- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bugün özelde geldim muayeneye sorucam bende iğne batması durumunudönerken de çok hareketli ve sert hareketli oluyorlar benimde öyle oldu dr o gün dönmüş demişti , iğne batması bence kanala girmesiyle alakalı olabilir ama dr söyler sanırım kanala girmiş diye, girdiyse de ben gibi panik yapma bekliyorlar orda, ben hemen gelecek sanmistim
Allah beterinden korusun canım. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. İnşallah hemencecik toparlanir yavrun. Sen güçlü olmaya çalış. Bu süreçte sütünü mutlaka sağ sakın ihmal etme.hastane istemese dahi dolapta bir damlayı dahi stok yap. Benden de ilk istemediler sonra istediler...Ah canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum
Aynı bizde de karin çevresi 2 hafta geride ama boyu uzuyor, başı büyüyor, kilo alıyor...Kilo alımı durmadı hareketlerini de hissediyorum ama karın çevresinde gerilik var malesef sizin durumunuz nasıl
Uyuyordur cnm normal ya, bende nstye girdim hemşire geldi baktı uyuyor dedi, dedim bu saatlerde uyur o, sonra çikolata verdi sola yatırdı uyandı, bende baya durdum ama cidden stres oluyor insan hareketsiz yatıyorsun bide rahatsız etti beni bayaKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Stres yapma canım. İlk nst'ye girdiğim gün yan tarafımda başka bir bayan yatıyordu. Onun da hareketlerini yakalayana kadar baya uğraştı hemşire. Benden önce bitti onun çekimi ama doktor beğenmediği için tekrar geldi. Yani demem o ki bebişler her an istediğimiz pozisyonu yada ritmi vermeyebilir.Kizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Bende de oluyo o.öğrenince yazarmısın .her gittiğimde sorcam diyorum unutuyorumBugün özelde geldim muayeneye sorucam bende iğne batması durumunu
Tansiyonunda değişmeler oldu mu hiç ? Benim şeker de tansiyon hastalığı da normalde yok şeker kontrolünde hatta hiç bi sıkıntı çıkmadı ama 31 32 haftada falan biraz tansiyonumda değişikler oldu 10a 6 yada 14e 8 gibi o zamandan beri hep karın çevresinde küçüklük var hatta pazartesiye doğum planladı doktor bugün geçen hafta ki kilosuyla bugünki aynı çıktıAynı bizde de karin çevresi 2 hafta geride ama boyu uzuyor, başı büyüyor, kilo alıyor...
Neden olur acaba karım çevresi geriliği,
Ebeye yazdım. Ağrılar normal dedi ama çok şık sertlik oluyorsa git dedi. Cidden taş kesiliyor karnım ve üst tarafı karnımın, ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Sol tarafımdaki ağrı devam ediyor ara ara. Kizkardesimi bekliyorum, hastaneye gidicem. Pazartesiye kadar içim rahat etmez böyle. Bide 3. Gün oldu, çoğu anne hareketler azalıyor demiş, benimki hiç olmadığı kadar hareketli anlamadım. Mutluyum bir yandan sürekli hissediyorum bir yandan da neden birden böyle coştu diye düşünmüyor değilimDr numarası varsa en azından mesaj at canım. Aklın
Aleyküm selâm,hoşgeldin. Sizin tarih belli mi?Selam kızlar çokk uzun zaman oldu girmeyeli doğumlar olmuş sanırım doğuran arkadaşların gözü aydın olsun gün bekleyenlere de hayırlı doğumlar olsun inşallah..
Geçen hafta gittim nstye 3 hafta sonra doğuma alabiliriz dedi.iyi hissetmesen haftaya gel dedi nst için bu hafta gitmedim haftaya gidicem inşallah.sizin bellimi tarih. 1 haftadır göğüslerimdrn süt akıyor doğurucam diye korkuyorum valla.Aleyküm selâm,hoşgeldin. Sizin tarih belli mi?
