- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.491
- 248
Ayyyy muhteşemBenim akıllı oğlum 50 dk kadar uyudu bugün nasıl olduysa en azından balkonda kahve içip bir bölüm dizi izleyebildim![]()
Benimki bugun aşı oldu ondan bu huzursuzluk galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy muhteşemBenim akıllı oğlum 50 dk kadar uyudu bugün nasıl olduysa en azından balkonda kahve içip bir bölüm dizi izleyebildim![]()
Bana 2.çocuk daha zor geldi artık yaşımdan mı ikisine yetememekten mi ya da ilkinden sonra rahata alışmıştım ondan.Bence 2. Yı büyütmek daha keyifliçünkü olacakları bildiğin için daha rahat oluyo insan
![]()
Aşı uyutur diyorlar bi de demek hepsinde aynı etkiyi göstermiyorAyyyy muhteşemilaç gibi geliyo dimi
Benimki bugun aşı oldu ondan bu huzursuzluk galiba![]()
Benimki bir aylık falandı yüzüstünden sırtüstüne döndü bir defa bir daha da yok, şu an sadece iki ayağını birden kaldırıp yan dönmeye yelteniyo ama popo ağır geliyo bence sadece bacakları dönüyoGünaydınnKadınlar günümüz kutlu olsun
![]()
Kızlar bebeğiz dönmeye başladı mı yatarken?
Teşekkürler senin de kutlu olsun canımGünaydınnKadınlar günümüz kutlu olsun
Aynen tatli seyler hep tuzlu istyr insan tabiDomates salatalık tahin pekmez reçel takın helvası bu kadar yediklerim hep tatlı malesef ki
Hiç fikrim yok kitap aldım ay ay gelişimlerini anlatanTeşekkürler senin de kutlu olsun canım
Evet geçen bi döndü şaşırdım cok erken değil mi
Aklı olan çocuk yapmaz diyorum. Hadi ilkinde bilmiyordu.
2. Yi yapıyorsa ya unutmuştur ya da aklı yoktur
Arkadaşım bana daha doğurmadan 2. Yi sakın yapma diyip duruyordu. Kendisi 2 oğlan annesi zaptedemiyor oğlanları![]()
Benim birinci de 5 yaşını bitirdi ben de rahatlamıştım iyice. Fakat birinci oğlum baya zor bir çocuktu (hala da zordurBana 2.çocuk daha zor geldi artık yaşımdan mı ikisine yetememekten mi ya da ilkinden sonra rahata alışmıştım ondan.
Yüzü bana dönük şeklinde kafasını hafif eğimli olarak tutup sıkıyorum. Sıktıktan sonra sıktığım deliğin tarafına kafasını çeviriyorum. En son da aspiratörle çekiyorum. Doktor bu şekilde göstermişti.Sterimari kullanım şekliniz nasıl bebeği kucakta hafif öne eğik tutarak mi? Ben ona daha cesaret edemedim gifrer serum yapıyorum yatırarak. Burun aspiratör den önce serumla nemlendirmek gerekiyor.
Masaj yapıyorum olmazsa zeytinyağı verdim ertesi gün yaptı.Ya kızlar oğlum iki gündür çok fena tuvaletini yapamıyor ağlıyor devamlı kulak çubuğu ne zeytin yağı şurup uyardım dün akşam yok gene yapamadı ne olur bilen biri varsa ne yapayım hiç susmuyor uyuyamiyor gazı kokuyor
Senin de kutlu olsun canımGünaydınnKadınlar günümüz kutlu olsun
Kızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım![]()
Mavi ve yeşil arasında gidip geliyorKizlar bebislerinizin göz rengi değişti mi
Saat başı emiyor doymadigini düşünüyorum. Normalde emip 2 saat uyurdu.İlk zamanlar benimde oyleydi ama süt vardi yine ,memeler sert olmasa da süt oluyor merak etme emdikce geliyor arz talep meselesi yani .
Bugün benimde kızım saat başı emiyor. Emdikçe süt gelir. Emzirme danışmanı bana süt bitmez demişti. Saat başı da acıkmıyordur zaten tok olsa da meme de duruyor çekiyor sonra kusuyor. Bizimkinin dudak tiryakiliği işteKızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım![]()
Kayınvalidem kullanılmamış beyaz sabun koydu çok minik sonrasında ben emzirdim o sırada yaptı 3 bez doldurduYa kızlar oğlum iki gündür çok fena tuvaletini yapamıyor ağlıyor devamlı kulak çubuğu ne zeytin yağı şurup uyardım dün akşam yok gene yapamadı ne olur bilen biri varsa ne yapayım hiç susmuyor uyuyamiyor gazı kokuyor