2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün özelde geldim muayeneye sorucam bende iğne batması durumunu

Allah beterinden korusun canım. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. İnşallah hemencecik toparlanir yavrun. Sen güçlü olmaya çalış. Bu süreçte sütünü mutlaka sağ sakın ihmal etme.hastane istemese dahi dolapta bir damlayı dahi stok yap. Benden de ilk istemediler sonra istediler...

Kilo alımı durmadı hareketlerini de hissediyorum ama karın çevresinde gerilik var malesef sizin durumunuz nasıl
Aynı bizde de karin çevresi 2 hafta geride ama boyu uzuyor, başı büyüyor, kilo alıyor...
Neden olur acaba karım çevresi geriliği,

Uyuyordur cnm normal ya, bende nstye girdim hemşire geldi baktı uyuyor dedi, dedim bu saatlerde uyur o, sonra çikolata verdi sola yatırdı uyandı, bende baya durdum ama cidden stres oluyor insan hareketsiz yatıyorsun bide rahatsız etti beni baya

Stres yapma canım. İlk nst'ye girdiğim gün yan tarafımda başka bir bayan yatıyordu. Onun da hareketlerini yakalayana kadar baya uğraştı hemşire. Benden önce bitti onun çekimi ama doktor beğenmediği için tekrar geldi. Yani demem o ki bebişler her an istediğimiz pozisyonu yada ritmi vermeyebilir.

Aynı bizde de karin çevresi 2 hafta geride ama boyu uzuyor, başı büyüyor, kilo alıyor...
Neden olur acaba karım çevresi geriliği,
Tansiyonunda değişmeler oldu mu hiç ? Benim şeker de tansiyon hastalığı da normalde yok şeker kontrolünde hatta hiç bi sıkıntı çıkmadı ama 31 32 haftada falan biraz tansiyonumda değişikler oldu 10a 6 yada 14e 8 gibi o zamandan beri hep karın çevresinde küçüklük var hatta pazartesiye doğum planladı doktor bugün geçen hafta ki kilosuyla bugünki aynı çıktı

Dr numarası varsa en azından mesaj at canım. Aklın
Ebeye yazdım. Ağrılar normal dedi ama çok şık sertlik oluyorsa git dedi. Cidden taş kesiliyor karnım ve üst tarafı karnımın, ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Sol tarafımdaki ağrı devam ediyor ara ara. Kizkardesimi bekliyorum, hastaneye gidicem. Pazartesiye kadar içim rahat etmez böyle. Bide 3. Gün oldu, çoğu anne hareketler azalıyor demiş, benimki hiç olmadığı kadar hareketli anlamadım. Mutluyum bir yandan sürekli hissediyorum bir yandan da neden birden böyle coştu diye düşünmüyor değilim

Aleyküm selâm,hoşgeldin. Sizin tarih belli mi?
Geçen hafta gittim nstye 3 hafta sonra doğuma alabiliriz dedi.iyi hissetmesen haftaya gel dedi nst için bu hafta gitmedim haftaya gidicem inşallah.sizin bellimi tarih. 1 haftadır göğüslerimdrn süt akıyor doğurucam diye korkuyorum valla.

Dr ile bi görüş canım bence gel derse git hemen
Bende de oluyor aynı şekilde cnm ama dün sabah nst ye girdim bir şey çıkmadı ama senin daha önce riskin vardı diye hatırlıyorum bir Dr söyle istersen
10 dk da 3 kasılma olursa önemli diye biliyorum ama kuzum belki hissetmediğin sancida vardır bi nst cektirmekte fayda var.
Anladım cnm o zaman doktoruna ulaşabilirsin sor bakalım ne dicek
Ben de yazdım doktora. Normal dedi. Nasıl normal bilemedim. Normalde bu kadar çok olmaz çünkü. 10 dk.da 3 değil hala ama normale göre daha çok oldu dün akşamdan beri

Yok hayır tansiyon ve şekerle ilgili bi sıkıntı olmadı hiç. Geçen haftalarda yine gerilik çıktı, bol protein beslendim gününü yakalamıştı. Bu kez yine geri çıktı, 10 günde 250 gram almış. Bakalım perşembe yine kontrol var ne olacak merak ediyorum.

benim tansiyon doktora gidince hep 14-8 çıkıyor eve gelince düşüyor. heyecandan çıkıyor. idrarda protein falan çıkmadı hiç. pazartesi kontrol var yine idrar vericem.

Rabbim tez zamanda kavustursun canım benim.
Sandığımızdan çok daha gucluler.
Annesine kavuşacak inşallah geçti gitti şükür diyeceğiz.

Şey bana bide dopler ultrason diye bişeyde kontrol yaptılar. Sağ ve soldan beslenme yerleri varmış bebeğin solda az bi sıkıntı çıktı onu bi sor doktoruna belki öyle bişeyde olabilir beni oraya gönderince çıktı o durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…