Dr ile bi görüş canım bence gel derse git hemen
Bende de oluyor aynı şekilde cnm ama dün sabah nst ye girdim bir şey çıkmadıama senin daha önce riskin vardı diye hatırlıyorum bir Dr söyle istersen
10 dk da 3 kasılma olursa önemli diye biliyorum ama kuzum belki hissetmediğin sancida vardır bi nst cektirmekte fayda var.
Anladım cnm o zaman doktoruna ulaşabilirsin sor bakalım ne dicek
Ben de yazdım doktora. Normal dedi. Nasıl normal bilemedim. Normalde bu kadar çok olmaz çünkü. 10 dk.da 3 değil hala ama normale göre daha çok oldu dün akşamdan beriEbeye yazdım. Ağrılar normal dedi ama çok şık sertlik oluyorsa git dedi. Cidden taş kesiliyor karnım ve üst tarafı karnımın, ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Sol tarafımdaki ağrı devam ediyor ara ara. Kizkardesimi bekliyorum, hastaneye gidicem. Pazartesiye kadar içim rahat etmez böyle. Bide 3. Gün oldu, çoğu anne hareketler azalıyor demiş, benimki hiç olmadığı kadar hareketli anlamadım. Mutluyum bir yandan sürekli hissediyorum bir yandan da neden birden böyle coştu diye düşünmüyor değilim
Yok hayır tansiyon ve şekerle ilgili bi sıkıntı olmadı hiç. Geçen haftalarda yine gerilik çıktı, bol protein beslendim gününü yakalamıştı. Bu kez yine geri çıktı, 10 günde 250 gram almış. Bakalım perşembe yine kontrol var ne olacak merak ediyorum.Tansiyonunda değişmeler oldu mu hiç ? Benim şeker de tansiyon hastalığı da normalde yok şeker kontrolünde hatta hiç bi sıkıntı çıkmadı ama 31 32 haftada falan biraz tansiyonumda değişikler oldu 10a 6 yada 14e 8 gibi o zamandan beri hep karın çevresinde küçüklük var hatta pazartesiye doğum planladı doktor bugün geçen hafta ki kilosuyla bugünki aynı çıktı
Kanala girmeye çalışıyorsa oluyormuş canım da benimki daha kanala tam girmemişBende de oluyo o.öğrenince yazarmısın .her gittiğimde sorcam diyorum unutuyorum
canım sen nasıl oldun toparlandın mı iyice?Bende de oluyo o.öğrenince yazarmısın .her gittiğimde sorcam diyorum unutuyorum
benim tansiyon doktora gidince hep 14-8 çıkıyor eve gelince düşüyor. heyecandan çıkıyor. idrarda protein falan çıkmadı hiç. pazartesi kontrol var yine idrar vericem.Tansiyonunda değişmeler oldu mu hiç ? Benim şeker de tansiyon hastalığı da normalde yok şeker kontrolünde hatta hiç bi sıkıntı çıkmadı ama 31 32 haftada falan biraz tansiyonumda değişikler oldu 10a 6 yada 14e 8 gibi o zamandan beri hep karın çevresinde küçüklük var hatta pazartesiye doğum planladı doktor bugün geçen hafta ki kilosuyla bugünki aynı çıktı
Rabbim tez zamanda kavustursun canım benim.Ah canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum
Şey bana bide dopler ultrason diye bişeyde kontrol yaptılar. Sağ ve soldan beslenme yerleri varmış bebeğin solda az bi sıkıntı çıktı onu bi sor doktoruna belki öyle bişeyde olabilir beni oraya gönderince çıktı o durumdaYok hayır tansiyon ve şekerle ilgili bi sıkıntı olmadı hiç. Geçen haftalarda yine gerilik çıktı, bol protein beslendim gününü yakalamıştı. Bu kez yine geri çıktı, 10 günde 250 gram almış. Bakalım perşembe yine kontrol var ne olacak merak ediyorum.
Dün çok iyidim bugün gene aşırı baş ağrısı ve burun tıkanıklığım var.birazda öksürük başladıcanım sen nasıl oldun toparlandın mı iyice?
Ben hep yukarda hissediyorum.hatta göğüs kafesime dayıyo bi yerlerini eşşek nefesimi kesiyoKanala girmeye çalışıyorsa oluyormuş canım da benimki daha kanala tam girmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?