2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ohoo sorma
Artık tehlikeli haftalar çoktan geçti söyle 2 hafta daha dursa süper olur küçük hanim
Ağrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.
Doğum olur mu hazırlık geleyim dedim bir bakalım sen yine de hazırlıklı gel dedi.
Eşim gelecek 1 saate onunla gideriz.
Şuan 3.5 atmaya başladım kesin yine yatış yapılacak ya.
Bir isyan da ben çıkartacağım artık

Ben bile heyecan yaptım hayırlısı olsun kuzum sakin olmaya çalış nefes egzersizleri falan yap stres olunca

Ben oğlumu 36+4 de dogum yapmıştım saglikla aldim kucağıma seninde ayni gün oluyor sanirim saglikla al kicaginaa cnm haftası cok küçük degil doktorun kar zarar bakmıştır en dogru karari vermiştir.
Aynen canm doktoruma guveniyorum insallah bir sorun bir sıkıntı olmazz

Deme öyle ama Aslanlar pek datlıdır

Evet kilo gerçekten önemli değil sağlıkla doğsunlarda ufak olsunlar kiloda hiç gözüm yok

Canım benmde 1 saattir belimin ağrıısı şiddetlendi ve makatımda bi baskı var. sanırım ben hafta sonuna kadar doğurucam. Değişik ağrılar cekiyorum NST de de düzenli sancılarım çıktı. Rabbim sonumuzu hayır etsin. bebeğin hareketleri nasıl?

Bundan önce 10 gün sonraya çağırmıştı karnı geriden geliyordu o yüzden çağırmis bir risk görmezse 2 hafta oluyor demekki.
Ay hadi bakalım senden söyle bi normal doğum bekliyorum ben
Valla hayırlısı ne ise o olsun canim ama benim kalça cok yok catim dar olabilir diye düşünüyorum

Aman aman maşallah canım sorunsuz şekilde ilerler inşallah böyle o zaman

Dur kuzum sakin ol, durdurulur Allahin izniyle . Sen stres yapma şuanda derin nefes al

Kizlar gecen hafta carsamba gittim doktor yarin gidersem kontrol sayilir mi suan hic hesaplayacak halde degilim.
Bugun bel agrisiyla uyandim hala devam ediyor birde oğlumunda pek iyi günü degil sanırım gereksiz nedenlerle aglayip stresimi arttirdi.

Canim yarin 11.gun oluyor tekrar para vermen gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…