynattım ama almadı onu da. Diş kaşıyıcı verdik bugün elini çekip onu sokuyor ağzına![]()
Malesef şuan resmen tek sebze yiyorum napim çocuk iyi olsundaDr sanki siraayla yaptiracak gibi biraz daha denim olmadi yumurta da eklencekyumurta daha zor herhalde o da herseyde var
Eti de mi kestin kuruyemis falanMalesef şuan resmen tek sebze yiyorum napim çocuk iyi olsunda
Maalesef her şeyi denedim tam çözüm olmuyor.Biz de tazyikten çok çekiyoruz, bir çözüm bulabildin mi?
İyi ama maşallah kilo alımını etkilememiş bir yerde etkiler diye okumuştumMaalesef her şeyi denedim tam çözüm olmuyor.
Pek bir fikrim yok canım onu bilemeyeceğimMikrodalgada olur mu?
Deneyeceğim bakalım![]()
Sınırın altında olmasa da ilk aya oranla az aldı etkiledi yani bence ama sık sık emiyor memeyle savaşsa da rahatsız olsa da istiyor sürekli.İyi ama maşallah kilo alımını etkilememiş bir yerde etkiler diye okumuştum
Kaynamış suda 5 dk bekletmen yeterli, günde 2-3 defa yapıyorum ben böyle zaten çok emmiyorMikrodalgada olur mu?
Deneyeceğim bakalım![]()
Bizimki de birkaç gündür başladı tükürük akıtmaya baloncuk yapıyor bi deKızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyorsizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
![]()
Biriktirsem havuz dolar saril saril hemdeBebeğiniz ağladığında gözyaşı akıyor mu, benimkinin baya akıyor kıyamıyorum böyle olunca![]()
Oglumda bende cok korkmustum ve ilk biraz zorlanmistim ama karsilikli anlayisla isler yolunda gidiyor heyttt cocuk dogurmus kadinsin sinek isirigi acisindanmi korkacaksin yuruuu beeBi de kızlar ilk doğumumdan sonra ilk birkaç ilişkide baya zorlanmıştım, şimdi yine aynısı olursa diye korkumdan 2 ay oldu hala bişey yapamadık
Eşim de kedinin kasap dükkanının etrafında dolandığı gibi peşimden düşmüyor ama çekiniyorum ben
Doktor bugün kontrolde sıkıntı olmayacağını söyledi iyileşmiş dikişler falan ama korkuyorum ben
Normal doğumdan sonra sizde nasıl oldu yoksa bebekten fırsat bulamadık mı diyorsunuz![]()
Wala bebek icin aldigim ve iyiki dedigim tek urunBlntkbra canım hamaktan memnun musun? Ağlamalarını kesiyor mu? Başladık yine akşam krizlerine. Bugün battaniyeye koyup sallamışlar susmuş
![]()