Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesın kocam tarafı ahahhahahaGeçmiş olsun benim oğlumda koca kafalıydi karnesini bulursam ölçüleri atayim sana sıkıntı yoksa genetik demek ki ille anne babaya çekecek diye bir şey yok 7 kuşak geriye gidin bakalım var mı böyle![]()
Kisa sureli aclik sanirim goreceliSordum doktorumuza, evet çöküntü olur ama öyle kısa sürelş açlıklarda olmaz baya açmkalacak öyle çöker dedi
agular agılar havada uçuyor tükürükler![]()
Ateş az cıkıyor oda gecesi ama sen ccalpol yada varda dolven yada fitil ver yınede ertesi gün kollunu kaldırmada zorlanıyor birde sesı cıkmıcak biraz uyuyorlar durgunlaşma oluyor .Selam kızlar biz de 2nci ay aşılarımızı olduk şimdi. Ateşi cıkan var mı aranızda?
Hayır görünürdedw kafası büyük değil39+3 te doğdu doğumda kafa capi 39 cm 2.ay kafa capi 41 cm
Bebekken zaten vücut küçük kafa büyük gözüküyor normalde de şu an 8 yaşında ama kafa büyük durmuyor vücuda göre
Çok sevindim canım maşallahSelaam kızlar bugun gene hastaneye gittik doktor bi sıkıntı görmedm dedı şükür farklı özel hastaneye gittik devletede gttm fakat kafa ulturasyon gününğ eylül ayına verdi maşallah eylüle kadar oooo kılosu 5900 boyu 62cm kafa çapıda 42 cm hala 2 bucuk aylık olduk şükürmakatında çatlak var tuvalet sorunumuz hala düzelmedi maalesef çatlaklık hemen geçmıyor artık düzenli akşam uykularımız var şükür gaz problemimizde bitti sayılır 2.5 aydan selamlar
![]()
Benimki bugun sabah sagolsn elime yapti bildigin suydu ben de ishal mi acaba yoksa hep mi boyle diye dusundmBebeğin ishal olduğunu nasıl anlarım? Bu sabaha karşı emzirirken cort diye bi bağırsak sesi ile birlikte gaz cikardi altını actım ama dikkat etmedimGenelde kakası sıvı ama minik minik parçalı oluyordu ishalde bizde ki gibi sırf su gibi mi oluyo bebislerde de
![]()
Sürekli ölçtüm ateşi çıkmadı. Uyku yaptıSelam kızlar biz de 2nci ay aşılarımızı olduk şimdi. Ateşi cıkan var mı aranızda?
Hayır görünürdedw kafası büyük değilanlamadm oda dedı smdı haam yaparım benım kafam küçül dedi
![]()
Kendi cıkarıyor geceleri uyanmıyır ıkınırdı sürekli smdı kaka için sadecceÇok sevindim canım maşallah![]()
gaz olayının bittiğini nasıl anlıyoruz
![]()
Benimkinde de var yüzünde kırmızılıklar acaba ben de yumurtayı kessemmi ? Kahvaltı da ne yiyorsun peki?Ben iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acaba
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükür
Ikındığından mı çatlak oldu? Benm oğlumda ıkınıyor bazen öyle çıkarıyor gazını. Akşam uykularınız hep mi düzenliydi bide? Geçmiş olsunSelaam kızlar bugun gene hastaneye gittik doktor bi sıkıntı görmedm dedı şükür farklı özel hastaneye gittik devletede gttm fakat kafa ulturasyon gününğ eylül ayına verdi maşallah eylüle kadar oooo kılosu 5900 boyu 62cm kafa çapıda 42 cm hala 2 bucuk aylık olduk şükürmakatında çatlak var tuvalet sorunumuz hala düzelmedi maalesef çatlaklık hemen geçmıyor artık düzenli akşam uykularımız var şükür gaz problemimizde bitti sayılır 2.5 aydan selamlar
![]()
Sabah zeytin ekmek yumurta tahin pekmez yiom bklm yumurtaya sira gelmzse
Domates salatalık tahin pekmez reçel takın helvası bu kadar yediklerim hep tatlı malesef kiBenimkinde de var yüzünde kırmızılıklar acaba ben de yumurtayı kessemmi ? Kahvaltı da ne yiyorsun peki?
Bakırköy'de manzaralı oda seçip trencilik oynarız kafada huniler zuhahaha gözümün önüne geldik bir an![]()
Benim akıllı oğlum 50 dk kadar uyudu bugün nasıl olduysa en azından balkonda kahve içip bir bölüm dizi izleyebildimOğlum kurtlumusun uyu hadi en ufak seyde uyanıyosun bugün anne de uyucak hadi![]()