Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok ikinmajtan popo deliği kanamis olabilirKızım kakasından mukuslu kan geldi poposu pişmiş susturamıyorum sürekli ağlıyo şu an sadece kolik orhanı açınca sustu allah razı olsn kimden okudum bilmiyorum burda birinden okdm çok üZülüyorm ya onu böyle görnce derdi var ama bilemiyorum![]()
Kan ve mukus süt alerjisi belirtisi..bu konuda doktoruna danış ona göre süt ve süt ürünlerini kesmen gerekirKızım kakasından mukuslu kan geldi poposu pişmiş susturamıyorum sürekli ağlıyo şu an sadece kolik orhanı açınca sustu allah razı olsn kimden okudum bilmiyorum burda birinden okdm çok üZülüyorm ya onu böyle görnce derdi var ama bilemiyorum![]()
GünaydınnKadınlar günümüz kutlu olsun
![]()
Kızlar bebeğiz dönmeye başladı mı yatarken?
Benimkide yeni becerdi ama 1 kere tam dondu sonra hep yelteniyor ama popo kalkmiyor bi turluGünaydınnKadınlar günümüz kutlu olsun
Kızlar bebeğiz dönmeye başladı mı yatarken?
Kızımda dün başladıBenimkide yeni becerdi ama 1 kere tam dondu sonra hep yelteniyor ama popo kalkmiyor bi turluhele yastiga koyuyorum resmen az daha zorlasa kalkip oturacak
ay bide gozlerini ovalamaya basladi ona bayiliyorum
![]()
Dun esime diyorum ee bu buyudu yenisini yapalim dunden raziKızımda dün başladıböyle şeyleri görmek çok güzel resmen büyüyorlar
ilk doğduğu fotoğrafa bakıyorum da o güne tekrar dönebilirim, ne hızlı büyüdü diyorum
Q Queen of the North
Kızımda dün başladıböyle şeyleri görmek çok güzel resmen büyüyorlar
ilk doğduğu fotoğrafa bakıyorum da o güne tekrar dönebilirim, ne hızlı büyüdü diyorum
Q Queen of the North
Dun esime diyorum ee bu buyudu yenisini yapalim dunden razitabi isin sakasi beni timarhaneye yatirirlar sanirim
evin halini goren olsa kadinmisin die yuzume tukurur ucunu oyle bir kacirdim ki daginikligin
![]()
Benim 2.den kaçış yok o zaman nasıl yaparım bilmiyorumDun esime diyorum ee bu buyudu yenisini yapalim dunden razitabi isin sakasi beni timarhaneye yatirirlar sanirim
evin halini goren olsa kadinmisin die yuzume tukurur ucunu oyle bir kacirdim ki daginikligin
![]()
Benim 2.den kaçış yok o zaman nasıl yaparım bilmiyorumzor 2 çocuk normaldir. Yardım ettikleri halde ben bile zor yetişiyorum. Yemek yapmayı bıraktım zaten
En zoru da evde durmak oldu benim için
Yaaaa o günler gelir mi dersinBir bakmışsın anne kız karşılıklı oturup kahve içiyoruz.![]()
Bence 2. Yı büyütmek daha keyifli99 a 100 çok gelmez sen ilk çocuğu yaptıysan ikinciden korkma başına gelecek herseyi bildiğin için acayip bir rahatlık geliyor.![]()
Bence 2. Yı büyütmek daha keyifliçünkü olacakları bildiğin için daha rahat oluyo insan
![]()
Selaam kızlar bugun gene hastaneye gittik doktor bi sıkıntı görmedm dedı şükür farklı özel hastaneye gittik devletede gttm fakat kafa ulturasyon gününğ eylül ayına verdi maşallah eylüle kadar oooo kılosu 5900 boyu 62cm kafa çapıda 42 cm hala 2 bucuk aylık olduk şükürmakatında çatlak var tuvalet sorunumuz hala düzelmedi maalesef çatlaklık hemen geçmıyor artık düzenli akşam uykularımız var şükür gaz problemimizde bitti sayılır 2.5 aydan selamlar
![]()
Sordum doktorumuza, evet çöküntü olur ama öyle kısa sürelş açlıklarda olmaz baya açmkalacak öyle çöker dedi3. Ay kontrolumuze daha var sorunca hbr verirmisin