• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Damla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar☹️

Hangi hastane o? Toplamda nr kadar olmuş yani bu sene doğum?

IMG_20220118_175811_6.webp

Bunu verdi , toz , gece içicem yatmadan .

Eki Görüntüle 2991244
Bunu verdi , toz , gece içicem yatmadan .
Bu ilaçları biliyorum çok işe yarıyor. Gece çok su içme. Yatmadan önce de son kez çişini yap. Hemen bunu iç yat. En az 3-4 saat çiş yapmamak lazım ama hamileyken nasıl olcak o iş bilmem☹️🤣 Notmalde iç yat sabaha kadar işeme metoduyla veriliyor bu şaseler. İdrar keseni tedavi etsin diye.

Doktor kontrolümüz vardi bugün stresten 1 şubatı beklemeden doğuracağım en sonunda nst de 3 düzenli sancı çıkınca tekrar nst istedi orda da azda olsa sancı çıkınca 2 gün sonra tekrar istiyor 36. hafta doğum olacağı için ciger geliştirici iğne vurulucam 24 saat arayla son iki haftamiz dayan kızım diye dualar ediyorum. Bu arada hastanenin muhasebesi ile görüştüm +4 bin zamlanmiş😲😲😲
Aramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıkla
Oh iyi yaptin para cezasi en iyisi ama benimki izinliydi baby 😂
Sen izinsiz de olsa kıyamazdın 🤣
Kızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Bir ara güzel emiyordu ki ama kısa sürdü..
Yine de memeye temas ettirip yarım saat konuştum sevdim.

Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
İnşallah kızım da güzelce evine gelir.
Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallah 😍🙏

Merhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .

Bizim randevumuz vardı bu sabah . Kızım 2660 Gr , 47 cm. olmuş . Keyifle yatıyordu içerde . Her şeyi gayet iyi , saçları bile :KK16:

Her zamanki gibi şekerim düşük çıktı , ara öğün ye denildi . Bir de azıcık idrar yolu enfeksiyonu , suya karıştırılan bir şey yazdı doktor .

8 Şubat a günümüzü aldık , inşallah sıkıntısız kavuşucaz hanıma :anne:

Bir arkadaş sormuştu dün , lohusa şerbeti , ben şunu aldım ;

Eki Görüntüle 2991147
Kuzum maşallah 🧿 yaa ultrason da saçları görünüyor muuuu🙈😍

Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
Maşallah canım tez zamanda evine de gelecek inşallah 🥰🥰🧿

Bende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi 🤦🏼‍♀️

Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
Maşallah cnm cok sevindim bian önce gelir inşallah yanına prensesin💖

Bende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi 🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun cnm tedavisi var korkma. Evet 5. Gün gidiyorsun bebekten topuk kanı alıyorlar tahliller için tçrutin uygulamalar yani Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Bu ilaçları biliyorum çok işe yarıyor. Gece çok su içme. Yatmadan önce de son kez çişini yap. Hemen bunu iç yat. En az 3-4 saat çiş yapmamak lazım ama hamileyken nasıl olcak o iş bilmem☹️🤣 Notmalde iç yat sabaha kadar işeme metoduyla veriliyor bu şaseler. İdrar keseni tedavi etsin diye.

Saat başı tuvalete gidiyorum , nasıl olucak ben de bilemedim :rolleyes:

Arkadaşlar ya şimdi ben özelde doğurcam ama hiç yol yordam bilmiyoruz🤣 Hemşirelere bahşiş mi veriliyormuş? Ya doktora? Doktorunda cebine para sıkıştırmak çok komik olur be🤣 Sadece annemi ve eşimi alcaklarmış ve ziyaretçi yasak, bu yüzden ne oda süsü ne çikolata ne şerbet hiç bir şey hazırlamadım hastane için ben😶 Ne yapmak lazım? Kek gibi doğuma gidicem 🤣
Yok öyle bir adet. Ne hemşireye ne doktora. Doktora zaten büyük bir ödeme yapıyrsun daha üzerine ne bahşiş verilebilir ki, komik olur yani, doğuma 7000 alan doktorlar var, 7000liranın bahşişi kaç lira olur. Hemşirelere de odadaki ikramlıklardan, hediyeliklerden veririz biz. Yani bir nevi onlara da misafir muamelesi yaparız.

Aramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıkla

Sen izinsiz de olsa kıyamazdın 🤣

Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallah 😍🙏
Kiz dunden beri niye benle ugrasiyon 😂😂

Back
X